انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار مشابه segment downloader برای گنو لینوکس هست؟  (دفعات بازدید: 1754 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
یک نرم افزاری هست برای ویندوز به نام segment downloader که البته نمیدونم اسم اصلیش اینه یا نه ولی تو ایران به این نام معروفه،کار این نرم افزار اینه که فایلی را انتخاب میکنید و نرم افزار segment های آن فایل را بررسی میکند و آن جاهایی که خالی است را مشخص میکند از کجا تا کجا سپس شما میتوانید این مشخصات را در فایلی ذخیره کرده و با دادن لینک مستقیم آن فایل و انتخاب فایل مورد نظر و انتخاب فایل مشخصات segment های خالی،فایل را تعمیر(repair)کنید،تصور کنید یک فایل چند صد مگابایتی دانلود کرده اید ولی فایل ناقص است به خاطر چند کیلوبایت ، با اینجور نرم افزارها میتوان فایل ناقص دانلود شده را تعمیر کرد.

همچین نرم افزارهایی برای گنو لینوکس هست؟

با تشکر

----------
من خودم به شخصه یکی دوبار بیشتر از این نرم افزار استفاده نکردم آن هم چند سال قبل و نتیجشو یادم نیست بنابراین نمیتوانم نظری در مورد کارآمدی این نرم افزار بدهم.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
خوب همیشه پیشگیری از درمان بهتره.اگه از یک دانلود منیجر خوب استفاده کنید فایل را براتون کامل میگیره حتی اگه 100 بار متوقف کرده باشید و دوباره اجرا کرده باشید.

تورنت ها هم برای این مواقع خوبند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Pita

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
segment downloader میاد فایل رو اسکن میکنه بعدش آفست قسمت هایی که 00 هستش رو پیدا میکنه و اگه لینکش رو بدی اون تیکه ها رو دانلود میکنه

همین کارو میشه توی لینوکس با چند مرحله انجام داد یک اسکریپت پایتون هست به نام searchbin :

https://github.com/Sepero/SearchBin

با این اسکریپت دنبال 00 داخل فایل ناقصتون میگردید بعدش بهتون افست هاشو میده بعد میشه با curl اون قسمت رو دوباره دانلود کرد

curl --range XXXX-YYYY URL

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
segment downloader میاد فایل رو اسکن میکنه بعدش آفست قسمت هایی که 00 هستش رو پیدا میکنه و اگه لینکش رو بدی اون تیکه ها رو دانلود میکنه

همین کارو میشه توی لینوکس با چند مرحله انجام داد یک اسکریپت پایتون هست به نام searchbin :

https://github.com/Sepero/SearchBin

با این اسکریپت دنبال 00 داخل فایل ناقصتون میگردید بعدش بهتون افست هاشو میده بعد میشه با curl اون قسمت رو دوباره دانلود کرد

curl --range XXXX-YYYY URL

از راهنماییتون ممنونم.
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1393، 01:55 ب‌ظ توسط سوزه »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1392، 10:57 ب‌ظ توسط کیان »