انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دولت ایران استفاده از ویندوز را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد  (دفعات بازدید: 25963 بار)

0 کاربر و 15 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
رفتم تو سایت رسانه دیجیتال برنامه هامو ثبت کنم قفل نرم افزاری منو میپرسه من اصلا قفل نزاشتم
حالا اومدیم پایین تر میگه برای کدوم سیستم عامل من برای مک نوشتم فقط ویندوز داره و تحت داس و لینوکس بابا این چه کشوریه اخه؟
یکی از دوستام توی یه اداره ای ادمین سرور بود میگفت فاواا اومده به خاطر استفاده از رد هت اونو اخراج کرده
گفته باید ویندوز میریختی اینم گفته ویندوز ۱۷ هزار دلار هست اونام گفتن نه بده پسرم واست مجانی بریزه :|

ردهت که از ویندوز سرور گرانتر است.
رد هت که رایگانه ولی نسخه تجاریش هست که پولیه
فکر کنم یا سنت اوس بوده یا فدورا فکر کنم البته
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
ردهت تجاریه و پروژه های CentOS بعنوان سیستم عامل سرور و fedora به عنوان سیستم عامل دسکتاپ توزیع های مجانی ردهت هستند.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
خلاصه‌ی تاپیک می‌شه این

درمورد طرح مهاجرت به لینوکس:
دولت به سازمان‌ها ابلاق کرده که ظرف مدت ۶ ماه بررسی کنن که اگر بخوان به گنو/لینوکس مهاجرت بکنن، چه اقداماتی رو باید انجام بدن.
قرار نیست هیچ اتفاق یا تغییری توی این ۶ ماه بیافته. قراره فقط بررسی انجام بشه.

درمورد ردهت و بحث‌های پیش اومده:
کافیه یک بار مجوز نرم‌افزار آزاد رو بخونید
اصول نرم‌افزار آزاد اینه:

• آزادی صفرم: آزادی برای اجرای برنامه برای هر منظوری.
  • آزادی یکم: آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود. (دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.)
  • آزادی دوم: آزادی برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن. (بنابراین شما می‌توانید به همسایگان خود کمک کنید.)
  • آزادی سوم: آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره می‌برند. (دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.)

توی این شروط چیزی درمورد چگونگی بدست آوردن نرم‌افزار نوشته نشده
پس اگر شرکتی نرم‌افزار خودش رو می‌فروشه، چیزی رو نقض نکرده.
پس اگر برای پشتیبانی خودش پول دریافت می‌کنه، چیزی رو نقض نکرده.
شما فایل اجرایی هر برنامه‌ی آزادی رو که دریافت می‌کنید، باید کد نرم‌افزار هم در کنار اون به شما داده بشه.
کافیه شرکت ردهت کد سیستم‌عامل خودش رو در اختیار کسانی که لایسنز اون رو تهیه می‌کنن قرار بده. در این صورت تمام شروط بالا بر قراره.
اولا کسی که لایسنز می‌خره آزاده که از سیستم‌عامل ردهت به هر منظوری استفاده کنه. (آزادی صفرم)
دوما با دسترسی به سورس کد برنامه می‌تونه عملکرد سیستم‌عامل رو مطالعه و بررسی کنه و اگه نیاز داشته باشه تغییرش بده. (آزادی یکم) (در اینجا مساله‌ی مطرح اینه که اگر با تغییر ساختار سیستم‌عامل، شرکت ردهت پشتیبانی خودش رو باطل اعلام بکنه این دیگه ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره، این می‌شه سیاست تجاری اون شرکت. البته این مثال بود زدم، واقعا نمی‌دونم همچین کاری می‌کنه یا نه)
سوما ردهت از نظر قانونی مشکلی با توزیع کپی‌هایی از برنامه نداره. (این که با کپی برنامه باز هم برای پشتیبانی از اون نیاز دارید که لایسنز پشتیبانی شرکت ردهت رو تهیه کنید)
و چهارم می‌تونید مثل توزیع CentOS یا Oracle Linux سورس کد سیستم‌عامل ردهت رو تغییر بدید و به اسم خودتون منتشر کنید (آزادی سوم)

بنابراین سیستم‌عامل رد‌هت نرم‌افزار آزاد بوده، هست و خواهد بود!
اگر به صورت مجانی به شما پشتیبانی نمی‌ده، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره. اگر به صورت مجانی نمی‌تونید توزیع ردهت رو از روی سرورهاش دانلود کنید، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره. این که تا کد فعال سازی برنامه رو وارد نکنید، نمی‌تونید از اون استفاده کنید، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره، چون این کدباینتری این نرم‌افزار هست که نمی‌زاره بدون لایسنز اجراش بکنید، این باینتری به علاوه‌ی سورس کد، به شما اجازه می‌ده، کاری بکنید که نرم‌افزار نیاز به لایسنز نداشته باشه ولی دیگه خبری از پشتیبانی ردهت نیست. شاید بگید خوب این چه فرقی با کرک کردن داره. فرقش اینه که کرک کردن از مهندسی معکوس استفاده می‌کنه ولی اینجا دارید خود سورس برنامه رو دستکاری می‌کنید. فرقش اینه که استفاده از برنامه‌ی کرک شده جرمه و شما مجرم محسوب می‌شید ولی اینجا از لحاظ قانوی اجازه‌ی همچین کاری رو دارید.
در یه جمله خلاصش کنم: ردهت نرم‌افزار رو به شما نمی‌فروشه، پشتیبانی نرم‌افزار رو به شما می‌فروشه.
ردهت درواقع کار رو یکم سخت‌کرده تا افراد و شرکت‌ها رو مجبور کنه مجوزش رو بخرن ولی اگه دلشون نخواد خوب نمی‌خرن!

پ.ن: خاک تو سر من که این همه وقت بزارم بنویسم بعد یکی بیاد به یه غلط املایی گیر بده!  ](*,)
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1392، 09:43 ق‌ظ توسط Sir-Shadow »

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
خلاصه‌ی تاپیک می‌شه این

درمورد طرح مهاجرت به لینوکس:
دولت به سازمان‌ها ابلاق کرده که ظرف مدت ۶ ماه بررسی کنن که اگر بخوان به گنو/لینوکس مهاجرت بکنن، چه اقداماتی رو باید انجام بدن.
قرار نیست هیچ اتفاق یا تغییری توی این ۶ ماه بیافته. قراره فقط بررسی انجام بشه.

درمورد ردهت و بحث‌های پیش اومده:
کافیه یک بار مجوز نرم‌افزار آزاد رو بخونید
اصول نرم‌افزار آزاد اینه:

• آزادی صفرم: آزادی برای اجرای برنامه برای هر منظوری.
  • آزادی یکم: آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود. (دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.)
  • آزادی دوم: آزادی برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن. (بنابراین شما می‌توانید به همسایگان خود کمک کنید.)
  • آزادی سوم: آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره می‌برند. (دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.)

توی این شروط چیزی درمورد چگونگی بدست آوردن نرم‌افزار نوشته نشده
پس اگر شرکتی نرم‌افزار خودش رو می‌فروشه، چیزی رو نقض نکرده.
پس اگر برای پشتیبانی خودش پول دریافت می‌کنه، چیزی رو نقض نکرده.
شما فایل اجرایی هر برنامه‌ی آزادی رو که دریافت می‌کنید، باید کد نرم‌افزار هم در کنار اون به شما داده بشه.
کافیه شرکت ردهت کد سیستم‌عامل خودش رو در اختیار کسانی که لایسنز اون رو تهیه می‌کنن قرار بده. در این صورت تمام شروط بالا بر قراره.
اولا کسی که لایسنز می‌خره آزاده که از سیستم‌عامل ردهت به هر منظوری استفاده کنه. (آزادی صفرم)
دوما با دسترسی به سورس کد برنامه می‌تونه عملکرد سیستم‌عامل رو مطالعه و بررسی کنه و اگه نیاز داشته باشه تغییرش بده. (آزادی یکم) (در اینجا مساله‌ی مطرح اینه که اگر با تغییر ساختار سیستم‌عامل، شرکت ردهت پشتیبانی خودش رو باطل اعلام بکنه این دیگه ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره، این می‌شه سیاست تجاری اون شرکت. البته این مثال بود زدم، واقعا نمی‌دونم همچین کاری می‌کنه یا نه)
سوما ردهت از نظر قانونی مشکلی با توزیع کپی‌هایی از برنامه نداره. (این که با کپی برنامه باز هم برای پشتیبانی از اون نیاز دارید که لایسنز پشتیبانی شرکت ردهت رو تهیه کنید)
و چهارم می‌تونید مثل توزیع CentOS یا Oracle Linux سورس کد سیستم‌عامل ردهت رو تغییر بدید و به اسم خودتون منتشر کنید (آزادی سوم)

بنابراین سیستم‌عامل رد‌هت نرم‌افزار آزاد بوده، هست و خواهد بود!
اگر به صورت مجانی به شما پشتیبانی نمی‌ده، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره. اگر به صورت مجانی نمی‌تونید توزیع ردهت رو از روی سرورهاش دانلود کنید، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره. این که تا کد فعال سازی برنامه رو وارد نکنید، نمی‌تونید از اون استفاده کنید، ربطی به نرم‌افزار آزاد نداره، چون این کدباینتری این نرم‌افزار هست که نمی‌زاره بدون لایسنز اجراش بکنید، این باینتری به علاوه‌ی سورس کد، به شما اجازه می‌ده، کاری بکنید که نرم‌افزار نیاز به لایسنز نداشته باشه ولی دیگه خبری از پشتیبانی ردهت نیست. شاید بگید خوب این چه فرقی با کرک کردن داره. فرقش اینه که کرک کردن از مهندسی معکوس استفاده می‌کنه ولی اینجا دارید خود سورس برنامه رو دستکاری می‌کنید. فرقش اینه که استفاده از برنامه‌ی کرک شده جرمه و شما مجرم محسوب می‌شید ولی اینجا از لحاظ قانوی اجازه‌ی همچین کاری رو دارید.
در یه جمله خلاصش کنم: ردهت نرم‌افزار رو به شما نمی‌فروشه، پشتیبانی نرم‌افزار رو به شما می‌فروشه.
ردهت درواقع کار رو یکم سخت‌کرده تا افراد و شرکت‌ها رو مجبور کنه مجوزش رو بخرن ولی اگه دلشون نخواد خوب نمی‌خرن!

ابلاغ!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
بابا دلتون خوشه ها
با یکی از بچه ها حرف میزدم یه حرف باحالی زد!
مخابرات کار میکنه مسئول کامپیوتر هستش
میگفتش که، یه خانومی بود دم به دقیقه هی زنگ میزد میگفت فلا چیز کار نمیکنه
حل هم نمیکردیش زنگ میزد مدیریت

یه روز تقریبا 15 20 کیلومتر از شهر فاصله داشتیم این زنگ زد گفت فلان چیز خرابه
 گفتیم ولش میدونیم که مارو باس این همه راه ببره یه چیز دری وری بگه!
هیچی دیگه ما هم گفتیم فعلا نمیتونم بیایم
زنگ زد مدیریت گفت اینا کار نمیکنن فلانند ...
ما رو 20 کیلومتر راه کشوند آورد شهر
رفتم بالا سرش
دیدم IE رو دستش خورده کوچیک کرده نمیتونه دوبار max کنه!
بعد شما میخواید به این طرف لینوکس یاد بدید؟!!!  ???

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
بابا دلتون خوشه ها
با یکی از بچه ها حرف میزدم یه حرف باحالی زد!
مخابرات کار میکنه مسئول کامپیوتر هستش
میگفتش که، یه خانومی بود دم به دقیقه هی زنگ میزد میگفت فلا چیز کار نمیکنه
حل هم نمیکردیش زنگ میزد مدیریت

یه روز تقریبا 15 20 کیلومتر از شهر فاصله داشتیم این زنگ زد گفت فلان چیز خرابه
 گفتیم ولش میدونیم که مارو باس این همه راه ببره یه چیز دری وری بگه!
هیچی دیگه ما هم گفتیم فعلا نمیتونم بیایم
زنگ زد مدیریت گفت اینا کار نمیکنن فلانند ...
ما رو 20 کیلومتر راه کشوند آورد شهر
رفتم بالا سرش
دیدم IE رو دستش خورده کوچیک کرده نمیتونه دوبار max کنه!
بعد شما میخواید به این طرف لینوکس یاد بدید؟!!!  ???

از این آدم‌ها کم هم نیستن، این جور آدمایی که فرق ADSL و ICDL رو عمرا بفهمن.
ولی خوب مشکلی هم نیست. همونطور که اونو بلد نبوده، اینم بلد نمی‌شه.
وقتی قراره همش از این و اون بپرسه چه فرقی براش داره که اینو بپرسه یا اونو بپرسه.

ولی مشکل ما باید ریشه‌ای حل بشه
دولت ما هنوز نفهمیده که کامپیوتر جزع جدایی ناپذیر زندگی آیندست و کسی که کامپیوتر بلد نباشه، بی سواد حساب می‌شه.
یادم نیست توی کدوم کشور اروپایی از اول دبستان کار با کامپیوتر و برنامه‌نویسی براشون گذاشتن.
کاربا کامپیوتر باید از سنین پایین‌تر آموزش داده بشه.
زبان انگلیسی باید بشه جزوی از دروس سال اول دبستان.
و گرنه تا صد سال دیگه هم وضع همینه. هر چقدر هم که واحد‌های ریاضی و عربی رو زیاد بکنن.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

وقتی قراره همش از این و اون بپرسه چه فرقی براش داره که اینو بپرسه یا اونو بپرسه.

دولت ما هنوز نفهمیده که کامپیوتر جزع جدایی ناپذیر زندگی آیندست و کسی که کامپیوتر بلد نباشه، بی سواد حساب می‌شه.
یادم نیست توی کدوم کشور اروپایی از اول دبستان کار با کامپیوتر و برنامه‌نویسی براشون گذاشتن.
و گرنه تا صد سال دیگه هم وضع همینه. هر چقدر هم که واحد‌های ریاضی و عربی رو زیاد بکنن.

من فکر میکنم یه نسل طول بکشه تا مشکل حل بشه و باید روی بچه ها کار کرد وگرنه روی کارمندهای فعلی نتیجه ای نمیده
تو ایران هم الان خیلی از مدارس هستند از دبستان شروع میکنند ولی خوب متاسفانه به خاطر کمبود امکانات هنوز همگانی نشده
یه دفعه دختر یکی از اقوام که شش یا هفت سالشه گفت عمو میتونم با این کامپیوتر کار کنم اول فکر کردم شوخی میکنه!گفت باشه عمو خرابش نکنی
دیدم نیم وجبی سیستم رو روشن کرد و ویندوز ۷ رو باز کرد و  paint رو باز کرد و شروع کرد نقاشی :) و سیو کرد و کامپیوتر رو خاموش کرد رفت پی بازی!داشتم دقت میکردم دیدم اپراتوری ساده ویندوز رو بلد بود نیم وجبی ،بعد مامانش گفت توی مدرسشون بهشون یاد میدن
خب میتونن از همون اول لینوکس آموزش ببینن
ولی خب برنامه ریزی میخوات که ما نداریم! آموزش میخوات که بازم ما نداریم! پتانسیل میخوات که همیشه داشتیم ولی خب هیچوقت استفاده نشده! حمایت میخوات که همیشه حرفش هست ولی بازم  نداریم!
فکر هم میکنم این مصوبه مثل خیلی چیزای دیگه مثل همیشه در حد مصوبه بمونه
اگه بخوایم روی نسل حاضر اداری کار کنیم فکر نکنم به این راحتی ها بشه چون لیسانس کامپیوتر دانشگاه آزاد مملکت بوده که مسئول شبکه اینترنت یه اداره توی تهران بوده(اسم نمیبرم مدارکش موجوده) و شبکشون دچار مشکل بوده و در نهایت چون نمیتونسته مشکل رو رفع کنه(سوادش رو نداشته) به یکی از شرکتها تماس میگیره که از دوستانم هم بود.دوستم بهم میگفت یارو اومده به من میگه مهندس فکر کنم کابلهای شبکمون ویروس گرفته! :o ;D ](*,) شما دیگه خودتون ببینه وضع چقدر خرابه!چه انتظاری از کارمندها دارید واقعا! دوستم میگفت رفتم ببینم مشکل چیه دیدم یارو سر سیم های LAN رو بلد نبوده سوکت بزنه و سیم هاش رو اشتباه زده :o
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1392، 10:41 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *

من فکر میکنم یه نسل طول بکشه تا مشکل حل بشه و باید روی بچه ها کار کرد وگرنه روی کارمندهای فعلی نتیجه ای نمیده
تو ایران هم الان خیلی از مدارس هستند از دبستان شروع میکنند ولی خوب متاسفانه به خاطر کمبود امکانات هنوز همگانی نشده
یه دفعه دختر یکی از اقوام که شش یا هفت سالشه گفت عمو میتونم با این کامپیوتر کار کنم اول فکر کردم شوخی میکنه!گفت باشه عمو خرابش نکنی
دیدم نیم وجبی سیستم رو روشن کرد و ویندوز ۷ رو باز کرد و  paint رو باز کرد و شروع کرد نقاشی :) و سیو کرد و کامپیوتر رو خاموش کرد رفت پی بازی!داشتم دقت میکردم دیدم اپراتوری ساده ویندوز رو بلد بود نیم وجبی ،بعد مامانش گفت توی مدرسشون بهشون یاد میدن
خب میتونن از همون اول لینوکس آموزش ببینن
ولی خب برنامه ریزی میخوات که ما نداریم! آموزش میخوات که بازم ما نداریم! پتانسیل میخوات که همیشه داشتیم ولی خب هیچوقت استفاده نشده! حمایت میخوات که همیشه حرفش هست ولی بازم  نداریم!
فکر هم میکنم این مصوبه مثل خیلی چیزای دیگه مثل همیشه در حد مصوبه بمونه
اگه بخوایم روی نسل حاضر اداری کار کنیم فکر نکنم به این راحتی ها بشه چون لیسانس کامپیوتر دانشگاه آزاد مملکت بوده که مسئول شبکه اینترنت یه اداره توی تهران بوده(اسم نمیبرم مدارکش موجوده) و شبکشون دچار مشکل بوده و در نهایت چون نمیتونسته مشکل رو رفع کنه(سوادش رو نداشته) به یکی از شرکتها تماس میگیره که از دوستانم هم بود.دوستم بهم میگفت یارو اومده به من میگه مهندس فکر کنم کابلهای شبکمون ویروس گرفته! :o ;D ](*,) شما دیگه خودتون ببینه وضع چقدر خرابه!چه انتظاری از کارمندها دارید واقعا! دوستم میگفت رفتم ببینم مشکل چیه دیدم یارو سر سیم های LAN رو بلد نبوده سوکت بزنه و سیم هاش رو اشتباه زده :o

آقا دست رو دلم نزار که اگه بخوام برات بگم خودش یه مثنوی می‌شه.
سال اول که رفتم دانشگاه یکی از دانشجوها برگشت بهم گفت:
وایرلس داری؟!
گفتم آره
برگشت گفت: تو که وایرلس داری چرا نمیاری دانشگاه
بگذریم.
ترم‌های بعدی بود که فهمیدیم خیلی‌ها نمی‌دونن CMD توی ویندوز چیه و چطور کار می‌کنه و استاد درس اسمبلی بیچاره شد تا به این دانشجوها یاد داد چطور باهاش کار بکنن.
تازگی‌ها فهمیدم که وی پی ان چیزیست که آدرس  آی‌پی کامپیوتر مارو به آدرس آی‌پی آمریکا تغییر می‌ده :D
با دانشجوهایی طرف هستیم که توی درس سیستم‌عامل از استاد می‌پرسن «بوت» یعنی چی؟!
حالا دیگه پیش کشمون که بدونن Shell یعنی چی.
و بعد سر درس شبکه می‌پرسن مگه آدرس آی‌پی سرورهای اینترنتی مخفی نیست؟! نمی‌شه که فهمید آی‌پی یه سایت چیه.
و تا حالا کسی نبوده بهشون بگه port توی دنیای شبکه به چه دردی می‌خوره. ۸۰۸۰
البته نه این که فکر کنی اینا خنگن، اینا همون دانشجوهایی هستن که ریاضیات مهندسی رو با ۲۰ پاس می‌کنن.

حتی من بحث داشتم با استاد هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم که برای این که قدرت پردازش بر اساس هزار دلار، هزار برابر بشه فقط ۱۰ سال زمان لازمه نه صد سال. (راحت‌تر این که فقط ۱۰ سال زمان لازمه تا قدرت کامپیترها هزار برابر بشه نه صد سال) این دیگه استاده یعنی، دانشگاه معتبر درس خونده.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
وایرلس داری؟!
گفتم آره
بگذریم.
ترم‌های بعدی بود که فهمیدیم خیلی‌ها نمی‌دونن CMD توی ویندوز چیه و چطور کار می‌کنه و استاد درس اسمبلی بیچاره شد تا به این دانشجوها یاد داد چطور باهاش کار بکنن.
تازگی‌ها فهمیدم که وی پی ان چیزیست که آدرس  آی‌پی کامپیوتر مارو به آدرس آی‌پی آمریکا تغییر می‌ده :D
و بعد سر درس شبکه می‌پرسن مگه آدرس آی‌پی سرورهای اینترنتی مخفی نیست؟! نمی‌شه که فهمید آی‌پی یه سایت چیه.
البته نه این که فکر کنی اینا خنگن، اینا همون دانشجوهایی هستن که ریاضیات مهندسی رو با ۲۰ پاس می‌کنن.

حتی من بحث داشتم با استاد هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم که برای این که قدرت پردازش بر اساس هزار دلار، هزار برابر بشه فقط ۱۰ سال زمان لازمه نه صد سال. (راحت‌تر این که فقط ۱۰ سال زمان لازمه تا قدرت کامپیترها هزار برابر بشه نه صد سال) این دیگه استاده یعنی، دانشگاه معتبر درس خونده.
بعد میگن هنرستان بد :|همه ی اینایی که میگی یا بهمون درس دادن یا تو درسامون هستن ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سالار ما يه دختر همسايه داريم هنرستان درس خونده الان هم ترم پنج نرمافزاره.منو صدا كرده براش نرم افزار نصب كنم.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
ابن چیزا که خیلی عادیه .
طرف ترم 5 ایتی هستش بلد نیست تو گروه یاهو عضو بشه , بلد نیست ایمیل بسازه , بلد نیست ویندوز نصب کنه , بلد نیست پرژکتور کلاس رو راه بندازه و ... اما همیشه نمره هاش بالای . از اخرم میشه منشی .

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
وایرلس داری؟!
گفتم آره
بگذریم.

بعد میگن هنرستان بد :|همه ی اینایی که میگی یا بهمون درس دادن یا تو درسامون هستن ...

بدون شک هنرستان بهتره ولی عرف جامعه اون رو بد میدونه دنبال کار هم باشی مدرک فنی حرفه ای کارش بیشتره

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
وایرلس داری؟!
گفتم آره
بگذریم.

بدون شک هنرستان بهتره ولی عرف جامعه اون رو بد میدونه دنبال کار هم باشی مدرک فنی حرفه ای کارش بیشتره

اصلا بحث هنرستان و دبیرستان نیست
خیلی وقت‌ها دانشجوها بر می‌گردن می‌گن استاد فلان درس بهمون این مطلب رو درس نداده
آخه مگه اسمشون دانشجو نیست؟!
نباید خودشون برن دنبال چیزی؟!

درضمن هنرستان و رشته‌ی ریاضی بستگی به این داره که طرف می‌خواد چیکاره بشه.
یکی دوست داره توی یه زمینه مثل مدیریت شبکه پیش بره، یکی دوست داره پروگرامر قویی بشه، یکی هم مثل من خیلی به الگوریتم و هوش مصنوعی علاقه داره.
یکی ممکنه معماری کامپیوتر علاقه داشته باشه.
هر کدوم اینا پیش نیازهای خودشو داره.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
خیلی وقت‌ها دانشجوها بر می‌گردن می‌گن استاد فلان درس بهمون این مطلب رو درس نداده

یکی دوست داره توی یه زمینه مثل مدیریت شبکه پیش بره، یکی دوست داره پروگرامر قویی بشه، یکی هم مثل من خیلی به الگوریتم و هوش مصنوعی علاقه داره.
برادر اگه اینا ویندوزم بلد نباشن بازم فرقی نمی کنه، گنو/لینوکس سخت نیست. گنو/لینوکس برای اونایی سخته که از ویندوز استفاده کردن و عادت کردن و حالا می خوان ترک عادت کنن مگر نه اتفاقا یونیتی (و شرکا) از دسکتاپ ویندوز خیلی راحت ترن. من خودم به شخصه به یه کسی که کامپیوتر بلد نبود اوبونتو گنو/لینوکس یاد دادم بعد مدتی بخاطر نیازش ویندوز نصب کرد هر روز بهم گیر می داد که این چقدر سخت و مسخرست!
در ضمن همه ی مثال هایی که زدی ( شبکه و ... ) بازهم هنرستان براشون بهتره.
یه باور دیگه ای هم که مردم دارن اینه که می گن درسای هنرستان مسخرسن (چیپ و بی ارزشن ) اینو بگم که اینا همشون دروغه! شاید یه چیزای مسخره ای مثل درگ اند دراپ داشته باشه ولی خیلی مسائل اساسی برنامه نویسی تا شبکه رو یاد می دن. من خودم میرم و فوق العاده از درساش راضیم.
اگه به حرف مردمه که ما تو جامعه باید سی دی رایت می کردیم!

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *

برادر اگه اینا ویندوزم بلد نباشن بازم فرقی نمی کنه، گنو/لینوکس سخت نیست. گنو/لینوکس برای اونایی سخته که از ویندوز استفاده کردن و عادت کردن و حالا می خوان ترک عادت کنن مگر نه اتفاقا یونیتی (و شرکا) از دسکتاپ ویندوز خیلی راحت ترن. من خودم به شخصه به یه کسی که کامپیوتر بلد نبود اوبونتو گنو/لینوکس یاد دادم بعد مدتی بخاطر نیازش ویندوز نصب کرد هر روز بهم گیر می داد که این چقدر سخت و مسخرست!
در ضمن همه ی مثال هایی که زدی ( شبکه و ... ) بازهم هنرستان براشون بهتره.
یه باور دیگه ای هم که مردم دارن اینه که می گن درسای هنرستان مسخرسن (چیپ و بی ارزشن ) اینو بگم که اینا همشون دروغه! شاید یه چیزای مسخره ای مثل درگ اند دراپ داشته باشه ولی خیلی مسائل اساسی برنامه نویسی تا شبکه رو یاد می دن. من خودم میرم و فوق العاده از درساش راضیم.

من اصلا بحثم سر آسون بودن و سخت بودن و این چیزها نبود.
به جان خودم اگه حرفی در این مورد زده باشم
بحثم این بود که حتی دانشجوهامون هم اصلا دنبال یادگیری چیزی نمی‌رن، حتی اگه چیزی باشه که هر روز باهاش سر و کار دارن.

درمورد هنرستان و دبیرستان هم من اتفاقا شبکه و پروگرامینگ رو برای هنرستان مثال زدم و گفتم قوی‌تر هستن توش.
شما بد برداشت کردی
گفتم که "هنرستان و رشته‌ی ریاضی بستگی به این داره که طرف می‌خواد چیکاره بشه."
به نظر من هنرستانی‌ها توی کامپیوتر قوی‌ترن ولی اگه کسی بخواد بره گرایش‌های محض مثل الگوریتم یا هوش مصنوعی، چون به علوم محض بیشتر ربط داره، ریاضی فیزیک باشه براش راحت‌تره.