0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
البته خود گوگل اجازه داده که شرکت ها تیک ایران را بذارند ولی ممکنه شرکت ها نذارند چون هنوز هم نمیشه نرمافزار ها را دانلود کرد
ایول! تدبیر و امید به این میگن البته گوگل کد هنوز تحریمه.تحریماشون خیلی احمقانست. من فکر نمیکنم حکومت آمریکا شرکتها رو مجبور کرده باشه که تحریم بکنن! انگار خوششون میاد از تحریم کردن! فکر میکنن کلاس داره!واقعا که.
من که هنوز حتی نمیتونم لاگین کنم تو حساب های گوگلیم تو اندرویدگوگل پلی ارور میدهحتی نمیشه کروم رو سینک کرد نمیشه برنامه جیمیل رو استفاده کرد و یا هر برنامه دیگه که نیاز به گوگلی پلی داره
نقلقول از: ava در 05 شهریور 1392، 02:02 بظمن که هنوز حتی نمیتونم لاگین کنم تو حساب های گوگلیم تو اندرویدگوگل پلی ارور میدهحتی نمیشه کروم رو سینک کرد نمیشه برنامه جیمیل رو استفاده کرد و یا هر برنامه دیگه که نیاز به گوگلی پلی دارهشما از بیخ مشکل پیدا کردی وگرنه اینا رو که من یه عمریه دارم بدون مشکل نجام میدم.
نقلقول از: علی نعمت اللهی در 05 شهریور 1392، 02:18 بظنقلقول از: ava در 05 شهریور 1392، 02:02 بظمن که هنوز حتی نمیتونم لاگین کنم تو حساب های گوگلیم تو اندرویدگوگل پلی ارور میدهحتی نمیشه کروم رو سینک کرد نمیشه برنامه جیمیل رو استفاده کرد و یا هر برنامه دیگه که نیاز به گوگلی پلی دارهشما از بیخ مشکل پیدا کردی وگرنه اینا رو که من یه عمریه دارم بدون مشکل نجام میدم. مال من از بیخ مشکل داشت از روزی که خریدم همینجوری بود :| اندروید ۴ هست من تو دوستام هم دیدم اینجوری بودن فکر کنم شما خوش شانس بودی متاسفانه همه چیز شکن ها هم از کار افتاده نمیشه مطمپن شد مشکل از چیه