یک نکته یادم رفت بگم و آن این هست که
در این سیستم عامل وقتی کپی پیست میکنید بهتره از درگ کردن استفاده کنید تا از حالت دستی ...
وگرنه سیستم عامل خراب میشه ... چون به شکل متفاوت تری از دیگر لینوکس ها طراحی شده ...
من دارم روی پوسته ی این کار می کنم
با توجه که هر روز یک یک سخت افزار جدید و یک کانفیگ جدید به وجود میاد این سیستم عامل تا 2 سال دیگه به حجم 250 مگ خواهد رسید ...
اوبونتو و ... هم همینطور
ویندوز 7 بعد از 15 سال تغییر از 98 به اینکه الان می بینید تبدیل شده و پر حجم
البته دیگه به اوبونتو مثلا 21 نمیشه گفت از 7 سریع تره !!
چون خیلی حجم نرم افزار بالا میره(برنامه های دیفال روش نصب شده و فایل سیتمی سخت افزار ها و هوشمند تر شدن)
درسته رجیستر نداره و همچنین الکی سی پی یو و هارد در حال استفاده قرار نمیگیره ولی اوبونتو هم روزی چنین خواهد شد ...
پس هدف شما سرعت نباشه که هر چی سیستم عامل ساده تر و غیره استادارد تر . سرعت بیشتر ... .
بهتره بگیم :
لینوکس = عشق
لینوکس = آزادی
لینوکس = تنوع
لینوکس = شخصی سازی در نهایت بالا
لینوکس = متفاوت بودن از دیگران
لینوکس = بیشتر نسخه های اون تا الان پر سرعت "مثلا ویندوز یک تصویر پیش نمایشی از فیلم و تصویر و متن و .. را روی فایلها قرار میده و سرعت را میگیره که یکی از دلایل برتری و ضعف ویندوز برای همین هست و باعث میشه کمی سرعت پایین بیاد و بسیار دلایل دیگه"
لینوکس = برای حرفه ای هاست
لینوکس = چهره ی واقعی از یک سیستم عامل پویا
لینوکس = بهترنی برای کارهای وب و شبکه
لینوکس = بیشترین استفاده غیره مستقیم 99 درصد مردم جهان که کامپیوتر دارند "بیشتر سرور های وب با لینوکس راه اندازی شدند و ما از فایل های وب که صفحات وب می باشد استفاده میکنیم یا بیشتر DVDplayer mp3 mp4 و ... از نسخه ی متفاوت لینوکس هستند / اندروید هم همچنین "
لینوکس = سادگی و پیچدگی را با هم دارد
لینوکس = کالاف و دیگر بازی ها بعد از لینوکس بهترین سرگرمی هستند
لینوکس = پشتیبانی رایگان
لینوکس = باعث شد ما سیستم عامل ایرانی بسازیم و قاصدک /لینوکس شریف / لینوکس کارآمد / لینوکس پارسیکس و ... را به ایرانیان هدیه داد .
لینوکس = ضد تحریم
لینوکس = آزاد باش
لینوکس = آخرین سیستم عامل آخروزمان "چون آزاده بهنظر میاد تا 10000 سال دیگه ازش استفاده بشه مگر کامپیتر و الکترونیک جای خودشو به چیز مثل نه پروتونیک بلکه مثلا هواکرونیک تبیدیل کنه
"
لینوکس = آندروید موفق
لینوکس = پلیر های خانگی DVDplayer mp4 mp3 و ... از هسته این لینوکس استفاده میکنند ...
لینوکس = برای همه جور استفاده "حرفه ای / مبتدی / شرکتی / شبکه ای / سیتمی / تجاری / و ..."
لینوکس = کم حجم ترین و پر حجم ترین سیستم عامل در گنیس به نام خودش ثبت کرده "از خودم گفتم . شایدم چنین باشه"
لینوکس در پایان "عشق"
اما کم کم بیشتر لینوکس ها روزی پر حجم خواهند شد