0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
راهنمای نصب' اخطار!!! سامانه عامل فوق تمام سخت افزار را در اختیار گرفته و تمام پارتیشن های دیسک سخت را پاک خواهد کرد. 'پیش از شروع به انجام فرآیند نصب باید به نکته مهمی توجه کنید. زمین تمام منابع سخت افزاری شامل دیسک سخت، حافظه و کارت شبکه را دراختیار خود گرفته و مدیریت می نماید. بدیهی است که کلیه اطلاعات و داده های موجود بر روی تمام پارتیشن های دیسک سخت در طی نصب اولیه زمین از بین خواهند رفت.
آزادی شماره ۰: آزادی برای اجرای برنامه با هر هدفی.
خیلی مسخرست تا این لحظه من در بین کسایی که از گنو/لینوکس استفاده میکنن ، کسی رو ندیدم که فقط یه سیستم عامل داشته باشه و این یه موضوع طبیعی و عادی بین کاربرای گنو لینوکسه که از چنتا سیستم عامل استفاده کنن :| اینجوری اکثر کاربرا میپرن ، تا کی باید صبر کنیم که یه توزیع خوب ایرانی و در حد رقابت با توزیع های معروف رو ببینیم ؟!؟!
تا کی باید صبر کنیم که یه توزیع خوب ایرانی و در حد رقابت با توزیع های معروف رو ببینیم ؟!؟!
مثله اینه که بگیم «من نمیتونم با لیبرهآفیس آهنگ بسازم. آیا این آزادی صفرم رو نقض نمیکنه؟» (!)
به نظرم خیلی سطحی نگاه کردین:هدف اولیه و اصلی زمین چیه؟! سرور!خب اینا که گفتن توی سرورها تقریبا طبیعیه و شما یه سرور درست و حسابی نشون بده که مثلا بوت دوگانه داشته باشه!
نقلقول از: Alireza Fe در 07 شهریور 1392، 11:53 بظخیلی مسخرست تا این لحظه من در بین کسایی که از گنو/لینوکس استفاده میکنن ، کسی رو ندیدم که فقط یه سیستم عامل داشته باشه و این یه موضوع طبیعی و عادی بین اکاربرای گنو لینوکسه که از چنتا سیستم عامل استفاده کنن :| اینجوری اکثر کاربرا میپرن ، تا کی باید صبر کنیم که یه توزیع خوب ایرانی و در حد رقابت با توزیع های معروف رو ببینیم ؟!؟!من به جز اون اوایل همیشه یه سیستم عامل رو سیستمم نصب بوده ، حالا دیدی تا وقتی که افراد حرفه ای به جای پراکندگی بیشتر با هم متهد بشن و یه شاهکار بدن بیرون، اینجوری یکی Arios میده یکی زمین میده یکی قاصدک میده یکی جبیر میده و ... تهش به هیچ جا نمیرسه، به شخصه هیچ کدوم از سیستم عامل های ذکر شده رو نصب نکردم چون نوآوری یا نکته ی خاصی ندارند و این نتیجه ی پراکندگیه
خیلی مسخرست تا این لحظه من در بین کسایی که از گنو/لینوکس استفاده میکنن ، کسی رو ندیدم که فقط یه سیستم عامل داشته باشه و این یه موضوع طبیعی و عادی بین اکاربرای گنو لینوکسه که از چنتا سیستم عامل استفاده کنن :| اینجوری اکثر کاربرا میپرن ، تا کی باید صبر کنیم که یه توزیع خوب ایرانی و در حد رقابت با توزیع های معروف رو ببینیم ؟!؟!
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 07 شهریور 1392، 10:53 بظمثله اینه که بگیم «من نمیتونم با لیبرهآفیس آهنگ بسازم. آیا این آزادی صفرم رو نقض نمیکنه؟» (!)لیبره آفیس وظیفه خودش رو انجام میده ، همینطور سیستم عامل ، اما این موضوع که یه سیستم عامل بخواد اینجوری باشه مثل اینه که شما همون لیبره آفیسُ نصب کنی و بهت بگه که این نرم افزار از تمام منابع سیستمی شما استفاده میکنه و نمیذاره نرم افزار دیگهای در کنارش اجرا بشه و این ناقض آزادیه...
بله لیبرهآفیس خیلی کار بدی میکنه اگه بخواد چنین کاری بکنه. چون اصلا مورد استفادهاش چیز دیگهایه. منظور من از اون مثال این بود که هر کسی را بهر کاری ساختهاند. سولوشن اون «یه سیستم عامل» برای سرور یا ابر اینه که فقط خودش نصب بشه و تمام منابع سیستم رو دست بگیره و الخ. خب شما نصبش نکنید. این نوع اجبار خیلی فرق داره با اونی که مییاد مثلا بقیه رو مجبور میکنه سختافزاری بسازن که فقط سیستمعاملهایی که اون تایید کرده روشون نصب بشه.
فرشید جان شما تونستید اونرا بوت کنید با نه؟