سلام دوستان
من تو لینوکس سرور تازه کار هستم از روی توضیحات ارایه شده در سایت خودش نرم افزار رو کامل نصب کردم و اجرا شد.نصب من روی ماشین مجازی و من از طریق ویندوز به اون متصل میشم.در طی مراحل نصب تو قسمت هاست نیمubuntu1.example.com رو وارد کردم اما بعدا دیدم در مراحل نصب مشکلی ایجاد نکرد و تو تنظیما /etc/network/interfaces تنظیمات لازم رو پیاده کردم.الان مشکلی که دارم اینه که تو مراحل نصب گفته بود برنامه bind9 رو نصب کن اینکارو کردم ولی بعدش هیچ توضیحی در مورد تنظیمش نداد از طریق پنل نرم افزار هم طبق دستور خودش تنظیم کردم دی ان اس رو ولی بازهم فقط بر اساسا ای پی می تونم به نرم افزار و میلش دسترسی داشته باشم.از طرفی حالا که ایجاد سایت جدید هم زدم با چه ای پی سرور رو میدم چه نه بالا نمیاد.جدا در مورد dns و ایجاد سایتش مشکل دارم همچنین بعد اینکه میل ها رو تنظیم کردم نمی تونم از یه ادرس بهدیگر میل بدم ایراد no smtp stream میگیره که اینم در توضیحات نتونستم برطرف کنم.اگر کسی از دوستان کامل کار کرده لطف کنه یا منو به کتابی و یا سایتی که این مشکلات رو کامل حل کرده معرفی کنه یا خودش کمک کنه این برای پروژه کلاسیم هست و تا هفته دیگه وقت دارم .ممنون میشم کمک کنید!