از همتون ممنونم .
Farshid
خوب شما راهنمای واین رو خوندید کجاش رو مشکل دارید؟
سوالتون رو موردی بپرسید حتما جوای میگیرید...
من يه فايل wine دانلود كردم وقتي روش كليك مي كنم package installer باز مي شه و يه Error با رنگ قرمز مي ده . يه بارم با روشي كه شما نوشتين امتحان مي كنم شايد تونستم نصبش كنم .
ROSHA
اول از همه بگید که به اینترنت توی اوبونتو دسترسی دارید یا نه ! اگه دارید بفرمایید ADSL هستش یا Dialup ؟
در ثانی پیشنهاد می کنم از آخرین نسخه اوبونتو ( 8/10 ) رو نصب کنید ...
تا حالا كه نتونستم مودم رو نصب كنم ( dial up ) مودمم قبلا يه اينترنال بود كه پيشنهاد دادن يه اكسترنال گرفتم و گفتن كه بايد برنامه ي scan modem با پسوند gz رو نصب كنم تا مودمو شناسايي كنه كه تا حالا نتونستم نصبش كنم.
8.10 هنوز به دستم نرسيده .
narcissus
من اولین چیزی که میتونم بگم که توی نوار اون بالا برو به applications بعد از اونجا برو به accessories و بعد از اونجا یه چیزی به نام terminal میبینی (ترمینال ) که خیلی به دردت میخوره
فكر كنم براي ترمينال بايد زبان برنامه نويسي ياد بگيرم ، اينطور نيست .
toti
مطمئن باش خیلی چیزا یاد میگیری...
من هم ۴ ، ۵ ماه پیش همین جور بودم اما امروز راحت کار هایی همیشگیم رو تو لینوکس انجام میدم...
خیلی دل بازه این اوبنتو....
اميدوارم ، ولي اول بايد يه زبان ياد بگيرم .
فاراب
اگر شما اولین کاری که بعد از نصب اوبونتو کردید، تلاش برای نصب و اجرای برنامههای ویندوزیتون توی لینوکس بوده و به همین خاطر به عنوان اولین قدم درصدد نصب WINE براومدین، باید بگم که رویهی غلطی رو انتخاب کردین. چون بزودی میفهمین که اجرای برنامه های ویندوز در لینوکس مشکلات خاص خودش رو داره. خیلی از برنامه ها اصلا اجرا نمیشن.-مخصوصا برنامه های فارسی- مشکلات عدم تطبیق برنامه ها با سخت افزار های شما، -هر چند با مطالعه و نصب ابزار های کمکی تا حدودی قابل حل هست- و در نهایت کند تر اجرا شدن برنامه ها، بزودی دل شما رو میزنه و از لینوکس مایوس میشید.
پس توصیه میکنم به دنبال برنامه های جایگزین در لینوکس باشید که نمونه اش در همین انجمن زیاد هست.
امیدوارم از لینوکس لذت ببرید.
من اوبونتو رو فعلا براي داداشم نصب كردم وقراره وقتي 8.10 به دستم رسيد واسه خودمم نصب كنم . اكثر كار داداشم مربوط به اينترنت و برنامه ي دلفي 7 كه الان مونده چطوري نصبش كنه .