انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب برنامه از مخازن Sito  (دفعات بازدید: 2984 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
مشکل در نصب برنامه از مخازن Sito
« : 04 آذر 1387، 01:38 ق‌ظ »
سلام دوستان ،
من به تازگی مخارن اوبونتو 8.4 رو از فروشگاه Sito خریداری کردم ولی بعد از اضافه کردن DVD به طور کامل طبق دستور العمل با هم در هنگام نصب برخی بسته ها با پیغام خطایی مواجه میشم که مربوط به dependance ها است. مشکل چیه؟

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: مشکل در نصب برنامه از مخازن Sito
« پاسخ #1 : 04 آذر 1387، 12:30 ب‌ظ »
سلام دوستان ،
من به تازگی مخارن اوبونتو 8.4 رو از فروشگاه Sito خریداری کردم ولی بعد از اضافه کردن DVD به طور کامل طبق دستور العمل با هم در هنگام نصب برخی بسته ها با پیغام خطایی مواجه میشم که مربوط به dependance ها است. مشکل چیه؟

درود

دوست عزیز می‌تونی اون پیغام خطا رو اینجا بذاری؟

اینطوری دوستان راحت‌تر می‌تونن کمک کنند... ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 04 آذر 1387، 01:30 ب‌ظ »
سلام دوستان ،

در ضمن دقت کنید اونا مخازن سیتو نیست مخازن اوبونتو 8.4  هست و باید صرفا روی اون نسخه از اوبونتو نصب بشه نه مثلا روی 8.10 اونا تست شده هست

لطفا دقیق به روند انجام کارتون از اول یه نیگا بکنید و بقول فرشید ارور خاصی اگه میبینید بزارید اینجا

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
« پاسخ #3 : 04 آذر 1387، 10:33 ب‌ظ »
بله دوست عزیز من هم میدونم اون ها مخارن اوبونتو هستند من فقط گفتم اون ها رو از sito خریدم!  ;) و مطمئنا روی 8.4 نصبش خواهم کرد!
مثلاً وقتی می خواهم libgtk-2.0  رو نصب کنم میگه نیاز به libgtk-1.0 هست که در لیست موجود نیست. یا مثلاً برای نصب mysql-server میگه نیاز به mysql-Common هست درحالی که mysql-Common در لیست پکیج ها در synaptic هستش!
البته قبلاً که که از مخازن خود اوبونتو روی اینترنت هم استفاده می کردم این مشکل رو داشتم.
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1387، 10:43 ب‌ظ توسط htabesh »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #4 : 05 آذر 1387، 03:43 ب‌ظ »
بله دوست عزیز من هم میدونم اون ها مخارن اوبونتو هستند من فقط گفتم اون ها رو از sito خریدم!  ;) و مطمئنا روی 8.4 نصبش خواهم کرد!
مثلاً وقتی می خواهم libgtk-2.0  رو نصب کنم میگه نیاز به libgtk-1.0 هست که در لیست موجود نیست. یا مثلاً برای نصب mysql-server میگه نیاز به mysql-Common هست درحالی که mysql-Common در لیست پکیج ها در synaptic هستش!
البته قبلاً که که از مخازن خود اوبونتو روی اینترنت هم استفاده می کردم این مشکل رو داشتم.

عجب خب دوست عزیز شما به غیر از اون dvd ها مخازن رسمی رو هم فعال دارید هنوز و چون مخازن پی در پی اپدیت میشن برای همین چون بسیاری پکیجها از اون دی وی دی جدیدتر اومدن به جای اینکه از روی اون نصب کنه میره سراغ اینترنت

پس شما باید اول مخازن رو غیر فعال کنید تا نره سراغ اونا فقط اون dvd ها باید مخزن باشه تا بسادگی از روی اونها اقدام به نصب بکنه همین
و اما مخازن شما اینجاست تو ترمینال بزنید

sudo gedit /etc/apt/sources.list
سپس اول کل جلوی کل مخازن اینترنتی یک علامت شارپ بزارید  اینو # تا غیر فعال بشن بدین شکل وقتی کل مخازن رو غیر فعال کردید اون وقت براحتی از اون dvd ها بهره ببرید فقط باید اون dvd ها بعنوان مخزن تعریف بشن همین

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1387، 03:48 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #5 : 12 آذر 1387، 01:40 ب‌ظ »
بنده از ناظران انجمن یا شخص نویسنده تقاضا می کنم که عنوان تاپیک را متناسب با مشکل تغییر دهید

این مشکل هیچ ربطی به فروشگاه سی تو ندارد و دیسک ها کاملا سالم است، ولی با خواندن عنوان تاپیک این تصور ایجاد می گردد که مخازن فروشگاه دارای مشکل است :)