بله اسمم همین بود.
چرا میگید من اسپمر هستم؟بابا بخدا من قصدم کمک کردن است و هیچ وقت هم دوست نداشتم یک اسپمر باشم تا اینقدر همه بهم توهین کنند ولی بنظر میرسه که دوستان اینطور فکر می کنند
نه ما منظوری نداریم، شما سه نوع پست رو از کارات حذف کن دیگه کسی مشکلی نخواهد داشت.
۱- "(حل شد) به عنوان اضافه کنید"
۲- "کد ها رو در تگ گد قرار بدید"
۳- پست هایی رو که نمیدونی یا مطمعن نیستی نده، مثلا اگر نمیدونی brasero چیه نگو که اون رو با روت اجرا کن. یا اینکه اگر از گرافیک طرف مطمعن نیستی یا شک داری پست نده چون اگر اشتباه باشه طرف کلا از اوبونتو ناامید میشه، میدونی که طرف تازه کاره و خیلی حساس.
دو نوع اول رو میتونی پست بدی اما وقتی که جواب هم میدی، مثلا: شما مشکلت اینه که دستور رو با دسترسی ریشه اجرا نکردی، دستور زیر رو بزن و یادت نره که کد ها رو تو تگ کد قرار بدی.
مطمعنا با گفتن این که کد ها رو تو تگ کد قرار بده بدون جواب کمکی به نویسنده نمی کنه که هیچ، بدتر ناامیدش می کنه که این همه صبر کرده آخر هم همچین جوابی گرفته
به دل نگیر خیلی دوستانه بهت گفتیم و مشکلی هم نداریم
دانشت خیلی بالاست ولی به شرتی که به درستی ازش استفاده کنی. امیدوارم همیشه موفق باشی
راستی چرا درجه ها تو اوبونتو فروم خارجی فرق داره(با این که قهوه است)؟ تعدادش بیش تره.
اهمیتی هم داره؟
فكر نميكنم اصلاً نيازى به اين درجه ها هم باشه اين درجه ها بيشتر بدرد سايتاى دوست يابى ميخوره اينجا مثلاً يك انجمن تخصصّيه كه البته سيستم لايك دهى و اينا ميتونست نشان دهنده ى فعاليت مفيد يك كاربر باشه اما اين سيستم درجه فقط نشان دهنده ى تعداد پستاست گويا كه در عين حال ميتونه نشان دهنده ى ميزان اسپمر بودن هم باشه و نميشه زياد بهش اعتماد كرد نسبت به لايكا و …
داداش کمر بستی فرومو خالی کنیا! پس فردا انجمن یه HTML خالی میشه