انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب همزمان ویندوز ۸ اوبونتو و لینوکس مینت ۱۵ (حل شد)  (دفعات بازدید: 6388 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
سلام دوستان
من به تازگی به اوبونتو مهاجرت کردم. در حال حاضر من ویندوز ۸ به همراه اوبونتو نصب دارم روی درایو C. هنگام بالا اومدن سیستم از منوی گراب میشه بین ویندوز و اوبونتو انتخاب کرد. حالا میخوام مینت رو هم داشته باشم. مطابق روشی که برای نصب اوبونتو در کنار ویندوز عمل کردم. یعنی تو ویندوز دوباره چند گیگ از درایو C رو شرینک کردم. اما وقتی خواستم مینت رو نصب کنم اون بخش از درایو c غیر قابل استفاده بود. ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سینا
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1392، 10:19 ق‌ظ توسط Sina471 »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
میشه یک عکسی چیزی بذارید تا متوجه بشم منظورتون از غیر قابل استفاده چیه؟نمی تونید از همونجا فرمتش کنید؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
میشه یک عکسی چیزی بذارید تا متوجه بشم منظورتون از غیر قابل استفاده چیه؟نمی تونید از همونجا فرمتش کنید؟
ممنون از جوابتون. مینویسه که unusable هست. نمیشه فرمتش کرد. هیچ کاری نمیشه روش انجام داد.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
اون پارتیشنی که براش در نظر گرفتید رو پاک کنید که unallocated بشه بعد ببینید باز هم همین طوره یا نه :)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
دقیقاا تو ویندوز unallocated هست. موقع نصب مینت توی مرحله تعیین پارتیشن همه درایوها و پارتیشن ها قابل فرمت هست جز همین ۱۰ گیگی که unallocated کردم. واقعا گیج شدم.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
دقیقاا تو ویندوز unallocated هست. موقع نصب مینت توی مرحله تعیین پارتیشن همه درایوها و پارتیشن ها قابل فرمت هست جز همین ۱۰ گیگی که unallocated کردم. واقعا گیج شدم.

اگه اینجوریه برید تو ویندوز همون پارتیشن رو یه پارتیشن Primary از همون 10 گیگ بسازید و بعد هنگام نصب فرمتش کنید :)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *

اگه اینجوریه برید تو ویندوز همون پارتیشن رو یه پارتیشن Primary از همون 10 گیگ بسازید و بعد هنگام نصب فرمتش کنید :)
مسله اینه که گویا نمیشه بیشتر از 4 پارتیشن رو هارد داشت. من توی درایو  c دوتا پارتیشن دارم:یکی ویندوز نصبه اون یکی اوبونتو. و دو درایو دی و ای هم دارم. که میشه 4 پارتیشن. به هر حال ممنون از جوابتون.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
حل شد فراموش نشه.  :D

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
البته حل نشد. شاید دوستان دیگه نظری داشته باشن که من بتونم لینوکس مینت رو هم کنار ویندوز و اوبونتو داشته باشم.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
البته حل نشد. شاید دوستان دیگه نظری داشته باشن که من بتونم لینوکس مینت رو هم کنار ویندوز و اوبونتو داشته باشم.

درسته دوست عزیز و علت رو خودتون گفتید.

مساله اینه که سیستم عامل باید تو پارتیشن Primary نصب بشه.

شما باید یکی از اون دو درایو رو Logical‌ کنید.( بک آپ گرفتن فراموش نشه ) :)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *

درسته دوست عزیز و علت رو خودتون گفتید.

مساله اینه که سیستم عامل باید تو پارتیشن Primary نصب بشه.

شما باید یکی از اون دو درایو رو Logical‌ کنید.( بک آپ گرفتن فراموش نشه ) :)
ممنون از راهنماییتون. اگه ممکنه روش اینکار رو هم بگید.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
خطرناکه رفیق خطرناک ، احتمال داره هاردت کلا پاک بشه ! از ما گفتن ، اصلا چرا می خوای ۳ تا سیستم عامل نصب کنی لینوکس مینت ۱۵ و اوبونتو ۱۳.۰۴ توی مخازنشون دقیقا یکی هستن ، فقط مخازن مینت یه خورده بیشتره ، چون خودم نصب کردم می گم پس همون مینت رو نصب کن به نظرم بهتر باشه واستون  ;) ، الان هم می خوای هاردت رو ببری رو هوا ! تو اینترنت زیاد هست توی همین فروم هم هست روشش convert primary to logical یا فارسیش رو چک کن پیدا می کنی ، فقط یه چیزی بگم یکی از دوستان که همچین کاری کرده بود گفت حداقل یک درایوت می پره و اون درایو هم فک کنم مشخص نباشه اما اگر باز اصرار داری حتما بک آپ بگیر
از ما گفتن  :-X
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
خطرناکه رفیق خطرناک ، احتمال داره هاردت کلا پاک بشه ! از ما گفتن ، اصلا چرا می خوای ۳ تا سیستم عامل نصب کنی لینوکس مینت ۱۵ و اوبونتو ۱۳.۰۴ توی مخازنشون دقیقا یکی هستن ، فقط مخازن مینت یه خورده بیشتره ، چون خودم نصب کردم می گم پس همون مینت رو نصب کن به نظرم بهتر باشه واستون  ;) ، الان هم می خوای هاردت رو ببری رو هوا ! تو اینترنت زیاد هست توی همین فروم هم هست روشش convert primary to logical یا فارسیش رو چک کن پیدا می کنی ، فقط یه چیزی بگم یکی از دوستان که همچین کاری کرده بود گفت حداقل یک درایوت می پره و اون درایو هم فک کنم مشخص نباشه اما اگر باز اصرار داری حتما بک آپ بگیر
از ما گفتن  :-X

بر اساس كدوم مدرك دقيقاً ؟ :|

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
من که گفتم بک آپ باید گرفته بشه.

ولی هر بلایی که قراره سر اون پارتیشن مورد نظر بیاد کاری به پارتیشن های دیگه نداره. :D

مراحل:

1 - از پارتیشن مورد نظر جای دیگه بک آپ بگیرید.

2 - موقع نصب سیستم عامل پارتیشن رو پاک کنید و یه پارتیشن Logical به فرمت NTFS درست کنید و یه پارتیشن Primary هم برای سیستم عامل ( گزینه ی انتخاب نوع پارتیشن تو همون پنجره پارتیشن بندی موجود هست )

3- بعد از نصب سیستم عامل اطلاعات رو برگردونید ;)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
بر اساس كدوم مدرك دقيقاً ؟ :|
شما براساس کدوم مدرک ، جستجو کردی فروم های مشابه رو خوندی ؟‌ د نخوندی ، فقط باید بگم یکی از سمت های این کار تغییر دستی سکتور پارتیشن هست ، به نظر شما این کار امنی هست ؟! تازه اون کسی که توی همین فروم این حرف رو زده بود تجربه عینی داشت تو حذف پارتیشن هاش !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ