انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل پسوند 9-patch اندروید در اوبونتو (خودش حل شد)  (دفعات بازدید: 1707 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
بنام خدا
سلام
خوب  فکر میکنم میدونم مشکل از کجاس . از اونجا که لینوکس برپایه پسوند کار نمیکنه و به فرمت کار داره ولی قضیه از این قراره که داخل برنامه های اندروید یه پوشه drawable  وجود داره که داخلش تصاویر  رو میریزن حالا باید تصاویر یه سری ویژگی ها داشته باشه مثلا داخل اسمشون از اعداد استفاده نشه . اندروید واسه اینکه هر دیوایسیش یه سایزی هست یه راهکار داره به اسم 9-patch  که تصاویر رو ویرایش میکنه بعد اونا رو با پسوند name.9??.jpg  ذخیره میکنه
خوب داخل ویندوز این تصویر داخل drawable بریزی مشکلی پیش نمیاد ولی داخل اوبونتو میگه ارور میگره چون 9 که یه عدد هست داخلش به کار رفته و اون رو جز‌(همزه نمیدونم کجاست) پسوند به حساب نمیاره
چاره چیه؟/
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1392، 02:40 ب‌ظ توسط abbasalim »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : مشکل پسوند 9-patch اندروید در اوبونتو
« پاسخ #1 : 10 شهریور 1392، 05:09 ب‌ظ »
منظورت را درست متوجه نشدم.
چرا حتما باید پسوندش اونی باشخ که عدد داره؟اگه پسوندش را پاک کنید باز نمیشه؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1392، 07:23 ب‌ظ »
منظورت را درست متوجه نشدم.
چرا حتما باید پسوندش اونی باشخ که عدد داره؟اگه پسوندش را پاک کنید باز نمیشه؟

این تصاویر خاص هستند حتما باید اون پسونده رو داشته باشین تا اندروید بفهمه که این تصاویر عادی نیستن و فرق دارن

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 11 شهریور 1392، 03:22 ق‌ظ »
بنام خدا
سلام
خوب  فکر میکنم میدونم مشکل از کجاس . از اونجا که لینوکس برپایه پسوند کار نمیکنه و به فرمت کار داره ولی قضیه از این قراره که داخل برنامه های اندروید یه پوشه drawable  وجود داره که داخلش تصاویر  رو میریزن حالا باید تصاویر یه سری ویژگی ها داشته باشه مثلا داخل اسمشون از اعداد استفاده نشه . اندروید واسه اینکه هر دیوایسیش یه سایزی هست یه راهکار داره به اسم 9-patch  که تصاویر رو ویرایش میکنه بعد اونا رو با پسوند name.9??.jpg  ذخیره میکنه
خوب داخل ویندوز این تصویر داخل drawable بریزی مشکلی پیش نمیاد ولی داخل اوبونتو میگه ارور میگره چون 9 که یه عدد هست داخلش به کار رفته و اون رو جز‌(همزه نمیدونم کجاست) پسوند به حساب نمیاره
چاره چیه؟/
دقیقاً به چه مشکلی برخوردید ؟
من از ابتدای شروع برنامه نویسی اندروید بطور کامل به اوبونتو مهاجرت کردم (یکی از دلایلش این بود که اکلیپس تو اوبونتو خیلی بهتر و روان تر کار می کرد)، تا حالا تو هیچ بخشی از اوبونتو با پسوند ها مشکل پیدا نکردم و هیچوقت هم مشکلی با فایل های Nine-patch نداشتم.
بهتره برای اینکه مشکلی پیش نیاد اسم تصاویر رو با حروف کوچک بنویسید
فرمت فایل حتماً png باشه

اگه تصویری از خطایی که اکلیپس بهتون میده بزارید بهتر میشه راهنماییتون کرد

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #4 : 11 شهریور 1392، 09:48 ق‌ظ »
والا الان دوباره امتحان کردم دیدم ارور نمیده :o و کار میکنه نمیدونم عیب از کجاش بودولی دفعه قبل ارور میداد ](*,)