انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دولت ایران استفاده از ویندوز را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد  (دفعات بازدید: 25962 بار)

0 کاربر و 14 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
والله باید اینطور باشه اما شما وقتی میخوای ردهت رو از سایتش دانلود کنی ازت میخواد که رجیستر بشی، در مرحله رجیستر شدن هم اسم ایران در لیست کشورها نیست. و بعد از اون هم اصلا مسیر دانلودش مستقیم و سرراست نیست و من که کلی گیج شدم. به نظر من ردهت خیلی هم آزاد نیست.
رجیستر شدن که دلیلی بر غیر آزاد بودن نیست. خیلی از محصولات اپن سورس هستن که برای دریافت سورسش میبایست login باشی.
برای دانلودش هم میتونی از تورنت بگیری.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
فک کنم برای آپدیتاش هم نیاز به اکتیو کردنش داریا ... مطمعنی؟
این مورد رو دقیقأ اطلاع ندارم ولی فکر نمیکنم برای آپدیت نیاز به اکتیو کردنش باشه، همونطور که برای آپدیت سنت او اس نیازی به اکتیو کردن نیست.
سنت او اس که کلا مبحثش جداست! واسه چی کلید بخواد؟ من تو کتاب ردهت خوندم که نیاز به اکتیو داره، منتها ردهتش خیلی خیلی قدیمی بود!

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
سنت او اس که کلا مبحثش جداست! واسه چی کلید بخواد؟ من تو کتاب ردهت خوندم که نیاز به اکتیو داره، منتها ردهتش خیلی خیلی قدیمی بود!
فکر نمیکنم انقدرها هم که شما فکر میکنی مبحثش جدا باشه!
خب بدون کلید هم میشد ازش استفاده کرد؟ حالت بدون کلید نداشت؟ بهرحال با اطلاعات ناقص نمیشه قضاوت کرد، منم خودم تابحال ردهت رو نصب نکردم که بهتون بگم چجوریه.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
فکر نمیکنم انقدرها هم که شما فکر میکنی مبحثش جدا باشه!
جدا بودن منظورم پولی بودنه، اوبونتو که پولی نیست چه نیازی به کلید داره که سنت او اس داشته باشه؟

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
کی از اوبونتو حرف زد!؟؟
ردهت و سنت او اس سورسشون دقیقأ یکیه (همون ردهته)، و ظاهرشون هم مثل همه (هردو از گنوم 2 استفاده میکنن) و تا جایی که من میدونم تنها تفاوتشون در ساپورته، که یکی ساپورتش با شرکت ردهته و دیگری ساپورتش با کامیونیتی هست. مخازنشون هم یکیه.
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1392، 10:04 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
کی از اوبونتو حرف زد!؟؟
ردهت و سنت او اس سورسشون دقیقأ یکیه (همون ردهته)، و ظاهرشون هم مثل همه (هردو از گنوم 2 استفاده میکنن) و تا جایی که من میدونم تنها تفاوتشون در ساپورته، که یکی ساپورتش با شرکت ردهته و دیگری ساپورتش با کامیونیتی هست. مخازنشون هم یکیه.
برادر چی می گی واسه خودت؟ کی گفت این دوتا شبیه هم نیستن؟ من گفتم سنت او اس پولی نیست که بخواد آپدیتاش کلید لازم داشته باشه چرا داستان میبافی؟ درست پستو بخون بعد جواب بده، در ضمن آپدیتای سنت او اس حدود یک ماه دیر تر از ردهت میاد، چیکاره ظاهرش داری؟ درسته سنت او اس با کمترین تغییر از بیس ردهت هست و بعد از چند ماه انتشار ردهت منتشر میشه ولی سورساشون دقیقا یکیه یعنی چی؟ مطالعه کن بعد حرف بزن وقتی این حرفارو میزنی یکی میاد این پستت رو می خونه اشتباه تو رو می کنه. اوبونتو هم مثال بود برای درک اینکه وقتی چیزی پولی نیست واسه چی باید مخازنش کلید بخواد؟ سنت او اس با کامیونیتیش می چرخه ردهت هم با ساپورتش که دوستان اشاره کردن چه کارهایی می کنه. مخازنشون هم یکی نیست اطلاعات غلط نده.
http://wiki.centos.org/AdditionalResources/Repositories
مشکلی با هر قسمتش داری بگو تک تک منبع واست رو کنم.
همچین می گی انگار ما با این سیستما کار نکردیم :|
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1392، 11:07 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
برادر چی می گی واسه خودت؟ کی گفت این دوتا شبیه هم نیستن؟ من گفتم سنت او اس پولی نیست که بخواد آپدیتاش کلید لازم داشته باشه چرا داستان میبافی؟ درست پستو بخون بعد جواب بده، در ضمن آپدیتای سنت او اس حدود یک ماه دیر تر از ردهت میاد، چیکاره ظاهرش داری؟ درسته سنت او اس با کمترین تغییر از بیس ردهت هست و بعد از چند ماه انتشار ردهت منتشر میشه ولی سورساشون دقیقا یکیه یعنی چی؟ مطالعه کن بعد حرف بزن وقتی این حرفارو میزنی یکی میاد این پستت رو می خونه اشتباه تو رو می کنه. اوبونتو هم مثال بود برای درک اینکه وقتی چیزی پولی نیست واسه چی باید مخازنش کلید بخواد؟ سنت او اس با کامیونیتیش می چرخه ردهت هم با ساپورتش که دوستان اشاره کردن چه کارهایی می کنه. مخازنشون هم یکی نیست اطلاعات غلط نده.
http://wiki.centos.org/AdditionalResources/Repositories
مشکلی با هر قسمتش داری بگو تک تک منبع واست رو کنم.
همچین می گی انگار ما با این سیستما کار نکردیم :|
منظورم این بود که مخازن مشترک دارن میشه اضافه کرد
اون لینکی که گذاشتم دیدی؟ نصب ردهت کلید میخواست؟ شما پرسیدی برای آپدیت کردنش باید اکتیوش کنیم، منم عرض کردم خودم تابحال نصبش نکردم که بدونم برای آپدیت کلید میخواد یا نه (برگرد بخون)
بله، سورس هردوی اینها همون ردهته، یعنی سنت او اس بر پایۀ ردهته. میتونی از بقیۀ دوستان بپرسی.
من کِی گفتم شما چیزی از ردهت نمیدونین؟ من بصورت کُلی گفتم توی ایران اطلاعات مردم راجع به ردهت و فلسفش کمه (برگرد بخون)، مسلمأ بعضیها هم اطلاعاتشون در مورد این توزیع زیاده. من بصورت کلی منظورم بود.
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1392، 11:26 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
منظورم این بود که مخازن مشترک دارن میشه اضافه کرد
اون لینکی که گذاشتم دیدی؟ نصب ردهت کلید میخواست؟ شما پرسیدی برای آپدیت کردنش باید اکتیوش کنیم، منم عرض کردم خودم تابحال نصبش نکردم که بدونم برای آپدیت کلید میخواد یا نه (برگرد بخون)
بله، سورس هردوی اینها همون ردهته، یعنی سنت او اس بر پایۀ ردهته. میتونی از بقیۀ دوستان بپرسی.
من کِی گفتم شما چیزی از ردهت نمیدونین؟ من بصورت کُلی گفتم توی ایران اطلاعات مردم راجع به ردهت و فلسفش کمه (برگرد بخون)، مسلمأ بعضیها هم اطلاعاتشون در مورد این توزیع زیاده. من بصورت کلی منظورم بود.
خوب نصبش نخواست ولی برای آپدیت یا نرم افزار چیزی ننوشته بود که؟ در ضمن من تایید نکردم که کلا می خواد من گفتم تا زمان اون کتابی که می خونم که مال سال ۸۵عه کلید می خواسته الان رو نمی دونم.
نه سورسشون یکی نیست ولی سنت او اس از اون منشعب شده و خواسته که عین ردهت باشه ولی سورسشون یکی نیست.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
خوب نصبش نخواست ولی برای آپدیت یا نرم افزار چیزی ننوشته بود که؟ در ضمن من تایید نکردم که کلا می خواد من گفتم تا زمان اون کتابی که می خونم که مال سال ۸۵عه کلید می خواسته الان رو نمی دونم.
نه سورسشون یکی نیست ولی سنت او اس از اون منشعب شده و خواسته که عین ردهت باشه ولی سورسشون یکی نیست.
اینکه واسه آپدیت کلید بخاد عرض کردم دقیقأ نمیدونم چون خودم نصب نکردم، ولی بعید بنظر میرسه.
شاید بهتر بود که میگفتم این دوتا بِیسشون (base) یکی هست (یعنی همون ردهته) منظورم base بود. ولی خوب وقتی دوتا توزیع بیسشون یکی باشه و انقدر شباهت داشته باشن، سورسشون هم تقریبأ یکی هستش دیگه. اصلأ سنت او اس رو از روی سورس ردهت میسازن.
در هر صورت لینوکس پولی نداریم، یعنی قوانین این اجازه رو نمیده، اون شرکتایی هم که لینوکس رو با یه سری تغییرات منتشر میکنن و میفروشن کلاه بردارن (نام نمیبرم). شرکت ردهت یکی از بزرگترین مدافعان آزادی نرم افزاره و جزو اولین شرکتهایی بود که به سیستم بوت امن ویندوز 8 اعتراض کرد. ردهت هم یه توزیع آزاده، سنت او اس رو از روی سورس ردهت میسازن. اون پولی هم که میگیره برای خدماته، حالا اینکه آپدیت هم جزو اون خدمات پولی حساب میشه یا جزو خدمات رایگانه دیگه نمیدونم.
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 12:08 ق‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
الان دوستان فکر نمی کنید از موضوع بحث خیلی دور شدید ، ردهت و چه به این مهاجرت دستگاههای ایران به لینوکس !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
احتمالا از فردا به دنبال کرک رد هت می گردند!

(مگر برنامه بدر بخور مجانی هم می شود!)
ردهت نیازی به کرک نداره و مثل سایر توزیعها آزاد و اپن سورسه. اون پولی که شرکت ردهت دریافت میکنه فقط بخاطر خدماته، یعنی مثلأ شما یه مشکلی واست پیش میاد، زنگ میزنی به ردهت، کارشناس بهت میگه اجازه هست روی سیستمت remote بشم، شما هم میگی بله، میگه پس روی شبکه فلان تنظیمو بزن تا بتونم وارد بشم، از راه دور وارد سیستمت میشه مشکلتو رفع میکنه و میگه بفرما حل شد. اگرم محل سکونتت نزدیک باشه کارشناسو میفرسته در خونه ات. یا مثلأ میخوای در مورد امنیت و حفاظت از سیستم آموزش ببینی بهت آموزش میدن. استفاده از کرک هم فایده نداره چون شما قراره از تجربه و تخصصشون استفاده کنی که با کرک نمیشه به این هدف رسید. مگه فکر میکنی سنت او اس چیه؟ همون توزیع ردهته که پشتیبانی شرکت ردهت رو نداره.
آره دوست عزیز، پولی که ردهت میگیره واسۀ خدماته، وگرنه ردهت یه توزیع کاملأ آزاده.

متأسفانه توی کشور ما اطلاعات مردم راجع به توزیع ردهت خیلی کمه، همه فکر میکنن ردهت یه لینوکسه تو مایه های ویندوز!

بدون سریال نصب هم  نمی شود.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
رفتم تو سایت رسانه دیجیتال برنامه هامو ثبت کنم قفل نرم افزاری منو میپرسه من اصلا قفل نزاشتم
حالا اومدیم پایین تر میگه برای کدوم سیستم عامل من برای مک نوشتم فقط ویندوز داره و تحت داس و لینوکس بابا این چه کشوریه اخه؟
یکی از دوستام توی یه اداره ای ادمین سرور بود میگفت فاواا اومده به خاطر استفاده از رد هت اونو اخراج کرده
گفته باید ویندوز میریختی اینم گفته ویندوز ۱۷ هزار دلار هست اونام گفتن نه بده پسرم واست مجانی بریزه :|
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
رفتم تو سایت رسانه دیجیتال برنامه هامو ثبت کنم قفل نرم افزاری منو میپرسه من اصلا قفل نزاشتم
حالا اومدیم پایین تر میگه برای کدوم سیستم عامل من برای مک نوشتم فقط ویندوز داره و تحت داس و لینوکس بابا این چه کشوریه اخه؟

از این بدتر برو بزن فراموشی گذرواژه بعد اگه برات ایمیلی فرستاد ...
حالا یکی رمزش رو عوض کرده باشه و یادش رفته باشه .... دیگههههه
اینه دیگه کاریش نمیشه کرد
نقل‌قول
یکی از دوستام توی یه اداره ای ادمین سرور بود میگفت فاواا اومده به خاطر استفاده از رد هت اونو اخراج کرده
گفته باید ویندوز میریختی اینم گفته ویندوز ۱۷ هزار دلار هست اونام گفتن نه بده پسرم واست مجانی بریزه :|
حق داشتن ...
17 هزار دلار (سازمانها و ادارات پول برای کارمنداشون و همکاراشون ندارند بدند اونقت 17000 دلار (50 میلیون پول بدند)) ...
مگه برای چند تا سیستم ویندوز نصبیده که رو هم شده 17000 !!!!!!
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 11:46 ق‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319

ردهت که از ویندوز سرور گرانتر است.