دوستان راهنمایی هایی کردند
من درباره دسکتاپ خودم راهنمایی میکنم که این هست
من از xubuntu استفاده میکنم
در xubuntu میزکار XFCE هست که خیلی سبک هست ودست کاربر رو باز میذاره که همه چی رو تغییر بدی!
در ابتدا xFCE خیلی خشن و بی ریخت هست!ولی با تغییرات خیلی زیبا میشه(دوستان قدیمیتر شاید یادشون باشه من خودم تا سه ماه پیش از XFCE متنفر! بودم ولی وقتی نصب کردم و تغییرات توش دادم عاشقش شدم و الان میزکار اصلی من هست و زوبونتو توزیع اصلی من هست! چون سبک و سریعه و زیباست)
اگر XFCE خوشت اومده میتونی روی اوبونتو هم نصبش کنی(توی انجمن مفصل دربارش گفتند و توی سافتویر سنتر هم هست) و اگر خوشت اومد هم میتونی کلا زوبونتو نصب کنی(ولی به نظر من اول خوب میزکارها رو امتحان کن و بعد این کار رو بکن!)
خلاصه ماجرا!
اول XFCE نصب کن
بعدش یه برنامه هست به نام xfce theme manager از طریق ترمینال نصب کن
sudo add-apt-repository ppa:rebuntu16/other-stuff
sudo apt-get update
sudo apt-get install xfce-theme-manager
بعدش هر تم یا آیکونی رو دوست داشتی از سایت xfce-look.org دانلود کن(یا هر سایت دیگه شبیه این)
فایل فشرده تم یا آیکون و ... رو داخل برنامه xfce theme manager ،بکش(drag کن) خودش برات نصبشون میکنه و فقط تو میخوای انتخابشون کنی! و زندگی شیرین میشود و هر بلایی میخوای سر دسکتاپت میاری
من توی دسکتاپم از این آیکن استفاده کردم
http://gnome-look.org/content/show.php/Sphere?content=158778و panel بالا رو هم transparent کردم
با استفاده از concky manager اون ساعت رو آوردم روی صفحه ، با استفاده از کدهای زیر نصب کن
sudo apt-add-repository ppa:teejee2008/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install conky-manager
اون panel پایین و دست چپ هم که docky هست که میتونی با استفاده از software center نصب کنی
در ضمن میتونی بری داخل
setting manager>window manager tweak>compositor
و در قسمت پایین صفحه wndow decoration و منو ها و پنجره های غیر فعال و ... یه کم transparent کنی که زیبا تر بشه
اون چیزی هم که میبینی اون گوشه هست و روی دسکتاپم چسبیده cover آهنگی هست که داشتم گوش میکردم که sayres عزیز به من معرفیش کرد و اسمش Covergloobus هست که با لینک زیر برو دانلودش کن و نصبش کن
http://covergloobus.deviantart.com/موفق باشی
سوالی هست در خدمتم