انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در مورد مونت درایو  (دفعات بازدید: 1341 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ajax

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • سقوط من در خودمه . سقوط ما مثله منه
مشکل در مورد مونت درایو
« : 10 آذر 1387، 10:47 ب‌ظ »

با دروود بر شما..
گاهی اوقات مشکلاتی پیش میاد که ..بعضی از اون ها بعد از اینکه کلی اذیتم می کنند ..خود به خود رفع میشن ..ولی خیلی از اونها باعث میشن که من دوباره زحمت نصب دوباره سیستم عامل رو به جون به خرم و دست به نصب مجدد بزنم ...مثلا 
۱) بعدازنمایش یک پیغام که اجرا شدن یک اسکریپت رو اعلا م میکنه سیستم log out یا شات دان میشه ..و  پیغام زیر رو در هنگام بوت شدن کامل ubuntu  نمایش می ده .
Internal error
failed to intialize HAL!
۲) بعضی از درایو ها در موقع بالا اومدن mount نمیشن و باید نرم افزارgparted  رو برای مونت شدن اجرا کنم که همیشه این کار جواب نمی ده
و زمانی که نرم افزار gparted اجرا میشه کنار نام تمام درایو ها یک علامت قفل   است ولی درایو c این علامت رو نداره  و درایو d من که ntfs هست هم دارای یک علامت تعجب! است . و جالبه که درایو d من در ویندوز باز نمیشه و یک پیغام خطا هنگام باز کردن درایو d نشون می ده . چون که به جای نام local disk در کنار نام این درایو سه علامت سوال نشون میده .

۳)‌ درایو c در موقع boot شدن  مونت نمیشه و با اجرای gparted هم نمی تونم اون رو مونت کنم و پیغام زیرو نمایش می ده :
automounting disabled در خط فرمان

و بعداز اجرای برنامه .

cannot mount volume
-->unable to mount volume
Details
-->mount :wrong fs type ,bad option , bad superblock on /dev/sda1 ,  missing codepage or other error    in some cases useful info is found in syslog - try  dmesg  | tail or so
۵)  گاهی اوقات cdrom  مونت نمیشه و هیچ راهی برای اجرای cd ندارم .
۶)‌با جابجا کردن پنجره  تصویر و کل دسکتاپ تکون می خوره ... مثلا وقتی پنجره رو به پایین می ارم  گوشه های چهار طرف دسکتاپ به سمت داخل جمع میشن .

لطف کنید  و به من کمک کنید و میدونم که برای اونها راه حل وجود داره و من از اون ها بی خبرم .
سقوط من در خودمه . سقوط ما مثله منه . مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه . دشمنیا مصیبته . سقوط ما مصیبته . مرگه صدا مصیبته  . مصیبته حقیقته .

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: مشکل در مورد مونت درایو
« پاسخ #1 : 18 آذر 1387، 09:01 ق‌ظ »
???
یا علی