0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من که با همون خط فرمان بیشتر حال میکنم تازه گیا هم میخوام یه سرور نمایش نصب کنم بدون میز کار احتمالا خیلی حال بده
همچینم خوشگل نیستااااااا!
حالا من گیری به این توزیع ندارم هر چند که رابط بسیار زیبایی از نظر من داره ، ولی چرا برنامه های تحت گنو یه رابط دله درست ندارن باوجود اینکه اینهمه ابزارهای توسعه مثل Qt وجود داره !
نقلقول از: احسان☺ در 11 شهریور 1392، 12:07 قظمن که با همون خط فرمان بیشتر حال میکنم تازه گیا هم میخوام یه سرور نمایش نصب کنم بدون میز کار احتمالا خیلی حال بدهنقلقول از: Matrix.1372 در 11 شهریور 1392، 12:13 قظهمچینم خوشگل نیستااااااا!ای برادر قصه چون پیمانه است معنی اندر وی به سان دانه است ....به جایه پیمانه یه خورده به مفهوم تایپک توجه کنید خواهشا ، من نمی فهمم ما خوشمون می یاد کارهای ساده رو هم پیچیده کنیم ، مثلا ۲ راه برای خاموش کردن کامپیوتر در لینوکس که تا حالا فهمیدم یکی استفاده از رابط کاربری هست که ۳ ثانیه هم طول نمی کشه و یه راه هم دستور sudo shutdown -h now هست که بعدش هم باید بهش پسورد بدی ! برادر من اگر رابط بده شما چرا به زبون اسمبلی حرف نمی زنی با کامپیوترت این خیلی بیشتر حال می ده ها !
والا به نظر من رابط اصلا هم بد نیست اما خب اینم دیگه زیادی داره با احساساتمون بازی میکنه
این رابط براساس یونیتی هست. به خاطر زمینه و رنگ های پیشفرض که می گین فانتزیه و الا بیس خوبی برای تم های دیگه هست. آقا احسان شما بیا یه کار بکن ، بیا با صفر و یک دستو بده و سیستم عامل هم نصب نکن تا منابع درگیر نشن !