سلام
من میخواهم با بچه هایی که در اینجا فعالیت می کنند بیشتر آشنا بشم می خوام بدونم اطلاعاتی که دارید با استفاده مداوم از اوبنتو بدست آوردید یا نه چون در ویندوز قبلا پایه قوی داشتید به نوعی موثر واقع ش
من به شخصه، چند سال پیش... در حدود چند هفته، Mandrake 10 رو نصب کرده بودم و این اولین آشنایی من با لینوکس بود.
منتها احساس میکردم یه چیزی کم داره و نمیتونه من رو جذب خودش کنه. تا اینکه اخیرا با توجه به نیاز بازار کار، که جدیدا به برنامه نویس آشنا به محیط لینوکس هم احتیاج دارن، مجبور به یادگیری لینوکس شدم. و محبوبترن توزیع اون که همین ابونتو هست رو انتخاب کردم...
مدتی طول کشید تا به محیط Gonme و دستورات sudo, apt-get عادت کنم...
اما هرجا به مشکلی بر بخورم از راهنماییهای موجود در ویکی یا از فورومهای برنامه نوییس و همینجا کمک میگیرم.
می خواهم تمام کارهایم را از طریق خط فرمان انجام دهم لطفا بگید چگونه شروع کنم تا در این زمینه مهارت لازم را بدست بیاورم
خوب کتابها و راهنماهای زیادی تا حالا نوشته و عرضه شده. در همین فوروم و البته در ویکی میتونین به چیزهایی که میخواید برسید. ضمن اینکه جناب باغومیان یه ebook واسه دستورات کنسول نوشته بودن.
به هر حال کتابهای Linux Complete Command Reference و Begining ubuntu linux from novice to professional ممکنه بدردتون بخوره