انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه اندازی سایت آموزشی  (دفعات بازدید: 4142 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
راه اندازی سایت آموزشی
« : 06 آذر 1387، 10:47 ب‌ظ »
سلام
من قصد راه اندازی یک سایت آموزشی رو دارم بدین صورت که بخش های مختلف تعیین می شوند. برای هر بخش اساتیدی تعیین می شوند. افرادی که علاقه مند هستند می توانند ثبت نام کنند در اون کلاس. کلاس ها مرتب برگزار بشه و بعد از یک دوره امکان برگزاری دوره بعدی باشه ضمن اینکه تمرین های هر هفته و .. هم جزو کار باشه.
تمامی بخش ها به صورت رایگان برای همه.
اساتید از بین افراد علاقه من و داوطلب به صورت در راه رضای خدا ;D . در واقع درآمدی برای کسی نداره و فقطیه منبع آموزشی هست
حالا به نظرتون این طرح چه جوریه؟ امکانش هست یا نیست؟ خود شما حاضرید به عنوان استاد شرکت کنید؟ چه امکاناتی نیاز داره (سخت افزاری نرم افزاری).
برای مدیریت سایت نرم افزارهای مدیریت محتوا - فروم ها و یا ویکی ها رو پیشنهاد می کنید یا اینکه یه سیستم از نو نوشته بشه.

البته این رو بگم این فقط یه فروم آموزشی و اصلا مباحث آموزش الکترونیک در میان نیست. یک چیزی مثل انجمن ها با قوانین خاص برای آموزش (مثلا تنها برنامه های متن باز آموزش داده بشه)
و اینکه اصلا موافق یه چنین چیزی هستید یا نه
و در آخر مطلبی اگه به ذهنتون میرسه
البته این نظر سنجی عینا در انجمن های دیگه هم قرار می گیره
ممنون
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1387، 11:00 ب‌ظ توسط farsijava »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: راه اندازی سایت آموزشی
« پاسخ #1 : 06 آذر 1387، 11:24 ب‌ظ »
برای اینجور پیشنهاد ها باید روشن تر و کامل تر توضیح بدبد. هدفتون رو هم بگید.
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1387، 11:25 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 آذر 1387، 11:26 ب‌ظ »
هدف اصلی رو که شخصی هست و به خاطر موضوعی بوده که با عرض شرمندگی نمی تونم بگم ولی برای هیچ گونه منفعت مادی و .. نبوده.(بالا هم گفتم همه چیز رایگان)
دومین دلیل اعتقادم به این بوده که هرچی یاد بدی بیشتر یاد میگیری
سومیش هم اینکه انجمن ها عموما به صورت آموزش اساسی نیست و عمدتا رفع اشکال و راهنمایی هست.
در مورد توضیح کامل: فکر کنید دارید می رید مدرسه یا یه کلاس کامپیوتر. یک چنین چیزی ولی به صورت خیلی ساده و ابتدایی
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1387، 11:40 ب‌ظ توسط farsijava »

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 آذر 1387، 01:45 ب‌ظ »
یعنی اینقدر با این طرح مخالفید؟ ???

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
« پاسخ #4 : 07 آذر 1387، 04:10 ب‌ظ »
من نمیبینم کسی مخالفت کرده باشه...
بخصوص که اهدافتون هم بد نیست خیلی هم خوبه...
اما شما خیلی کم  اطلاعات دادید...
چه آموزشی؟؟
چه آدرسی؟؟؟
از کی؟؟؟؟
این جوری که نشد...

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #5 : 07 آذر 1387، 04:16 ب‌ظ »
من با اینکه فقط نرم افزار های متن باز و رایگان آموزش داده بشه موافقم.چون به درد ملت میخوره!همیشه که اینجوری نمی مونه که مثلا بری آفیس 2007 رو بخری 1000تومن! و فواید دیگه ای که نرم افزار های متن باز دارن ولی تجاری ها ندارن :)
موفق باشید ;)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 آذر 1387، 04:48 ب‌ظ »
من نمیبینم کسی مخالفت کرده باشه...
بخصوص که اهدافتون هم بد نیست خیلی هم خوبه...
اما شما خیلی کم  اطلاعات دادید...
چه آموزشی؟؟
چه آدرسی؟؟؟
از کی؟؟؟؟
این جوری که نشد...

این متنی که من گذاشتم اینجا تنها برای نظر سنجی بود و ببینم آیا به نظرتون این شدنی است یا خیر و اینکه ببینم کسی حاضر به همکاری هست یا خیر؟ و همچنین کسی ایده ی خاصی داره یا خیر؟
در مورد موارد آموزش: به احتمال زیاد آموزش از زمینه کامپیوتر شروع میشه ولی اگه استقبال بشه به موارد دیگر هم کشیده میشه (منظورم زمینه های دیگه)
در مورد آدرس : هنوز که هیچ خبری نیست و زمانش اگر قرار بشه سیستم سایت از صفر نوشته بشه به احتمال زیاد از ابتدای سال آینده راه اندازی بشه

من با اینکه فقط نرم افزار های متن باز و رایگان آموزش داده بشه موافقم.چون به درد ملت میخوره!همیشه که اینجوری نمی مونه که مثلا بری آفیس 2007 رو بخری 1000تومن! و فواید دیگه ای که نرم افزار های متن باز دارن ولی تجاری ها ندارن :)
موفق باشید ;)
من مخالف نرم افغزار انحصاری نیستم و هیچ گونه نرم افزاری مثل ویندوز و ... خصومتی ندارم (که حتما شما هم همین طورید) ولی چون تو کشور ما اصولا نرم افزار های انحصاری به صورت غیر قانونی استفاده میشه مسلما آموزش داده نخواهد شد. هدف اینه که تمامی آموزش ها بر اساس قوانین کپی رایت باشه حتی اگر قصد استفاده از مرجعی مانند کتاب که زبان اصلی هست و  ترجمه آن تو ایران فروخته می شود نیز ممانعت می شود. حتی می شود تمامی مطالب یک درس در انتها جمع آوری بشه و به عنوان کتاب چاپ بشه.

به هرحال الان دنبال نظرات و ایده ها هستم

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 آذر 1387، 04:49 ب‌ظ »
ببخشید فراموش کردم بگم چون تصمیم شد که در کامپیوتر نرم افزارهای متن باز آموزش داده بشه مسلما اولین گامش آموزش لینوکس هست که نیاز به چند تا حرفه ای داره :o

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
« پاسخ #8 : 07 آذر 1387، 06:39 ب‌ظ »
سلام چون من خیلی دوست دارم توی کارهای گروهی باشم و به متن باز علاقه بسیار دارم در صورت نیاز به هاست گروه ساینا می تونه از نظر هاستینگ پشتیبانی کند :D ;)
من و تو می توانیم ...