انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی از دوستان و اساتید  (دفعات بازدید: 3458 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
راهنمایی از دوستان و اساتید
« : 12 شهریور 1392، 07:04 ب‌ظ »
با عرض سلام خدمت اساتید :

بنده به عنوان تازه کار می خواهم از ویندوز به لینوکس به قول شما کوچ کنم ...

البته با توجه به اینکه تازه کارم باید فعلا یک در میان استفاده کنم

من 2 ماه بود که از اوبونتو 11 استفاده می کردم ...

اما به دلیل مشکلاتی آن را رها کردم , و الان به دلایلی می خواهم کمکم کنید تا هماننده شما مسلط به لینوکس شوم ...

------------------------------------------

من هماننده شما چنین نظراتی ندارم در باره ی لینوکس

*لینوکس ویروس پذیر هست : http://negahbaan.ir/article/2010/nov/417 . اما بخاطر اینکه اکثر استفاده کنندگان از ویندوز هستند ویروس برای آنها نوشته میشود :( .
*لینوکس کند هست : توجه xp سریع تر از 7 بود چون کم حجم تر بود ... و البته اگر خام همان ویندوز 7 را نصب کنیم سرعت بالایی دارد ... با نصب برنامه ها که برای من حدود 90 گیگ برنامه شده خب رو لینوکس هم اگه بود چنین میشد ... پس لینوکس  هم کند هست ...
*لینوکس در ایران مناسب نیست . الان من بخوام برنامه نویسی برای لینوکس کنم باید 5-10 سال با آن کار کنم . زبانم خوب باشه . وکلاس برم تا آن را یاد بگیرم ... و کلاسشم به خاطر دلایلی از جمله نبود داوطلب قیمت بالای 500 تومان را دارد ... (البته از کسی شنیدم میگند به شنیده ها اعتماد نکن :) ) مگر اون سیستم عامل ملی که باز آدم دلشو خوش میکنه به پشتیبانی فارسی (می دونید که تو ایرا پشتیبانی در حد صفر هست . هماننده تمام پروژه های نرم افزاری . عصر پهلوانان . گرشاسپ . وردپرس فارسی و ...)
*لینوکس هم می تواند نا امن باشد . یعنی شرکت سازنده در آپدیت از آی پی ایران برنامه ای جاسوسی بفرستد و چون می دانند ایرانیان چیز زیادی از لینوکس نمی دانند از آن سوء استفاده کنند ...
* یا نصب سخت افزار و برنامه های کابردی برای مثلا نرم افزار های رابط گوش های سامسونگ و نوکیا و ... مودم 3G . کارت کپچر ... و ... شاید به مشکل برخورد کنیم ...
*ویندوز هم خراب نمی شود !!! . من 7 رو 5 ساله دارم . الانم چون تا خرخره پر برنامه هست کمی کند شده . xp هم بخاطر لینوکسی که فکر کنم دوسال پیش بود نصبش کردم پرید ... اما اونم 4 سال عوضش نکرده بودم ...
-----------------------------------------------------

***اما مذیت های لینوکس سرعت شاید نا محصوص اما برخلاف نظر بالای خودم می گویم بالا هست . احساسم میگه به خاطر هسته ی لینوکس هست ...

***آزاد : خب بزرگترین مزیت لینوکس ...

***گرافیکی زیبا و منحصر بفرد . دنیایی جدید ... (همانند اپل اما تغییر پذیر تر از ویندوز و اپل)
***بسیار کمتر ویروسی می شود (در ایران که همه ویندوز کارند (حتی متاسفانه دستگاه خودپرداز ما ویندوز xp رحمت الله در آن نصبه و پول مردم بد بخت رو هوا ) ) ..
*** امنیت خود لینوکس (اگر کرمی توش نریزند بالاتر از ویندوز هست) دلیل http://isna.ir/fa/news/92052715094/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-XP

در لینک فوق اگر مطالعه بفرمایید , اگر مایکروسافت از پشتیبانی ویندوز هایش دست بکشد ویندوز مورد حمله هکر ها قرار می گیرد و این یعنی جا برای باگ گرفتن تا دلت بخواد داره و پچ شدن نداره

لینوکس احساس خواص بودن و برتری به دیگران را به فرد استفاده کننده میده که لذتش بالاتر از استفاده آسان از ویندوز هست

*** سوالم هم هست : من نمیدانم مثلا با دستور wine file address .exe در کنسول مثلا فوتوشاپ و دریم ویور و ادوب ادوشن و .. نصب میشن بدون مشکل . و اگه بشند کرک چی میشه !!!
آیا از کرک در یک سیستم عامل آزاد باعث بروز مشکل میشه
چون اساس کار برای افرادی هست که در خارج پول خرید نرم افزار پولی را ندارند و می خواهد قانونی کار کنند . میشه با قانونی بودن سیستم عامل نرم افزار غیره قانونی نصب کرد ...

آیا من که کاربر 10-15 ساله ی ویندوز بودم می توانم با لینوکس کنار بیام ...

کارایی که با ویندوز انجام میدهم :

1. برنامه نویسی تحت وب (php . html . css . js) و نوشتن cms , طراحی قالب و .... (معتاد دریم ویور . زیاد کد حفظ نمی کنم . اما به عشق لینوکس حاظرم دستورات لینوکس را حفظ کنم تا در برابر لینوکس کم نیارم )
2. وبگردی ... . که با لینوکس اصلا به مشکل بر نمیخورم
3. کار با فوتوشاپ و ...
***. wamp / Image Resizer / office "outlook . word . excel ..." / Corel VideoStudio / Total Video Converter / movgear / Snagit / Internet Download Manager / TrueCrypt

من از لینوکس خوشم آمده ..
اگه تمام برنامه های بالا بدون مشکل برای من نصب بشه
من حتما به دوستانمم توسیعه میکنم استفاده کنند ...
البته چند برنامه دیگر هم هست که زیاد به کارم نمیاد . همین بالایی ها و سوال قرمز رنگ فوق را به من بگویید میشه یا نه و مشکلی نداره کافیه ...

من سخت افزار باز نیستم و نیازی به کنسول بازی و کپچر و ... ندارم و مودم وایمکسم / چه با کابل شبکه چه وای فای خوب نتیجه داده و برای من کافی است ...

بعد لینک شبکه کردن دو کامپیوتر با لینوکس هم اونم به وسیله ی lamp یا xamp بگذارید ممنونم ... ]چجوری با لینوکس به لینوکس و لینوکس به ویندوز آی پی ست کنیم و گت وای تعریف کینم

سوال دیگه . چگونه بفهمیم چقدر از حجم پهنای باند اینترنتم را استفاده کردم ...  و چقدر داره ارسال و دریافت میشه
سوال بعدی . اوتوران کردن در لینوکس هست ... اگه هست چطور باید بسته بشه و به صورت معمول چند اوتوران در آن هست "برای امنیت همیشه من هر دو مورد را روزی سه دفعه چک می کنم ... و کارهای دیگه" اما لینوکس را نمی دارنم

سوال آخر . بخوام مثل شما حرفه ای بشوم بهترین cd آموزشی برای اوبونتو و کار با ترمینال و اصلاحات خاص که شما میگید مثلا kde , گنوم و ... که نمی دونم چیه هسته هست اگه هست که خب همه گنو لینوکس باید باشه چون لینوکس جز گنو نیست و اصلا از اصلاحات شما سر در نمیاورم ... همه را تو اون داشته باشه و خوب و تصویری توضیح داده باشه ...

درباره ی بازیابی تنظیمات و ...
مشکلات خودم که باعث شد تا یکسال از کار با لینوکس دست بکشم . مثلا من فایرفاکس 5 را به 12 ارتقا می دادم بعد از یک خاموش روشن شدن در اوبونتو به حالت اول بر میگردوند و انگار نه انگار که آپدیت شده و یا نصب شده ... البته نود برای لینوکس و چند برنامه هم نتونستم نصب کنم (یا نصب نمی شد یا میشد و بعد از یک خاموش روشن شدن ناپدید می شد). و فقط برنامه های خود سایتش نصب شد و می ماند ...
یا وقتی درایوی باز می کردم یک شورت کات از درایو روی دسکتاپ اضافه می شد !!! و همچنین این مشکل برای فلش مموری و سی دی رام و ... در اوبونتو 12 بود ...
کلا همه تنظیمات رو توضیح کامل داده باشه ...
و همچینین بخشها و تفاوتها با ویندوز و دلیل چند پارتیشن و کارایی آنها
یا
"اوبونتو نصب شد
حالا چجوری کاستومایزش کنم ؟
گنوم راحت تر بود
ولی یونیتی رو هیچ کاریش نمیشه کرد"

یعنی چی !!!
یا
"اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند "
"سلام می خواستم بدونم که آیا امکان اینکه در دیگر سویچ ها KDE نصب کنیم وجود داره ؟"
"آموزش کامپایل و نصب هسته ی جدید !"
دو دابل پوتیشن فوق با رنگ آبی نقل قولی از دوستان انجمن بود

که یک تازه کار بدونه باید چه کار کنه ...
اینها چیه !!! !

با تشکر
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1392، 07:15 ب‌ظ توسط bestrank »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
پاسخ : راهنمایی از دوستان و اساتید
« پاسخ #1 : 12 شهریور 1392، 07:36 ب‌ظ »
تاریخ انتشار ویندوز هفت = http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2_%DB%B7
چرا ویندوز کند می‌شود لینوکس نمی‌شود - وجود رجیستری در ویندوز http://webshahr.org/8314
چرا ویندوز آنتی ویروس دارد http://linuxreview.ir/1391/08/antivirus-in-linux/
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #2 : 12 شهریور 1392، 08:02 ب‌ظ »
تاریخ انتشار ویندوز هفت = http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2_%DB%B7
چرا ویندوز کند می‌شود لینوکس نمی‌شود - وجود رجیستری در ویندوز http://webshahr.org/8314
چرا ویندوز آنتی ویروس دارد http://linuxreview.ir/1391/08/antivirus-in-linux/
بعضی ویروسهای هوشمند که 30-10 مگ حجم دارند بطوری طراحی شدند که اول باید روی سیستم مورد نظر یا لینوکس یا ویندوز نصب بشوند (به شکل دستی اول کار) بعد خودکار به تشخیص خود ویروس با اوتورانهایی که دارند یا به فایل برنامه ویندوزی نصب می شوند یا به لینوکس ... / ساده گفتم ولی پیچیده تر از این حرفها است / فکر کنم اکستاکس نت هم چنین چیزی داشت ...

تاریخ ویندوز 7 چه دردی را برای من دوا می کند  ;D

رجیستر یک عامل هست / و قطعا جایگزینی از اون که تقریبا همان کار را انجام می دهد در لینوکس هست . اما بهینه شده و با ایده ای جدید / مثل اینکه بگوییم تبلت چرا هاردهایش 16 32 64 ... هست / چون ssd هست یعنی به شکل مموری فلش قرار گرفته

البته شاید ساختار فرق کنه همانند sql nosql newsql اما باید از یک ساختار پیروی کنند

کسی جواب منو نداد آخر

شاید دلیلش اینه که لینوکس حالا حالا ها زوده(اما نیست) کمتر به آن اهمیت میدیم

شاید خندتون بگیره :
اما اگه با چشم به آینده نگاه کنید و فرض را بر این بزارید که امام زمان 5-10-15-20-25 سال دیگه ظهور بفرماییند جمهوری اسلامی و تمام جمهوری ها و حکومتها و ابر قدرتها یکی و همه از یک قانون اسلامی پیروی می کنند / و یکی از آنها قانون کپی رایت هست ... که الان ضد اسلام و البته کمی عمیق تر موافق با معارف اسلامی ما باید از قانون کپی رایت سر پیچی کنیم تا تحریم ها روی ما بی اثر بشود و کشوهای بی دینی همچون آمریکا روی ما مسلط نشوند ... ماننده گوشت خوک که در زمان نیاز شدید (تحدید مرگ) واجب میشود ... اما زمان ظهور کشوری نمی تواند به کشور دیگری زور بگوید و در نتیجه این قانون از ایران هم برداشته خواهد شد و شرایط اسلامی دگرون و حلال این عمل حرام خواهد شد ...

پس آنوقت نیاز ما به لینوکس بیشتر می شود / البته فقر هم برداشته و همه می توانند خوب از همه نعمتهای دنیا استفاده کنند که باز بعضی ویندوز اصل و بعضی لینوکس
یا شاید اصلا کامپیوتر دگرگون گردد ...

نمی توان پیش بینی کرد آینده را

اما می توان گفت که یک قانون همیشه برقرار نیست . این دولت نه دولت بعدی . یک روز قانون کپی رایت در ایران امضا میشه !!!
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1392، 08:09 ب‌ظ توسط bestrank »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #3 : 12 شهریور 1392، 08:09 ب‌ظ »
تاریخ ویندوز به این درد می‌خوره که هنوز پنج سال نیست که ویندوز ۷ عرضه شده شما پنج ساله که داریش
به عقیده من شما برای اینکه به جواب‌هاتون برسین لازمه که در اینترنت تحقیقات لازم رو بکنید چون کاربران خیلی انرژی سر چنین سئوالاتی هدر دادن و از طرفی هم نیاز سنجی کنید ببینید برای شما صرف هزینه و زمان می‌صرفه که به لینوکس روی بیارین یا نه و اینکه ترجیحات خودتون رو هم در این کار لحاظ قرار بدید.
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #4 : 12 شهریور 1392، 08:16 ب‌ظ »
داداش ميخواى اينا رو يه شبه ياد بگيرى؟من بعد از چند  ماه تازه اول كارم.كتاب اوبونتو براى تازه كار ها و پارسيكس رو بخون

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #5 : 12 شهریور 1392، 08:22 ب‌ظ »
حدودی گفتم ولی فکر کنم پنج سالم هست چون ما الان سه ساله این خونه ایم و حدودا دو سال پیش از اون خانه هم ویندوز 7 داشتم حالا دیگه ولی فکر کنم 6-5 سال هست / فاینال هم !!! ... بگزریم
بله درسته
اما حداقل بهترین cd آموزشی لینوکس اگه کسی می دونه و سراغ داره هم من و هم دوستان را راهنمایی بفرمایند که هم فرد ناشر سودی به جیب ببره و هم ما چیزی یاد بگیریم
تو این انجمن درست نمیشه چیزی فهمید . آدم نمی دونه چی / کدام و از چه چیزی شروع کنه
خلاصه فکر کنم همه موافق باشند نظر منو / چون اساس انجمن کتاب راهنما نیست و هر راهنمایی با فاصله و قاطی پاتی اون هم زمانی افراد به مشکل بر خورد کردند نوشته شده ...

و مشکلات اساسا تجربی هست نه راهنمایی . منظورم من آموزش بخش ها هست تا ما دید کلی برای تغییر بخش ها داشته باشیم ...

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #6 : 12 شهریور 1392، 08:27 ب‌ظ »
داداش ميخواى اينا رو يه شبه ياد بگيرى؟من بعد از چند  ماه تازه اول كارم.كتاب اوبونتو براى تازه كار ها و پارسيكس رو بخون
ممنون دوست عزیز
من فردا میرم دنبالش
اگه زحمتی نیست "اوبونتو براى تازه كار ها " انتشاراتی اون کتاب هم لطف بفرمایید ممنون میشوم ...
پارسیکس cd هست یا کتاب اگه کتاب انتشاراتی اون هم لطف بفرمایید . ممنونم

من انقلاب رفتم چرت و پرت تحویلم دادند  ;D . فقط نصب توش بود !!!
البته زیاد نگشتم ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #7 : 12 شهریور 1392، 08:29 ب‌ظ »
عزيز من شما اون دوتا كتابو نگا كن برا شما خوبه مگه فرقش با سى دي چيه؟براى آموزش خط فرمان هم 30li.ir

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #8 : 12 شهریور 1392، 08:47 ب‌ظ »
عزيز من شما اون دوتا كتابو نگا كن برا شما خوبه مگه فرقش با سى دي چيه؟براى آموزش خط فرمان هم 30li.ir
نه تو این زمینه فرقی نداره که هیچ . بهتر هم هست ...
چون تو برنامه های آموزشی باید کلی دنگ و فنگ طی کرد و بوکمارک و ... اگه داشته باشه (بعضی فهرست هم ندارند) . تا به مطلب 5 روز پیش رجوع کنیم ولی در کتاب مشکل نیست ...
اما من فکر کردم اون یکی غیره کتابه  ;)
cd تو آموزش برنامه نویسی اذیت کننده نیست که شما جالب ترین سایت در این زمینه را معرفی کردید ... و از این بابت ممنونم
انشالله بتونم کتابها را پیدا کنم ...

موفق باشید دوست عزیز
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1392، 08:53 ب‌ظ توسط bestrank »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #9 : 12 شهریور 1392، 08:59 ب‌ظ »
نه تو این زمینه فرقی نداره که هیچ . بهتر هم هست ...
چون تو برنامه های آموزشی باید کلی دنگ و فنگ طی کرد و بوکمارک و ... اگه داشته باشه (بعضی فهرست هم ندارند) . تا به مطلب 5 روز پیش رجوع کنیم ولی در کتاب مشکل نیست ...
اما من فکر کردم اون یکی غیره کتابه  ;)
cd تو آموزش برنامه نویسی اذیت کننده نیست که شما جالب ترین سایت در این زمینه را معرفی کردید ... و از این بابت ممنونم
انشالله بتونم کتابها را پیدا کنم ...

موفق باشید دوست عزیز

آقا تا فرشيد نيست من يكم تبليغ كنم شما هم راحت شى :))))
برو اين سايته هر چى بخواى از كتاب لينوكس و برنامه نويسى داره :
www.LiBooks.ir

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
« پاسخ #10 : 12 شهریور 1392، 09:08 ب‌ظ »
اگه زحمتی نیست "اوبونتو براى تازه كار ها " انتشاراتی اون کتاب هم لطف بفرمایید ممنون میشوم ...
عزیز دلم اینا تا جایی که میدونم ایبوک هستند:
اوبونتو برای تازه واردها
http://libooks.ir/index.php/distribution/346-ubuntu-book-1204-01
آموزش پارسیکس ۲
http://libooks.ir/index.php/distribution/32-parsix2
آموزش پارسیکس ۱.۵
http://libooks.ir/index.php/distribution/31-parsix-15
از جناب אוּרִיאֵל هم ممنونم ;)

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #11 : 12 شهریور 1392، 09:19 ب‌ظ »
عزیز دلم اینا تا جایی که میدونم ایبوک هستند:
اوبونتو برای تازه واردها
http://libooks.ir/index.php/distribution/346-ubuntu-book-1204-01
آموزش پارسیکس ۲
http://libooks.ir/index.php/distribution/32-parsix2
آموزش پارسیکس ۱.۵
http://libooks.ir/index.php/distribution/31-parsix-15
از جناب אוּרִיאֵל هم ممنونم ;)

اول از همه دوستان تشکر می کنم
هم بخاطر دلسوزی و راهنمایی های دیگر دوستان مثل من
و هم تشکر می کنم از اینکه دلگرمی میدید به عرصه ی نرم افزار های متن باز

من هنوز دانلود نکردم
اما پارسیکس 1.5 با 2 چه فرقی داره !!!

من با این نگارش آموزش ببینم دچار مشکل نمیشم با اوبونتو !!!
به نظرم بهتره اینو برم پیریت بگیرم تا بشه راحت مطالعه کرد ... چشم درد میگیره  این همه مطلب را از مانیتور بخونم :(

الانم دارم تک تک صفحات اون سایت را گلچین و دانلود میکنم
سایت جالبی هست

http://www.libooks.ir/index.php/distribution/473-ubuntu-gnome-1304
http://www.libooks.ir/index.php/distributionen/470-getting-started-with-ubuntu-1304
اینم اوبونتو 13

بازم ممنون
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1392، 09:25 ب‌ظ توسط bestrank »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #12 : 12 شهریور 1392، 09:25 ب‌ظ »

سلام به عزیز دل برادر
دوستان پاسخها و راهنمایی های خوبی رو برات مطرح کردند همون کتابای اوبونتوی تازه واردها رو بخونی مطالب خوبی رو برات طرح میکنه که بیس کارا هست . بابت سوالها و تفاوتها و ویژگیها و تواناییهای ویندزد و لینوکسجات یا در اصل گنولینوکس هم پیشنهاد مطالب زیر بخون و حتما هم بخون حتما حتما بخون که خیلی نگاهت رو باز میکنه و از درماندگیهای آینده جلوگیری میکنه :

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85/

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D9%85/

امیدوارم که به دردت بخوره چون استارت اولیه خیلی مهمه و مهمتر از اون اینه که بدونی با چه چیزهایی روبرو هستی و خواهی شد

شام شاد و رام ;)
روز پر فروز ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #13 : 12 شهریور 1392، 09:27 ب‌ظ »
دوستان منابع خيلى خوبى رو آماده كردند فقط من اضافه كنم كه خيلى ساده تر از اون چيزيه كه تو فكر ميكنى زياد سخت نگير سعى كن ازش لذت ببرى . :دى

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #14 : 12 شهریور 1392، 11:58 ب‌ظ »
ممنونم از همتون

من با اینکه 2 ماه شایدم بیشتر لینوکس را تو سیستم خودم نصب کرده بودم اما اصلا اون زمان علاقه پیدا نکرده بودم
امشب نمی دونم چی شد که عاشقش شدم . شدید ...
می خوامش . فردا گردو یا کینگ می گیرم بشرطه داشتن اوبونتو 13
من الان از cd آوردمش بالا روی لپتاپم و فعلا این یک ماه با لپتاپم از لینوکس استفاده میکنم . بعد pc و لپتاپهای دیگران هم لینوکس میزارم :) آخه بعضی هاشون بلد نیستند کامپیوتر روشن کنند بعد وقتی بخواند کار کنند به این عادت می کنند و ویندوز چیزی عجیب و جدید براشون میشه ... یکی از اون افراد پدربزرگم هست که برای کارها مسخره تو کارخونشون "پز دادن" میاد کارهاشو به من میده که پاورپوینت محصولاتش رو به خریداران بده ...
اونم و دیگر فامیلانون برن تو خط 20 میشه

من با رابط Gnome-unity کار کردم الان . خیلی ساده و شیک و کامل به نظرم آمد . چرا قبلا اینجور نبود :( . همون ورژن هم بود که 2 ماه دستم بود . ولی اون هیچی نداشت !!!

خلاصه چسبید مثل بستی شیرین

خواستم حسم را به شما منتقل کنم . که اون حس چند سال پیشتون را دوباره زنده کنم

میخوام Gnome-shell را آزمایش کنم ... دارم سرچ می کنم تا ببینم تغییر میزکار چجوریه ... فرق داره با تم
خلاصه امشب بهترین شب بعد از خرید آخرین گوشیم که یکسال پیش بود شد ...