انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه اطلاعات کاربران سایتمان را محترم بشماریم؟  (دفعات بازدید: 1090 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
سلام

من دارم یک سایتی بالا میارم به تازگی که میخوام آمار های بازدید کاربرا و بازدید کشورها و مرورگر رو بگیرم اما در عین حال این اطلاعات اطلاعاتی نباشه که بشه کاربرارو  ترک کرد باهاش و فقط در حد داشتن اطلاعات آماری برای بروز رسانی های آتی باشه.

پیشنهاد شما چیه برای این کار؟
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
این اطلاعات را گوگل آنالیتیکز بهت میده ولی بهتره که ازون استفاده نکنی چون مال گوگل است و مربوط میشه به پریسم.
این لینک نمونه های اون برنامه را معرفی کرده.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این اطلاعات را گوگل آنالیتیکز بهت میده ولی بهتره که ازون استفاده نکنی چون مال گوگل است و مربوط میشه به پریسم.
این لینک نمونه های اون برنامه را معرفی کرده.

بنظر من piwik چیز خوبی می‌تونه باشه، چون وب‌گاه‌های زیادی رو دیدم که از اون استفاده می‌کنن.

https://prism-break.org/analytics/index.php?module=CoreHome&action=index&idSite=1&period=day&date=yesterday#module=Dashboard&action=embeddedIndex&idSite=1&period=day&date=yesterday&idDashboard=1

http://wogue.org/piwik/index.php?module=CoreHome&action=index&idSite=1&period=day&date=yesterday#module=Dashboard&action=embeddedIndex&idSite=1&period=day&date=yesterday&idDashboard=1

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
ما عموما از Piwik در سایت‌ها استفاده می‌کنیم. توی Piwik یک قسمتی داره که می‌تونید بگید اطلاعات رو به صورت ذخیره کنه که قابل پیگرد نباشه.