انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد اوبونتو 8.10  (دفعات بازدید: 1428 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 186
چند سوال در مورد اوبونتو 8.10
« : 07 آذر 1387، 11:05 ب‌ظ »
سلام.
آقا من تو لینوکس یه تازه کار به تمام معنا هستم.
قبلا از اوبونتو 6.04 روی یه سیستم قدیمی که دارم استفاده میکردم بدک نبود صبر کردم تا 8.10 چند روز پیش رسید و من هم نصبش کردم رو سیستم ولی :
من چون مانیتور اضافه ندارم با vnc از رو xp وصل میشدم رو لینوکس و ریموت کار میکردم ولی الان رو این ورژن 8.10 هر کاری کردم نتوسنتم این کار رو بکنم.
من موسم رو این سیستم از پورت سریال استفاده می کنه تو 6.04 تنظیمش کرده بودم که موس کار می کرد ولی الان رو 8.10 همون کارها رو انجام دادم ولی موفق نشدم.
من می خواستم 8.10 رو به یه ftp server تبدیلش کنم ولی متاسفانه نمی دونم باید چی کار کنم .
ممنون.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: چند سوال در مورد اوبونتو 8.10
« پاسخ #1 : 08 آذر 1387، 01:27 ب‌ظ »
سلام.
آقا من تو لینوکس یه تازه کار به تمام معنا هستم.
قبلا از اوبونتو 6.04 روی یه سیستم قدیمی که دارم استفاده میکردم بدک نبود صبر کردم تا 8.10 چند روز پیش رسید و من هم نصبش کردم رو سیستم ولی :
من چون مانیتور اضافه ندارم با vnc از رو xp وصل میشدم رو لینوکس و ریموت کار میکردم ولی الان رو این ورژن 8.10 هر کاری کردم نتوسنتم این کار رو بکنم.
من موسم رو این سیستم از پورت سریال استفاده می کنه تو 6.04 تنظیمش کرده بودم که موس کار می کرد ولی الان رو 8.10 همون کارها رو انجام دادم ولی موفق نشدم.
من می خواستم 8.10 رو به یه ftp server تبدیلش کنم ولی متاسفانه نمی دونم باید چی کار کنم .
ممنون.

من زیاد لینوکس بلد نیستم فقط یه سوال دارم
چرا از KVM switch استفاده نمیکنی
خیلی بهتره ها
مشکلاتت هم خیلی خیلی کمتر تر تر میشه
در مورد موست هم قبلا تو فروم بحث شده - یه گشتی تو فروم بزن . البته چون موس من یو اس بی هست نتیجه رو پیگیری نکردم

موفق باشی
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR