انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از xserver بدون اجرای دسکتاپ و همزمان با نصب بودن دسکتاپ(میشه گفت حله)  (دفعات بازدید: 9813 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میتونم بدون استفاده از محیط دسکتاپ از برنامه های گرافیکی در اوبونتو استفاده کنم؟میخوام فقط xserver بیاد بالا بدون بالا اومدن دسکتاپ درحالی که دسکتاپ هم نصبه.در واقع نمیخوام همیشه ازش استفاده کنم.گاهی دسکتاپ و گاهی xserver
تنها لینک زیر رو پیدا کردم که چیز زیادی ازش نفهمیدم.
http://askubuntu.com/questions/310671/start-ubuntu-without-a-desktop-environment-but-start-an-x-application
ubuntu 12.04
32bit
پیشاپیش ممنون
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1392، 06:36 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میتونم بدون استفاده از محیط دسکتاپ از برنامه های گرافیکی در اوبونتو استفاده کنم؟میخوام فقط xserver بیاد بالا بدون بالا اومدن دسکتاپ درحالی که دسکتاپ هم نصبه.در واقع نمیخوام همیشه ازش استفاده کنم.گاهی دسکتاپ و گاهی xserver
تنها لینک زیر رو پیدا کردم که چیز زیادی ازش نفهمیدم.
http://askubuntu.com/questions/310671/start-ubuntu-without-a-desktop-environment-but-start-an-x-application
ubuntu 12.04
32bit
پیشاپیش ممنون

من اينو تستش نكردم ولى تو امتحانش كن :

#!/bin/bash
echo "Application Command :"
read app
echo "exec $app" | tee ~/.xinitrc
startx

اينو تو يه فايل ذخيره كن به نام appinx تو Home بعد به ترتيب دستورات زير رو اجرا كن :
mkdir ~/Scripts
mv ~/appinx ~/Scripts
sudo chmod +x ~/Scripts/appinx
export PATH=$PATH:~/Scripts
قبلش بايد بياى بيرون از تو دسكتاپت يادت نره .
در كل من بهت توصيش نميكنم در عوضش اگه مثل من عاشق سرعته زياده سيستمى و دلت ميخواد هميشه با كيبورد كار كنى يه مدير پنجره خيلى سبك مثل i3 نصب كن .
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1392، 01:33 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
این چی کار میکنه؟ نقش  Aplication command چیه اون وسط؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
این چی کار میکنه؟ نقش  Aplication command چیه اون وسط؟
شل بالايى دستور يه اپ كه ميخواى اجرا كنى رو ميگيره بعد ميزاره تو فايل كانفيگ اجراى دستيه x كه همون ~/.xinitrc هستش بعدشم X رو اجرا ميكنه .
دومى هم بش دسترسى اجرايى ميده ميزاردش يه جايى كه لازم نباشه موقع اجرا آدرسشو وارد كنى مثل بقيه دستورات .
يه سرى مشكلات داشت كه ويرايش شد .
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1392، 01:34 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
اگه مجبور شم برای تک تک برنامه ها این کارا رو بکنم که پیر میشم
یعنی نمیشه تو یه چیزی مثل تی تی وای ها کار کنم بعدم هرموقغ برنامه رو خواستم اسمشو تایپ کنم بیاد؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
اگه مجبور شم برای تک تک برنامه ها این کارا رو بکنم که پیر میشم
یعنی نمیشه تو یه چیزی مثل تی تی وای ها کار کنم بعدم هرموقغ برنامه رو خواستم اسمشو تایپ کنم بیاد؟

اين همين كارو ميكنه ديگه ! امتحانش كن تو تا بفهمى .

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اگه از سیستمی که بصورت پیشفرض محیط گرافیکی استفاده نمی کنه استفاده کنید می بینید که برای اجرای سرور x از دستور startx استفاده میشه ولی برای اجرای میزکار بعد از استارت اسم میزکار گذاشته میشه و این یعنی اینکه می تونید بجای اینکه میزکار را اجرا کنید فقط x را اجرا کنید و ازش استفاده کنید ولی این اصلا پیشنهاد نمیشه چون تقریبا هیچ قابلیتی نداره و باید کلی روش کار انجام بدید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
اگه از سیستمی که بصورت پیشفرض محیط گرافیکی استفاده نمی کنه استفاده کنید می بینید که برای اجرای سرور x از دستور startx استفاده میشه ولی برای اجرای میزکار بعد از استارت اسم میزکار گذاشته میشه و این یعنی اینکه می تونید بجای اینکه میزکار را اجرا کنید فقط x را اجرا کنید و ازش استفاده کنید ولی این اصلا پیشنهاد نمیشه چون تقریبا هیچ قابلیتی نداره و باید کلی روش کار انجام بدید

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||
چرا در مورد چيزى كه نميدونى نظر ميدى ؟ :||||| كسى مجبورت كرده اسپم بدى ؟ :||||||||||||||

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *

چرا در مورد چيزى كه نميدونى نظر ميدى ؟ :||||| كسى مجبورت كرده اسپم بدى ؟ :||||||||||||||
چرا ندونم؟
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

چرا ندونم؟

دِ آخه اگه ميدونستى كه جوابت اين نبود :||||

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *

چرا ندونم؟

اگه مشکلی وجود داره بصورت خصوصی بیان کنید و تاپیک را به انحراف نکشید.
پاسخ مشکلی نداره
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

چرا ندونم؟

اگه مشکلی وجود داره بصورت خصوصی بیان کنید و تاپیک را به انحراف نکشید.
پاسخ مشکلی نداره

دو حالت داره يا شما از dm ها استفاده ميكنيد يا اين كه X رو به صورت دستى اجرا ميكنيد در صورتى كه شما از dm ها استفاده كنيد بايد بر اساس اون راهنماى لينكى كه خودتون داديد عمل كنيد اما اگه به صورت دستى اجرا كنيد : startx دستوريه كه X رو همراه با ميزكار مورد نظر اجرا ميكنه كه در اين صورت شما دو تا كانفيگ داريد يكى كانفيگ خصوصيه خودتون كه اولويت داره واسه startx و ديگرى كانفيگ عمومى كه در صورت موجود نبودن كانفيگ خصوصيه شما اجرا ميشه كه مسيرشون به ترتيب خصوصى و عمومى اين دو تاست :
~/.xinitrc
/etc/X11/xinit/xinitrc
كه درون هر كدوم از اين فايل ها دستور اجراى ميزكار مورد نظر وجود داره براى مثال واسه گنوم :
exec gnome-session
و بعضى از بقيه ى ميزكار ها و مدير پنجره ها :

exec awesome
exec dwm
exec startfluxbox
exec fvwm2
exec gnome-session
exec openbox-session
exec startkde
exec startlxde
exec startxfce4
exec enlightenment_start
exec mate-session
exec wmfs

خوب حالا اگه شما بنويسى startwmfs كار ميده ؟ قطعاً نه ! و اگه بنويسى startkde چى ؟ بازم نه ! اين بار چون واسه اجرا شدن به Xorg نياز هست كه در اين جا اجرا نميشه و با ارور پيدا نكردن display به پايان ميرسه دستور . حالا شما اگه بنويسى startx wmfs چى ميشه ؟ بازم wmfs اجرا نميشه بلكه ميزكار پيش فرض موجود داخل فايل كانفيگ اجرا ميشه به طور خلاصه ميشه از هر كدوم از دستورات بالا واسه اجراى ميزكار يا مدير پنجره مورد نظر با دستور startx داخل كانفيگ استفاده كرد اما هر كدوم كانفيگ بهينه اى هم دارند كه توصيه ميشه اما تأثير آنچنانى نداره .

مشاهده ميكنيم كه پاسخ دوستمون هيچ گونه مشكلى نداره :)))))

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
درست نشد هیچ اتفاقی نیافتاد

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
اوبونتو تست نکردم ولی توی آرچ من دو بسته ی زیر رو نصب می کردم:
xorg-twm xtermبعد با دستور زیر وارد xserver می شدم:
startxحالا تو ترمینال هایی که جلوم باز بود اسم برنامه رو می نوشتم، مثلا فایرفاکس:
firefoxاجرا میشد.
اصل داستان فکر کنم مربوط به xorg-twm عه

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
دقیقا اونجوری که من میخوام هستش تو آرچ؟یعنی این جا هم میز کار رو حذف کنم مشکل درست میشه؟