انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار فشرده سازی خوب چیه ؟  (دفعات بازدید: 8699 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
نرم افزار فشرده سازی خوب چیه ؟
« : 17 شهریور 1392، 10:31 ب‌ظ »
سلام دوستان
یه نرم افزار فشرده سازی میخواستم که فایل ها رو فوق العاده فشرده کنه
آخه دیگه هاردم داره پر میشه
حجمش اصلا مهم نیست . شبونه داتلود میکنم
ویندوز و اوبونتوش هم مهم نیست
فقط و فقط میخوام همه ی فایل ها رو خیلی فشرده کنه
چند سال پیش یکی از دوستانم گفت داداشش یه نرم افزار فشرده سازی داره که با یک بانک 10Gb فایل ها را فشرده میکنه در حدی که فایل های 100Gb ی رو حدودا 5Gb میکرد
آیا همچین چیزی ممکنه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
پاسخ : نرم افزار فشرده سازی خوب چیه ؟
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1392، 10:42 ب‌ظ »
والا داداش فک نکنم فشرده سازی تو اون مقیاسی که تو میگی فکر خوبی باشه!
بجاش اون فیلمایی که 15 بار دیدی رو پاک کن ;D
یا به جای کیفیت 1080 به 720 قناعت کن
من از آنچه تو میگویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1392، 11:01 ب‌ظ »
درود به عزیز دل برادر

منم مثل تو دانلود شبانه دارم و مجبور شدم که هارد 3 ترا بگیرم . چون هم چوناق هستیم پیشنهاد نمیکنم که فیلماتو پاک کنی چون اون فیلما مثل بچهء آدم هستن و نمیشه ازشون دل برید ولی کیفیت فیلماتو به 720 تقلیل بده چون بعید میدونم یه همچین برنامهء فشرده سازی باشه و اگر هم باشه به نظرم کیفیت فیلمارو تحت تاثیر قرار بده ...

منتظر نظر اساتید باشیم تا راهنمایی بهتری ارائه بدن که شاید من هم بتونم استفاده کنم و مستفیض بشم
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1392، 11:20 ب‌ظ »
درود به عزیز دل برادر

منم مثل تو دانلود شبانه دارم و مجبور شدم که هارد 3 ترا بگیرم . چون هم چوناق هستیم پیشنهاد نمیکنم که فیلماتو پاک کنی چون اون فیلما مثل بچهء آدم هستن و نمیشه ازشون دل برید ولی کیفیت فیلماتو به 720 تقلیل بده چون بعید میدونم یه همچین برنامهء فشرده سازی باشه و اگر هم باشه به نظرم کیفیت فیلمارو تحت تاثیر قرار بده ...

منتظر نظر اساتید باشیم تا راهنمایی بهتری ارائه بدن که شاید من هم بتونم استفاده کنم و مستفیض بشم
درسته دل کندن از فیلم ها و چیزهایی که به هزار زحمت دانلود کردی کار آسونی نیست
از طرفی فقط به بودن چنین برنامه ای شک دارم
ولی اگر باشه مطمین هستم که چنین قابلیتی داره
یک بانک اختصاصی فشرده سازی ده گیگابایتی که کم نیست
اگر چنین چیزی باشه مطمینا فرمت های فایل هم فقط و فقط توسط خود نرم افزار همراه با بانکش باز میشه
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1392، 11:22 ب‌ظ توسط aliila »

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #4 : 17 شهریور 1392، 11:22 ب‌ظ »
اگه میخوای مثلا یه فایل ۱۰۰ مگ رو بکنی ۷۰ همون زیپ خوبه ولی اگه میخوای ۵ گیگ رو بکنی ۱۲ کیلیوبایت بحث عوض میشه که باید یه کم وقت بزاری واسه یاد گرفتنش
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 17 شهریور 1392، 11:32 ب‌ظ »
اگه میخوای مثلا یه فایل ۱۰۰ مگ رو بکنی ۷۰ همون زیپ خوبه ولی اگه میخوای ۵ گیگ رو بکنی ۱۲ کیلیوبایت بحث عوض میشه که باید یه کم وقت بزاری واسه یاد گرفتنش

درود
اگه میشه :oهمچین حرکتی کرد چطوریاس ؟ کیفیت سرجاش میمونه یا نه ؟ با چه نرم افزاری ؟ ???
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #6 : 17 شهریور 1392، 11:34 ب‌ظ »
:o :o :o :o :o :o :o :o
اااااا
میگم شما بلدید؟ ( امیدوارم سرکاری نباشه )
اگه بلدید میشه برای ما هم قرار بدید که یاد بگیریم؟

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #7 : 18 شهریور 1392، 12:24 ق‌ظ »

داداش؟ واقعاً داداش؟

اشکم در اومد  :'( اگه میشه آموزششو بذار لطفاً.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #8 : 18 شهریور 1392، 12:36 ق‌ظ »
سلام دوستان
یه نرم افزار فشرده سازی میخواستم که فایل ها رو فوق العاده فشرده کنه
آخه دیگه هاردم داره پر میشه
حجمش اصلا مهم نیست . شبونه داتلود میکنم
ویندوز و اوبونتوش هم مهم نیست
فقط و فقط میخوام همه ی فایل ها رو خیلی فشرده کنه
چند سال پیش یکی از دوستانم گفت داداشش یه نرم افزار فشرده سازی داره که با یک بانک 10Gb فایل ها را فشرده میکنه در حدی که فایل های 100Gb ی رو حدودا 5Gb میکرد
آیا همچین چیزی ممکنه ؟

دوست عزیز!

فکر کنم راهش هر چی باشه، گرفتن یک هارد جدید و یا حذف فایل‌های پرحجم اضافه خیلی بیشتر می‌تونه به شما کمک کنه. من خودم دارم سعی می‌کنم آرشیو فیلم جمع کنم و شاید باورت نشه که اونها رو روی DVD کپی می‌کنم چون دو تا هارد دارم که در مجموع ۱۶۰ گیگ هست!!!!!!!!  ](*,)

فایل‌های ویدیویی پرحجم هستند و به خاطر بافت پیچیده‌ای که دارند، معمولا خیلی کم فشرده میشن. حالا اگه اون نرم‌افزاری که دوستتون گفته (که بانک ۱۰ گیگابایتی داره) واقعا هست، خب شاید براتون به صرفه باشه که دنبالش بگردید (البته اگه رایگان باشه!). من بعید می‌دونم به هر حال فایل‌های میدیا (تصویری و صوتی) رو بشه به راحتی فشرده کرد.

به هر حال اگر نرم افزار فشرده‌ساز، قرار باشه فایل‌ها رو در یک پکیج جداگانه کمپرس کنه (مثل زیپ یا rar)، هیچ تأثیر منفی‌ای در کیفیت فایل شما نخواهد داشت. اما اگر فشرده‌ساز قرار باشه فایل شما رو (مثلا یه فیلم با فرمت MKV) به یک فرمت دیگه کانورت کنه، اون موقع صد در صد در کیفیت اون تأثیر میذاره، خرااااااب!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #9 : 18 شهریور 1392، 12:40 ق‌ظ »
فکر کنم واژه بهتر به جای نرم افزار الگوریتم باشه.
در کل به دو چیز بستگی داره:1.الگوریتم 2:اون فایلی که میخواد فشرده بشه
مثلا امکان داره دو تا فایل مختلف رو با یه الگوریتم فشرده کنید:یکیش 50 درصد از حجمش کم بشه اون یکی 10 درصد.
من معمولا از همین الگوریتم های رایج استفاده میکنم(zip,rar,gz)
یه نکته هم بگم:بعد از فشرده سازی به طرز سرسام آوری سرعت کار با فایل ها میاد پایین.به خصوص اگه تعداد زیادی فایل رو تو یه فایل فشرده کرده باشید.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #10 : 18 شهریور 1392، 12:44 ق‌ظ »
یکی از فرمت هایی که میشه روش مانور داد برای فشرده سازی .z7 یا همون 7zip خودمون هستش ;)

یه نرم افزار که خیلی باب شده بود تو اینترنت KGB Archiver بود ولی به ظاهر درست جواب میداد و در کل به بعضی از فایل ها آسیب میزد :D

فشرده سازی دقیق بدون به خطر انداختن سلامت فایل ها امری پیچیده هست ;)

سیستم ها و الگریتم های فشرده سازی که به درستی فشرده کنه معمولا در انحصار بعضی از شرکت های نرم افزاری با قیمت های بسیار زیاد قرار میگیره.

به هر حال منتظر پاسخ دوستمون هستیم تا اگه خودشون آموزشی دارند ارائه بدند یا اگه لینک یا مطلبی در این مورد دارند لطف کنند تا استفاده کنیم.

ممنون :)

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #11 : 18 شهریور 1392، 11:14 ق‌ظ »
دوست عزیز مباحث اصلی رو دوستان بارها و بارها گفتند اما یه مسئله اینه که من شخصا یه برنامه دارم که فایلهای 100 gig رو به 5gig تبدیل می کنه
اما فقط برای فرمت‌های متنی این‌کارو انجام میده نه برای فیلم
پس در فشرده سازی فرمت فایل خیلی مهمه اگه فیلم می خوای فشرده کنی فقط باید کیفیت فیلم رو کم کنی و لا غیر
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #12 : 18 شهریور 1392، 02:38 ب‌ظ »
؟دوستان میشه یکی بگه این پلتفرم های فشرده سازی چطور کار میکنه که نمی تونه فیلم رو فشرده کنه

آفلاین Ali.1x

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
« پاسخ #13 : 18 شهریور 1392، 03:36 ب‌ظ »
این که گفتید :
با یک بانک 10Gb فایل ها را فشرده میکنه در حدی که فایل های 100Gb ی رو حدودا 5Gb میکرد
اصلا برام مفهوم نیست! تا جایی هم که اطلاع دارم فشرده سازی فایل‌های عمومی (و نه یک نوع خاص فایل) نیازی به بانک نداره.

و اما جواب سوالتون :
قوی ترین نرم افزار فشرده سازی از نظر ضریب فشرده سازی KGB Archiver هست.
برای نمونه موردی که خودم دیدم به این صورت بود که MS Office 2007 که حدود 700MB بود رو در کمتر از 1.5 MB فشرده کرده بود. این نرم افزار کدباز از اینجا قابل دریافته http://sourceforge.net/projects/kgbarchiver/
البته یک نکته مهم رو باید در اینجا در نظر بگیرید، این نرم افزار برای فشرده کردن فایل‌ها و باز کردنشون زمان بسیار زیادی رو می‌خواد. مثلا شاید یک یا دو ساعت برای هر گیگابایت.

در ضمن این نکته رو باید اضافه کنم که برای تمام روش های فشرده سازی میزان فشرده سازی به تعداد فایل ها و فرمت فایل ها بستگی داره. اگر فایلی خودش حالت فشرده داشته باشه بعد از فشرده سازی حجمش به میزان ناچیزی کم میشه. برای مثال ویدوئهای DivX این شکلی هستن.

برای فشرده سازی های متداول من فرمت 7Zip رو به خاطر فشرده سازی بالا و سرعت فشرده سازی و باز شدن، و فرمت Zip رو به خاطر متداول بودنش توصیه می کنم. یکی از بهترین نرم افزارهای ویندوزی و لینوکسی برای استفاده از این دو فرمت نرم افزار 7Zip هست.
http://www.7-zip.org/download.html
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1392، 03:45 ب‌ظ توسط Ali.1x »
لینوکس‌های من :
Lubuntu 13.04

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #14 : 18 شهریور 1392، 06:17 ب‌ظ »
؟دوستان میشه یکی بگه این پلتفرم های فشرده سازی چطور کار میکنه که نمی تونه فیلم رو فشرده کنه
پلتفرم که نه الگوریتم هستند  :)
فایل متنی random باشه هم نمی تونن فشرده کنن. فایل های متنی که با یک زبان خاص نوشته شده رو می تونن فشرده کنن. از خواص آماری استفاده می کنن که یه سری ترکیب ها بیشتر از بقیه و یه سری ترکیب ها کمتر از بقیه استفاده میشه. مثلا در انگلیسی ترکیب he و ch و ae و th و wh و the و... و حروف a و e خیلی بیشتر از Q پیش میاد.
حالا مثلا تو زبان های برنامه نویسی ترکیب های for , while, string بیشتر پیش میاد. و مثلا در برنامه نویسی با Qt بیشترین تکرار رو حرف Q داره.
تو زبان فارسی حرف الف زیاد هست.
از این خواص که یه سری ترکیب بیشتر از بقیه پیش میاد میشه استفاده کرد تا فشرده سازی کرد مثلا الگوریتم LZW که پایه اکثر فشرده سازی ها هست سعی می کنه هر چقدر که تو فایل جلو میره این ترکیب هارو بیشتر یاد بگیره. یا الگوریتم bzip ‌هم از این خواص استفاده می کنه تا در ۳ مرحله فایل رو فشرده کنه.
فایل های رسانه مثل فیلم و عکس چون معمولا خودشون فشرده ذخیره میشن از این خواص ندارن و اکثرا برای فشرده سازی باید از کیفیت کاسته شه. که فرمت هایی مثل Mp3 یا Jpeg این کارو می کنن و فرکانس های نزدیکی که برای گوش و چشم قابل تشخیص نیست رو حذف می کنن.
در کل یه قضیه هست که «به هر الگوریتم فشرده سازی ای تعداد زیادی فایل random بدید به طور متوسط مجموع اندازه فایل ها تغییر نمی کنه»
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1392، 06:23 ب‌ظ توسط shervinkh »
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org