انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای hostap  (دفعات بازدید: 2842 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
مشکل در اجرای hostap
« : 13 شهریور 1392، 07:05 ب‌ظ »
با سلام و درود خدمت همه عزبزان
دوستان من hostap برای ایجاد یک hotspots نصب کرده ام اما در اجرای آن مشکل دارم
* Starting advanced IEEE 802.11 management hostapd                      [fail]بعد از بررسی های انجام شده دیدم با درایور من در فایل کانفیگ /etc/hostapd/hostapd.confمشکل دارد درایور من از نوع usb lan r8712u است که ظاهرا hostap این دایور نمی شناسه

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
پاسخ : مشکل در اجرای hostap
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1392، 08:05 ب‌ظ »
دوستان طبق تحقیقاتی که من کردم دیدم این ظاهرا این برنامه با چیپ های قدیمی مشکل دارد
دوستان مشابهی برای مانند این برنامه برای hospot که بتوان سیستم اکانتینگ و کنترل با پایگاه داده داشته باشد

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 شهریور 1392، 11:50 ب‌ظ »
دوستان واقعا کسی نیست بعد از این همه مدت که تایپ باز شده است بتواند ما را کمک کند()
من توزیع لینوکس برای دنیای opensourc و قدرت پشتیبانیش انتخاب کرده ام اما انگار کسی دوست ندارد اطلاعاتشو در اختیار تازه واردان بگذارد من هفته هاست روی hotspot و adhoc دارم کار می کنم منابع اصلی هم دیدم اما هنوز نتوانستم آن را راه اندازی کنم

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #3 : 26 شهریور 1392، 12:25 ب‌ظ »
دقیقا چه کاری میخاین انجام بدین ؟
اگر شبکه adhoc میخاین بسازین چرا با network manager یا دستور iwconfig نمی سازین ؟

تو ویکیپدیا گفته با این چیپست ها کار میکنه :
It works with cards using the Conexant (formerly Intersil) Prism 2/2.5/3 chipset

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 شهریور 1392، 01:46 ب‌ظ »
دقیقا چه کاری میخاین انجام بدین ؟
اگر شبکه adhoc میخاین بسازین چرا با network manager یا دستور iwconfig نمی سازین ؟

تو ویکیپدیا گفته با این چیپست ها کار میکنه :
It works with cards using the Conexant (formerly Intersil) Prism 2/2.5/3 chipset
سلام
در اصل من می خواهم  یک hotspot داشته باشم اما الان به adhoc قانعم راتش تو ساخت adhoc مشکل دارم چند بار با دستور اعمل های سایت های خارجی adhoc توسط ترمینال ساختم و بهش هم متصل شدم اما هیچ دریافت و ارسالی نداشتم فقط در کامپیوتری که به آن وصل می شدم send داشتم و بعد از چند دقیقه هم که وصل می ماند یک دفعه ناگهانی قطع می شد و دوباره برای دیدن adhoc باید
ifup wlan0 می زدم تا شبکه دیده شبکه و مجدد بتوان وصل شد
از network manager کلا عکس العملی ندارد و انگار عمل نمی کند چون من برای شبکه سیستم etho به صورت استاتیک در اینترفیس تعریف کردم از اون موقع انگار کلا net manager من قفل شده یا غیر فعال است
بعد از مدت ها برنامه مثل hostap پیدا کردم اما این هم با چیپ من r8712u RTL8188SU سازگار نیست و بعد از تنظیم فایل کانفیگ و دیباگ خطا ناشناخته بودن چیپ می گیره

« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 02:19 ب‌ظ توسط M_Cover »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 شهریور 1392، 02:35 ب‌ظ »
برای این که نتورک منیجر کاربکنه هیچی به غیر از خط زیر نباید تو فایل interfaces باشه :
auto lo
وقتی adhoc رو ساختین بهش ایپی دادین ؟ کلا adhoc ساختن رو با ترمینال بی خیال بشین اخرش معلوم نیست کار بکنه یا نه. من خودم adhoc رو همیشه با wicd می سازم کار میکنه. با نتورک منیجر تست نکردم ولی باید کار کنه . اگر نمیخاین که تنظیمات فایل interfaces رو دست بزنین از wicd استفاده کنین چپن اون خودش از interfaces استفاده میکنه با پر بودن اون فایل مشکلی نداره.

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 شهریور 1392، 07:29 ب‌ظ »
برای این که نتورک منیجر کاربکنه هیچی به غیر از خط زیر نباید تو فایل interfaces باشه :
auto lo
وقتی adhoc رو ساختین بهش ایپی دادین ؟ کلا adhoc ساختن رو با ترمینال بی خیال بشین اخرش معلوم نیست کار بکنه یا نه. من خودم adhoc رو همیشه با wicd می سازم کار میکنه. با نتورک منیجر تست نکردم ولی باید کار کنه . اگر نمیخاین که تنظیمات فایل interfaces رو دست بزنین از wicd استفاده کنین چپن اون خودش از interfaces استفاده میکنه با پر بودن اون فایل مشکلی نداره.
راستش دلیل این که می خواهم با ترمینال کار کنم به خاطر اینه که می خواهم شبکه adhoc ثابت باشد با ریست و خاموش شدن دستگاه مجدد احتیاج به راه اندازی آن نباشد
همین الان wicd نصب کردم کار می کند adhoc توسط اون ساختم اما مجدد باز مشکل ارسال و دریافت دارم که موقع اتصال به adhoc توسط یک کامپیوتر دیگه فقط send کار می کند و رسیو 0 است و پینگ به آی پی adhoc ندارم در صورتی که بهش وصلم
و یک سوال دیگه wicd توی تنظیمات adhoc من دیدم جایی برای تنظیم امنیتی wpa ندارد
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 07:49 ب‌ظ توسط M_Cover »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 شهریور 1392، 07:59 ب‌ظ »
auto lo
راستش دلیل این که می خواهم با ترمینال کار کنم به خاطر اینه که می خواهم شبکه adhoc ثابت باشد با ریست و خاموش شدن دستگاه مجدد احتیاج به راه اندازی آن نباشد
همین الان wicd نصب کردم کار می کند adhoc توسط اون ساختم اما مجدد باز مشکل ارسال و دریافت دارم که موقع اتصال به adhoc توسط یک کامپیوتر دیگه فقط send کار می کند و رسیو 0 است و پینگ به آی پی adhoc ندارم در صورتی که بهش وصلم
و یک سوال دیگه wicd توی تنظیمات adhoc من دیدم جایی برای تنظیم امنیتی wpa ندارد

فقط wep رو پشتیبانی میکنه .
من در اون حد تاحالا کار نکردم . نمیدونم .
 با نتورک منیجر تست کنین ببینین اگر اون درست کار میکرد , خود نتورک منیجر دستور ترمینالی هم داره بعد میتونین اون دستور ساخت adhoc با نتورک منیجر رو بزاین تو startup سیستم که وقتی میاد بالا دستور اجرا بشه این جوری با رستارت شدن هم adhoc وجود داره , البته به شرطی که adhoc با نتورک منیجر درست کار کنه

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 شهریور 1392، 08:48 ب‌ظ »
من چون از مجازی ساز و x11vnc به دسکتاب دسترسی دارم IPstatic برای شبکه نیاز دارم  که الان توی اینترفیس با اتصال wired این کارو انجام می دهم حالا الان auto wlan0 از اینترفیس پاک کردم قسمت wireless در نتورک کانکش فعال شد و ولی نمی تونم adhoc مشاهده کنم راستی اون قسمت که در نتورک منجر می گید به صورت ترمینال دستورات نشون می دهد کجاست؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 26 شهریور 1392، 10:05 ب‌ظ »
نگفتم دستوری نشون میده . منظورم این بود که به جای این که با نسخه گرافیکی نتورک منیجر کار کنین میتونین با دستورات ترمینالیش کار کنین
دستورش اینه اگر درست یادم باشه :
nmcli

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 شهریور 1392، 04:48 ق‌ظ »
نگفتم دستوری نشون میده . منظورم این بود که به جای این که با نسخه گرافیکی نتورک منیجر کار کنین میتونین با دستورات ترمینالیش کار کنین
دستورش اینه اگر درست یادم باشه :
nmcli
هنوز مشکل من پاورجاست تمام اینترفیس به جز lo پاک کردم اما هنوز نتورک منجرم شبکه adhoc کار نمی کنه با wicd هم چند بار adhoc ساختم می تونم بهش وصل بشم اما نه پینگی به آیپیش دارم و نه توی connection info سند و رسیوی انجام می شود

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 27 شهریور 1392، 10:56 ق‌ظ »
وقتی به  adhocوصل میشی به دستگات (مثلا گوشی موبایل) ایپی هم میدی ؟ چون خودش (گوشی موبایل) اوتومات که ایپی نمیگیره باید ایپی توش تنظیم کنیم .

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 27 شهریور 1392، 01:13 ب‌ظ »
من به یک کامپیوتر وصل می شم که در آن آی پی استاتیک با سابنت و توی رنج آی پی adhoc تنظیم شده است
راتش قبلا هم با ترمینال درست Adhoc می ساختم و همین مشکل داشتم به نظرم مشکل از adhoc نیست از چیز دیگری است...