انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تلفن مشکوک.آیا من هک شدم؟  (دفعات بازدید: 5280 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
تلفن مشکوک.آیا من هک شدم؟
« : 07 شهریور 1392، 06:44 ب‌ظ »
سلام
امروخ از طرف یک کشور ناشناس به من تلفن شد .یک خانم به من گفت که ip سیستم من روی سرور آنها دیده شده و گفت که سیستم عامل من در خطر است،من اول بشوخی گرفتمش ولی سپس تمام مشخصات با نام کامل من رو بهم گفت. و ازمن خواست که کامپیوتر رو ریسیت کنم و یک سری اقدامات دیگه انجام بدم ???
البته باز هم جدی نگرفتم ولی گذشته از این .این خانم نام کامل من و دیگر اطلاعات رو احتمالا از مدارک من در پوشه خانه در بدست آورده ](*,)
نظر شما چیه و چکار باید بکنم.البته ip را موقتا عوص کردم :o
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1392، 08:39 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : تلفن مشکوک.آیا من هک شدم؟
« پاسخ #1 : 07 شهریور 1392، 07:03 ب‌ظ »
سلام

از کدوم کشور بود؟ لهجه‌اش کجایی بود؟ از کجا فهمیدی خارجی بود؟

۲. نگفت برای چی زنگ زده؟ گفت «فی سبیل الله» دیدیم کامپیوترت در خطر هست بهت زنگ زدیم؟

۳. تمامی مشخصات یعنی چی‌ها رو می‌دونست؟
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1392، 07:05 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #2 : 07 شهریور 1392، 07:06 ب‌ظ »
سلام
امروخ از طرف یک کشور ناشناس به من تلفن شد .یک خانم به من گفت که ip سیستم من روی سرور آنها دیده شده و گفت که سیستم عامل من در خطر است،من اول شوخی گرفتم ولی سپس تما مشخصات با نام کامل من رو بهم گفت. و ازمن خواست که کامپیوتر رو ریسیت کنم و یک سری اقدامات دیگه انجام بدم ???
البته باز هم جدی نگرفتم ولی گذشته از این .این خانم نام کامل من و دیگر اطلاعات رو احتمالا از مدارک من در پوشه خانه در بدست آورده ](*,)
منم اول عنوانو دیدم فکر کردم شوخی(ترول بازی)میکنی
من هم گاهی از این شوخیا با دوستام میکنم(البته نه دقیقا این جوری
 )
ویرایش:اینجا قبلنا میگفت یکی قبل از شما پست گذاشته چرا الان نمیگه؟
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1392، 07:07 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #3 : 07 شهریور 1392، 07:08 ب‌ظ »
سلام
امروخ از طرف یک کشور ناشناس به من تلفن شد .یک خانم به من گفت که ip سیستم من روی سرور آنها دیده شده و گفت که سیستم عامل من در خطر است،من اول شوخی گرفتم ولی سپس تما مشخصات با نام کامل من رو بهم گفت. و ازمن خواست که کامپیوتر رو ریسیت کنم و یک سری اقدامات دیگه انجام بدم ???

من بودم كله هاردو شخم ميزدم يه OpenBSD رو تنظيمات ديفالت نصب ميكردم *** شند :))))
اينجور تلفن ها جديداً زياد شده در نهايت هم به لو دادن ماره حساب و … ختم ميشه . ممكنه يه ايرانى باشه كه يكم زبان بلده و از يكى از اين سايتاى اينترنتى كه با استفاده ازشون ميتونى تماس بگيرى بهت زنگ زده كه قضيه هم خيلى مشكوك بنظر نياد .
چند وقت پيش هم نشون ميداد تو تلويزيون دقيقاً مدير يك شركتو همين جورى سركار گذاشته بودند يه نفر با استفاده از يه نرم افزار تو لينوكس كه اسمشو يادم نيست گوش وايميستاد سر يه كامپيوتر بعدشم زنگ ميزد به شركت دقيقاً يه سرى حرف هاى مشابه اين خانم ميزدو از اين حرفا كسيم شك نميكرد . شما اون فايل رو جايى آپلود نكردين مثل دراپ باكسى جايى ؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 07 شهریور 1392، 07:08 ب‌ظ »
سلام

عجب چیز هولناکی!
سیستم عاملت چی هست؟
میگفت به چه چیزایی دقیقا دست پیدا کرده!

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #5 : 07 شهریور 1392، 07:12 ب‌ظ »
اون یک سری اقدامات چی بود؟ بعد ریست کردن...  :!:  :-k

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 شهریور 1392، 08:12 ب‌ظ »
این خانم انگلیسی حرف میزد ولی لحجه اش به آسیای شرقی میخورد شاید هم ایرانی.خودش رو معرفی هم کرد ولی اینقدر بد لحجه بود که نفهمیدم کی بود.شماره تلفنش روی مبایل من نیفتاده بود برای همین نفهمیدم از کجا زنگ میزنه. ظاهرا میدونست که لپتاب من خاموشه  چون گفت روشن کن و بعد رسیت کن اقدامات بعدیش رو نفهمیدم چون جدی نمیگرفتم و گوش نمیدادم.در صمن نام شرکت سرویس دهنده اینترنتی من telenor رو هم میدونست
سیستم عامل من اپن سوزه است.
من در پوشه مدارک نام و نام خانوادگی شماره تلفن و ..... دارم و ایشان هم همه رو میدونست.
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1392، 08:28 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 شهریور 1392، 08:20 ب‌ظ »

)
من که منظور شما رو نفهمیدم.شوخی با کی و کی  میگفت قبلا پست گذاشته؟
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1392، 08:45 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #8 : 07 شهریور 1392، 08:33 ب‌ظ »
درخواست اون طرف چی بود؟
احتمالاً یه وب‌سایت با دامنه‌ی ir، نداری؟ غیر  .ir چی؟
چون در عرض  ۱ ثانیه هرکی بخواد می‌تونه اطلاعات ثبت‌کننده‌ی دامنه دسترسی پیدا کنه (مگر اینکه، اون‌ها رو محافظت شده کرده باشی)

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 07 شهریور 1392، 08:37 ب‌ظ »
نه من وبسایت ندارم.
یک سئوالش  رو حالایادم افتاد.پرسید چند کامپیوتر در محل زندگی من وجود داره

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #10 : 07 شهریور 1392، 09:41 ب‌ظ »
۱- طرف گفته "کامپیوترت رو ریست کن" این معنی نداره و دلیل بر بی اطلاع بودن طرف داره
۲- اوپن سوزه از نظر سکیورتی خیلی خیلی خیلی بالاست و از selinux و فایروال استفاده می کنه، این یعنی هکش اصلا راحت نیست ...
۳- شما کلاینت دارید و از طرفی پیدا کردن آی پی شما مهمه و از طرف دیگه ای آی پی شما استاتیک نیست.
۴-از بین این همه آدم یه فرد انگلیسی زبان چرا باید شما رو هک کنه؟
و ...
نه من وبسایت ندارم.
یک سئوالش  رو حالایادم افتاد.پرسید چند کامپیوتر در محل زندگی من وجود داره
این اطلاعاتی هم که می گند بیشتر مثل فال گیری میمونه، می گن : شما تو زندگیت خوشبخت میشی ولی در گذشته مشکلات زیادی داشتی. خوب خسته نباشی. این خیلی مسخرست :|
از نظر من این یه شوخی مسخرست نه هک ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #11 : 08 شهریور 1392، 12:02 ق‌ظ »

)
من که منظور شما رو نفهمیدم.شوخی با کی و کی  میگفت قبلا پست گذاشته؟
نفهمیدم کسی قبل از من پست داده واسه همین همون سوالایه سلمان رو پرسیدم.معمولا انجمن ساز(سایت)اختار میده که کسی در حین تایپ شما یه پست ارسال کرده.ولی اینبار هیچ اختاری نداد.واسه همین یه جورایی پست اسپم شد.
شوخی هم با دوستام گفتم.

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #12 : 08 شهریور 1392، 11:10 ق‌ظ »
این خانم انگلیسی حرف میزد ولی لحجه اش به آسیای شرقی میخورد شاید هم ایرانی.خودش رو معرفی هم کرد ولی اینقدر بد لحجه بود که نفهمیدم کی بود.شماره تلفنش روی مبایل من نیفتاده بود
چون به موبایلت زنگ زده پس از روی ip و محل زندگیت نبوده که ردت رو زده. اگر قضیه یک شوخی از طرف دوستات نباشه، احتمالا یکی از اکانتهای شبکه های اجتماعیت یا ایمیلهات رو کرک کردن: شماره موبایلت رو به چه سرویسهایی داده بودی (جی میل، فس بوک، یاهوو...)؟
برای همین نفهمیدم از کجا زنگ میزنه. ظاهرا میدونست که لپتاب من خاموشه  چون گفت روشن کن و بعد رسیت کن اقدامات بعدیش رو نفهمیدم چون جدی نمیگرفتم و گوش نمیدادم.در صمن نام شرکت سرویس دهنده اینترنتی من telenor رو هم میدونست
روشن کردن رو که باید یک-دستی زده باشه! اکانت اینترنتت رو روی مودم ساختی (ppppoe) یا روی کامپیوتر (بریج)؟
اگر کرک از طریق سرویسهای اینترنتیت صورت گرفته باشه، کرکر راحت می تونسته ipهات (و از روی ip نام سرویس دهنده اینترنتیت) رو مثلا از داخل تاریخچه جی میلت پیدا کنه.

در هر حال کارهای امنیتی لازم رو انجام بده:
مودم رو ریست کن.
پسورد adsl رو تغییر بده
پسورد همه سرویسهای اینترنتی که استفاده می کنی تغییر بده.
لاگهای اوپن سوزه رو چک کن.
همه فایلهای کافیگ اکانت کاربریت رو پاک کن (بهتر اینکه یک یوزر جدید بسازی و قبلی رو پاک کنی)
هاردت رو با آنتی ویروس چک کن (برای تروجانها و...)
اگه لازم دیدی سیستم عامل رو دوباره نصب کن.
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1392، 11:13 ق‌ظ توسط samn »

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #13 : 08 شهریور 1392، 01:09 ب‌ظ »
سلام
امروخ از طرف یک کشور ناشناس به من تلفن شد .یک خانم به من گفت که ip سیستم من روی سرور آنها دیده شده و گفت که سیستم عامل من در خطر است،من اول بشوخی گرفتمش ولی سپس تمام مشخصات با نام کامل من رو بهم گفت. و ازمن خواست که کامپیوتر رو ریسیت کنم و یک سری اقدامات دیگه انجام بدم ???

همش سرکاریه. برای تلفن زدن از یه شماره‌ی fake کلی راه وجود داره (این که شماره نیفته راحت تر)
از کجا میدونید آشنایی قبلی با شما نداره؟ به طور مثال من چند وقت پیش شماره‌ی یکی از دوستای داییم رو از تو گوشیش برداشتم (هم شماره داشتم هم اسم) یکم سرکارش گذاشتم! (البته با اطلاع خود داییم) راه‌های خیلییییییییی متفاوتی برای تدست آوردن اطلاعات وجود داره
این خانم انگلیسی حرف میزد ولی لحجه اش به آسیای شرقی میخورد شاید هم ایرانی.خودش رو معرفی هم کرد ولی اینقدر بد لحجه بود که نفهمیدم کی بود.شماره تلفنش روی مبایل من نیفتاده بود برای همین نفهمیدم از کجا زنگ میزنه. ظاهرا میدونست که لپتاب من خاموشه  چون گفت روشن کن و بعد رسیت کن اقدامات بعدیش رو نفهمیدم چون جدی نمیگرفتم و گوش نمیدادم.در صمن نام شرکت سرویس دهنده اینترنتی من telenor رو هم میدونست
من در پوشه مدارک نام و نام خانوادگی شماره تلفن و ..... دارم و ایشان هم همه رو میدونست.

انگلیسی حرف زدن کار سختی نیست (اونم از نوع بدون لحجه)
خاموش بودن لپ تاپتون رو یه دستی زده!
برای مشغول کردن شما و بردنتون به حاشیه یه سری کار گفته انجام بدید (یکی از ترفند های مهندسی اجتماعی در هک کردن)
نام شرکت سرویس دهنده رو از روی ip میشه فهمید.
در هر حال راحت ترین راه برای نفوذ (به نظر من تنها راه) social engineering هستش.
مدتی پیش از طرف شرکت اپل برای من ایمیل اومد که توی فلان قرعه‌کشی شما برنده‌ی یک میلیون دلار شده‌اید!!! توی ایمیلشون اینقدر مستندسازی کرده بودن که وسوسه شدم(مثلا به حساب یاهو ایمیل زده بودند که اصلا ازش استفاده نمیکنم و فقط باهاش یه حساب اپ استور ساخته بودم!)، با پلیس سایبری تماس گرفتم و بعد از پیگیری متوجه شدم طرف ایرانی بود و کلی آدم رو همینجوری هک کرده

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #14 : 08 شهریور 1392، 01:51 ب‌ظ »
من هم حرف دوستمون رو تایید میکنم.

کلی راه برای بدست آوردن اطلاعات وجود داره.

بعد یه سوال:

ایشون فقط داشت با شما حرف میزد؟

منظورم اینه که شما هیچ سوالی ازش نپرسیدید که از کجا تماس میگیره یا به عنوان چه کسی یا شرکتی هست؟

باید شما هم کلی سوال پیچش میکردی ;D

در ضمن یه توصیه ( شاید خودت بهتر از من بدونی ):

برای کارهای محتلف اکانت ایمیل مختلف داشته باش.مثلا:

برای کار یه اکانت ایمیل.
برای کارای شخصی و خانوادگی یه اکانت ایمیل
برای عضویت در سایت های مختلف( جا هایی که اطلاعاتشون برات مهم نیست ) یه اکانت ایمیل.

پسورد هم سعی کن طولانی ترین و پیچیده ترین پسورد ممکنی رو انتخاب کنی که هیچ وقت یادت نمیره ;)

همونطور که دوستان گفتند هک کردن سوزه کار هر کسی نیست و تنها چیزی که ما دیدیم هک میکنند و کل این داستانا تو ایران اکانت ایمیل هست و طرف با استفاده از ایمیل ها و اطلاعاتش به شما ضرر میزنه.

چون معمولا دیدم اکثر افراد برای همه کارهاشون از یه اکانت ایمیل استفاده میکنند و این خودش امنیت رو پایین میاره :)

پس اگه ایمیل های مهمتون جایی منتشر نشه کسی نمیتونه از این راه بهتون ضرر بزنه

یه نکته دیگه:

از ایمیل های مهمت بک آپ بگیر و اجازه نده تو Inbox بمونه :D