0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
میشه داخل یک میزکاری KDE نصب کنیم و یک میزکاری دیگه ما از Gnome استفاده کنه ؟
نقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 03:41 بظمیشه داخل یک میزکاری KDE نصب کنیم و یک میزکاری دیگه ما از Gnome استفاده کنه ؟به KDE , Gnome میگند میزکار و شما نمیتونید از اینا توی خودشون استفاده کنید.من در ند تا سوئیچ همزمان یک میزکار را اجرا کردم(توسط یک کاربر) ولی هیچوقت چند میزکار نداشته ام تا امتحان کنم
نقلقول از: MHA152 در 11 شهریور 1392، 03:45 بظنقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 03:41 بظمیشه داخل یک میزکاری KDE نصب کنیم و یک میزکاری دیگه ما از Gnome استفاده کنه ؟به KDE , Gnome میگند میزکار و شما نمیتونید از اینا توی خودشون استفاده کنید.من در چند تا سوئیچ همزمان یک میزکار را اجرا کردم(توسط یک کاربر) ولی هیچوقت چند میزکار نداشته ام تا امتحان کنممیشه بگین چه طور این کار رو کردین ؟
نقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 03:41 بظمیشه داخل یک میزکاری KDE نصب کنیم و یک میزکاری دیگه ما از Gnome استفاده کنه ؟به KDE , Gnome میگند میزکار و شما نمیتونید از اینا توی خودشون استفاده کنید.من در چند تا سوئیچ همزمان یک میزکار را اجرا کردم(توسط یک کاربر) ولی هیچوقت چند میزکار نداشته ام تا امتحان کنم
میشه بگید دقیقا میخواید چی کار کنید؟سوالتون واضح نیست.منظورتون اینه که همزمان هم کی دی ای و گنوم رو اجرا کنید؟
نقلقول از: احسان☺ در 11 شهریور 1392، 03:53 بظمیشه بگید دقیقا میخواید چی کار کنید؟سوالتون واضح نیست.منظورتون اینه که همزمان هم کی دی ای و گنوم رو اجرا کنید؟منظور من این هست که زمانی که alt+ctrl+f1 روو میزنم برم داخل محیط KDE و زمانی که دکمه alt+ctrl+f2 روو می زنم برم داخل محیط Gnome
نقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 03:58 بظنقلقول از: احسان☺ در 11 شهریور 1392، 03:53 بظمیشه بگید دقیقا میخواید چی کار کنید؟سوالتون واضح نیست.منظورتون اینه که همزمان هم کی دی ای و گنوم رو اجرا کنید؟منظور من این هست که زمانی که alt+ctrl+f1 روو میزنم برم داخل محیط KDE و زمانی که دکمه alt+ctrl+f2 روو می زنم برم داخل محیط Gnomeبرای این روش کسی راه حلی نداره ؟
نقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 04:09 بظنقلقول از: Mostafa Hosseini در 11 شهریور 1392، 03:58 بظنقلقول از: احسان☺ در 11 شهریور 1392، 03:53 بظمیشه بگید دقیقا میخواید چی کار کنید؟سوالتون واضح نیست.منظورتون اینه که همزمان هم کی دی ای و گنوم رو اجرا کنید؟منظور من این هست که زمانی که alt+ctrl+f1 روو میزنم برم داخل محیط KDE و زمانی که دکمه alt+ctrl+f2 روو می زنم برم داخل محیط Gnomeبرای این روش کسی راه حلی نداره ؟kde را نصب کنید بعد از اونروشی که من رفتم برید ببینید چی میشه(مسولیت دانلود حجم بالای آن و انجام نشدن کار با من نیست)