انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

آیا انتخابات برای تعیین نامزدها و یا تغییر قانون لازم است ؟

تنها برای انتخاب ناظرها
تنها برای تعیین قانون
برای گزینه ۱ و ۲
هیچکدام

نویسنده موضوع: انتخابات برای انتخاب مدیران و ناظرها و تغییر قوانین انجمن  (دفعات بازدید: 3740 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
دوستان فکر می کنم توی عصری زندگی می کنیم که راه حل ها خیلی واضح شده ، اینکه برای رفع تنش ها باید کسانی در راس قرار بگیرند که اکثریت افراد اون جامعه قبولشون داشته باشن ، در این انجمن در ابتدا این نیاز حس نمی شد ولی اکنون به افزایش جامعه کاربری مخالف در حال ایجاد یک شکاف بین جامعه کاربری و اعضایی که وظیفه نظارت رو بر عهده دارن هستیم ، شاید منطقی ترین روش برگزاری انتخابات برای ناظرهای انجمن هست ، یا اینکه به کل ناظر ها را برداریم ، یا ناظرها با رای کاربرها باشند تا هیچ گونه حس تبعیضی بوجود نیاید ، شرایط نامزد شدن هم باید طبق ضوابطی مشخص بشود که هیچ تبعیضی در کار نباشد ، در ابتدا من با خیلی از دوستان مشکلی نداشتم اما به تدریج با نوعی از تبعیض مواجه شدم و جالب آنکه وقتی در پیام های خصوصی به روسای انجمن این مشکلات رو مطرح می کردم بدون هیچ جوابی باز به کار خود ادامه می دادند و حتی جواب من را نمی دادند این جو متشنج باعث ایجاد سردی خاصی در انجمن شده که به وضوح قابل مشاهده است ، اکنون باید بنگریم چه چیزهایی باید تغییر کنند ، آیا نحوه ی عملکرد ناظرها از نظر کاربران قابل قبول بوده ؟ آیا قانون انجمن مشکلی دارد که باعث ایجاد چنین جوی شده ؟ آیا تفسیر به رای های ما از قانون باعث این وضع شده ؟ این چیزی است که برای بنده سوال شده است ، آیا قانون ((همه برابرند ولی عده ای برابرترند)) در حال اجراست ؟‌ آیا هیچ سیاست دوگانه ای در اعمال اعضای انجمن وجود ندارد ؟ اینها چیزی است که باید توسط کاربرها جواب داده شود و نه اعضای ناظر چون هیچ ماست فروشی به ترشی ماست خود اذعان نمی کند !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
باز یکی اومد یه پست داد، همگی جوگیر شدید ... مهدکودک که نیست :| آخه برای چی می خواین این مسخره بازیارو در بیارید؟ مثلا قانونی بده؟ ناظری بده؟ کسی کار بدی کرده؟ هست به عنوان نمونه بیارید نیست الکی مسخره بازی در نیارید :|
هیچکدام چون اصلا دلیلی واسه این مسخره بازیا نیست. بابا اصلا شماها حوصلتون سر میره یه گیری به این انجمن میدیدا.
جو متشنج کجا بود آخه ...
دوست من روی من فقط به شما نیست و نمی خوام هم بی احترامی کنم ولی بسه دیگه ...
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 04:28 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
باز یکی اومد یه پست داد، همگی جوگیر شدید ... مهدکودک که نیست :| آخه برای چی می خواین این مسخره بازیارو در بیارید؟ مثلا قانونی بده؟ ناظری بده؟ کسی کار بدی کرده؟ هست به عنوان نمونه بیارید نیست الکی مسخره بازی در نیارید :|
هیچکدام چون اصلا دلیلی واسه این مسخره بازیان نیست. بابا اصلا شماها حوصلتون سر میره یه گیری به این انجمن میدیدا.
آقا اصلا همه چی گل و بلبل !  :-X بگذارید کاربرها نظر بدن ، اونان که باید مشخص کنن ! یا اینکه اینطوری نیست ؟!  ::)
یه بنده خدایی بود می گفت کشورهای جهان سومی اصلا حال می کنن با خود رایی ! اینم تو ذاتشونه !‌مثلا نظر شما بستن تایپک ها چیه ؟!
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 04:29 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
دوستان فکر می کنم توی عصری زندگی می کنیم که راه حل ها خیلی واضح شده ، اینکه برای رفع تنش ها باید کسانی در راس قرار بگیرند که اکثریت افراد اون جامعه قبولشون داشته باشن ، در این انجمن در ابتدا این نیاز حس نمی شد ولی اکنون به افزایش جامعه کاربری مخالف در حال ایجاد یک شکاف بین جامعه کاربری و اعضایی که وظیفه نظارت رو بر عهده دارن هستیم ، شاید منطقی ترین روش برگزاری انتخابات برای ناظرهای انجمن هست ، یا اینکه به کل ناظر ها را برداریم ، یا ناظرها با رای کاربرها باشند تا هیچ گونه حس تبعیضی بوجود نیاید ، شرایط نامزد شدن هم باید طبق ضوابطی مشخص بشود که هیچ تبعیضی در کار نباشد ، در ابتدا من با خیلی از دوستان مشکلی نداشتم اما به تدریج با نوعی از تبعیض مواجه شدم و جالب آنکه وقتی در پیام های خصوصی به روسای انجمن این مشکلات رو مطرح می کردم بدون هیچ جوابی باز به کار خود ادامه می دادند و حتی جواب من را نمی دادند این جو متشنج باعث ایجاد سردی خاصی در انجمن شده که به وضوح قابل مشاهده است ، اکنون باید بنگریم چه چیزهایی باید تغییر کنند ، آیا نحوه ی عملکرد ناظرها از نظر کاربران قابل قبول بوده ؟ آیا قانون انجمن مشکلی دارد که باعث ایجاد چنین جوی شده ؟ آیا تفسیر به رای های ما از قانون باعث این وضع شده ؟ این چیزی است که برای بنده سوال شده است ، آیا قانون ((همه برابرند ولی عده ای برابرترند)) در حال اجراست ؟‌ آیا هیچ سیاست دوگانه ای در اعمال اعضای انجمن وجود ندارد ؟ اینها چیزی است که باید توسط کاربرها جواب داده شود و نه اعضای ناظر چون هیچ ماست فروشی به ترشی ماست خود اذعان نمی کند !

من خودم به گزينه ى ٣ رأى دادم . ولى انصافاً يه خورده سؤال داشتم راستشو بگو فقط شما كه معتقدى و … =>
آيا اين حرفا بخاطر اين نيست كه ناظر ها باهات برخورد كردند ؟ بخاطر اين نيست كه چون قانونه كنونى رو زير پا گذاشتى مجازات شدى ؟ بخاطر اين فكر نميكنى بعضى ها برابر ترند چون از خودت اشتباهى سر زده ؟ همه برابريم ولى قطعاً در نحوه ى برخورد با اون كسى كه قانون رو رعايت ميكنه و اون كسى كه حتى بعضى وقتا نا خواسته خلافش رو عمل ميكنه اما اشتباه خودش رو ميپذيره و معذرت خواهى ميكنه با كسانى كه قانون رو رعايت نميكنند و حتى مشكل رو از قانون ميدونند نه خودشون فرق هست … اگر فكر ميكنيد ناظرى برخورد اشتباه داشته بشينيد در موردش فكر كنيد ببينيد آيا مشكل از ناظر بوده و يا از خوده شما و سعى كنيد كه نسبت به اين مسئله كاملاً منطقى برخورد كنيد بعدش اگر ديديد از ناظرى خطايى سرزده ابتدا ميتونيد با خود اون ناظر به صورت خصوصى مطرح كنيد و سپس در صورتى كه ايشون نتونستند شما رو قانع كنند ميتونيد در انجمن مربوطه با ذكر كامل دلايل و منطق هاتون مشكلتون رو مطرح كنيد و تصميم گيرى رو به عهده ى كاربران ، ناظران ، راهبران و … بگذاريد . قطعاً اين راهكارش نيست كه تا اشتباهى از ما سر زد سريعاً خواستار تغيير ناظرين و قوانين بشيم براى در نظر گرفته نشدن اشتباهمون .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
من خودم به گزينه ى ٣ رأى دادم . ولى انصافاً يه خورده سؤال داشتم راستشو بگو فقط شما كه معتقدى و … =>
آيا اين حرفا بخاطر اين نيست كه ناظر ها باهات برخورد كردند ؟ بخاطر اين نيست كه چون قانونه كنونى رو زير پا گذاشتى مجازات شدى ؟ بخاطر اين فكر نميكنى بعضى ها برابر ترند چون از خودت اشتباهى سر زده ؟ همه برابريم ولى قطعاً در نحوه ى برخورد با اون كسى كه قانون رو رعايت ميكنه و اون كسى كه حتى بعضى وقتا نا خواسته خلافش رو عمل ميكنه اما اشتباه خودش رو ميپذيره و معذرت خواهى ميكنه با كسانى كه قانون رو رعايت نميكنند و حتى مشكل رو از قانون ميدونند نه خودشون فرق هست … اگر فكر ميكنيد ناظرى برخورد اشتباه داشته بشينيد در موردش فكر كنيد ببينيد آيا مشكل از ناظر بوده و يا از خوده شما و سعى كنيد كه نسبت به اين مسئله كاملاً منطقى برخورد كنيد بعدش اگر ديديد از ناظرى خطايى سرزده ابتدا ميتونيد با خود اون ناظر به صورت خصوصى مطرح كنيد و سپس در صورتى كه ايشون نتونستند شما رو قانع كنند ميتونيد در انجمن مربوطه با ذكر كامل دلايل و منطق هاتون مشكلتون رو مطرح كنيد و تصميم گيرى رو به عهده ى كاربران ، ناظران ، راهبران و … بگذاريد . قطعاً اين راهكارش نيست كه تا اشتباهى از ما سر زد سريعاً خواستار تغيير ناظرين و قوانين بشيم براى در نظر گرفته نشدن اشتباهمون .
آره معتقد هستم ظاهرا شما نیستی ؟!‌ من قانون فعلی رو قبول دارم ولی اون رو خالی از اشکال هم نمی دونم ، من برخورد ناظر ها رو قبول کردم ولی دیدم یه عده دقیقا حرف های نامربوط می زدند ولی برخوردی نمی شد که باعث شد حرصم در بیاد که تبعیض چرا ؟! من سعی کردم با ناظر ها حرف بزنم  اما سودی نداشت متاسفانه ، البته اگر شما متن بالا رو خونده باشید توضیح دادم.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
در مورد این موضوع قبلا بحث مفصلی شده : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=68947.0

و به نتیجه رسیده : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0.html

تازه واردهای عزیز مراعات کنید خواهشا  8)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
هیچکدام چون اصلا دلیلی واسه این مسخره بازیان نیست. بابا اصلا شماها حوصلتون سر میره یه گیری به این انجمن میدیدا.
آقا اصلا همه چی گل و بلبل !  :-X بگذارید کاربرها نظر بدن ، اونان که باید مشخص کنن ! یا اینکه اینطوری نیست ؟!  ::)
یه بنده خدایی بود می گفت کشورهای جهان سومی اصلا حال می کنن با خود رایی ! اینم تو ذاتشونه !‌مثلا نظر شما بستن تایپک ها چیه ؟!
من جزو کاربران نیستم؟ :D
ببین برادر، من شما رو از روی پستاتون میشناسم، آدم معتقدی هستید و توی خیلی از عقاید (که خودتون هم می دونید کدوم عقاید رو می گم ) با شما موافقم، اتفاقا من از افرادی مثل شما بیشتر خوشم میاد تا کسایی که توسط اونوری ها شست و شو مغزی شدن ولی حرف ناظرا و دیگران یه چیز دیگست. همونطور که وقتی من می گم اوبونتو بهتره به فدورایی بر می خوره یا وقتی می گم جاوا و سی پلاس پلاس خوبه به سی شارپی بر می خوره، در این مورد هم همینطوره ... من و شما که می گیم یه کشور کار بدی کرده به کسایی که اونجا زندگی می کنن و اونایی که شست و شو مغزی شدن بر می خوره. من از رایانه خوشم میاد ولی دوستم نه، این دلیل نمیشه که من با اون دوستی نکنم یا اینکه بگم کار من درسته کار تو غلطه ... در ضمن ما اینجا در مورد هر چیزی که ربطی به دنیای مجازی میشه از جمله نرم افزار و سخت افزار و ... حرف میزنیم، بعضی موارد هم سیاست بعضی شرکت ها ولی در مورد چیزهای دیگه حرف نمیزنیم. حرفم بزنیم چیلتر میشیم پس در کل بیخیال.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 04:40 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
به طور کلی در هر شرایطی اگه آقای حقیری تنها یک پست با هر نام کاربری در فروم اوبونتو ایران ارسال کنند  تنش و درگیری شروع می شه !‌ ::)
قوانین مشکلی ندارن مشکل از خود کاربرانه که دید درستی نسبت به جایی که حضور دارند ندارد .
این تایپک آخرش به دعوا کشیده می شه ، قفل می شه و هیج نتیجه ای به جز کینه و دشمنی از همیدگه نداره !‌

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
به طور کلی در هر شرایطی اگه آقای حقیری تنها یک پست با هر نام کاربری در فروم اوبونتو ایران ارسال کنند  تنش و درگیری شروع می شه !‌ ::)
قوانین مشکلی ندارن مشکل از خود کاربرانه که دید درستی نسبت به جایی که حضور دارند ندارد .
این تایپک آخرش به دعوا کشیده می شه ، قفل می شه و هیج نتیجه ای به جز کینه و دشمنی از همیدگه نداره !‌

جدى الآن چه ربطى به محمد رضا داشت ؟ :|

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *

نه من به شخصه سعی می کنم اونجوری نشه من فقط می خوام یه بحث بکنم ببینم چه تعداد به نظر من موافقن چه عده مخالفن ، نظرشون رو بشنوم اگه درست بود قبول کنم دعوا هم ندارم اینجا یه بحث آروم قراره انجام بشه و پیشاپیش کسانی که ایجاد تنش بکنن رو به شخصه قبول ندارم حالا ببین کی گفتم :D بی خود هم آقای م.ر.ح رو پیش نکشید این مشکلات رو من قبلا هم داشتم

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *

نه من به شخصه سعی می کنم اونجوری نشه من فقط می خوام یه بحث بکنم ببینم چه تعداد به نظر من موافقن چه عده مخالفم ، نظرشون رو بشنوم اگه درست بود قبول کنم دعوا هم ندارم اینجا یه بحث آروم قراره انجام بشه و پیشاپیش کسانی که ایجاد تنش بکنن رو به شخصه قبول ندارم حالا ببین کی گفتم :D بی خود هم آقای م.ر.ح رو پیش نکشید این مشکلات رو من قبلا هم داشتم
اصلا منظورم این نیست که مشکل از آقای حقیریه و اصلا هم دوست ندارم ایشون رو به این بحث باز کنم . منظور خاصی هم از خط اول ارسالم نداشتم .
اما احساس می کنم حضور دوباره ایشون باعث شده شما یاد مشکلاتتون بیفتید

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

نه من به شخصه سعی می کنم اونجوری نشه من فقط می خوام یه بحث بکنم ببینم چه تعداد به نظر من موافقن چه عده مخالفم ، نظرشون رو بشنوم اگه درست بود قبول کنم دعوا هم ندارم اینجا یه بحث آروم قراره انجام بشه و پیشاپیش کسانی که ایجاد تنش بکنن رو به شخصه قبول ندارم حالا ببین کی گفتم :D بی خود هم آقای م.ر.ح رو پیش نکشید این مشکلات رو من قبلا هم داشتم
اصلا منظورم این نیست که مشکل از آقای حقیریه و اصلا هم دوست ندارم ایشون رو به این بحث باز کنم . منظور خاصی هم از خط اول ارسالم نداشتم .
اما احساس می کنم حضور دوباره ایشون باعث شده شما یاد مشکلاتتون بیفتید

نه بحث ربطى با اون قضايا نداره تا اونجايى كه من ميدونم شايدم اشتباه ميكنم . فكر كنم ايشون مشكلشون بيشتر با من هستش البته شايدم اين تاپيك دليل ديگه اى داشته .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
نه بحث ربطى با اون قضايا نداره تا اونجايى كه من ميدونم شايدم اشتباه ميكنم . فكر كنم ايشون مشكلشون بيشتر با من هستش البته شايدم اين تاپيك دليل ديگه اى داشته .
البته من با شما مشکلاتی دارم ولی بحث من با شما نیست ، ناظرهای انجمن مورد نظر من هستن.

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
البته من با شما مشکلاتی دارم ولی بحث من با شما نیست ، ناظرهای انجمن مورد نظر من هستن.

چرا با مدیریت کل سایت تماس نمی گیرین ؟‌

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سلام و درود :)
عصرتون بخیر.

بحث‌هایی مطرح شد که یه صحبت کلی در موردش بکنم بد نیست.
در اولویت اول نظارت به کاربران به عهده‌ی خود شماهاست (امیدوارم باز این حرف بنده رو بد برداشت نکنید). مطمئنا تعداد شما بیش از تعداد اعضای تیم راهبران و ناظران هست، پس ما همیشه این کمک رو از شما میخوایم که اگر کاربری خطایی کرد (و حس کردید که ما متوجهش نشدیم) سریعا ارسال اون کاربر رو گزارش کنید تا ما باهاش برخورد مناسب رو انجام بدیم.
اما اگر معتقد هستید که این گزارشات انجام شده و ما برخوردی نکردیم و عدالت رعایت نشده، این بحث دیگریست که ترجیح میدم با مثال پیش ببریم.

زدن تاپیک‌های این‌چنین هیچ ایرادی نداره. ایراد از جایی شروع میشه که نه شما پیشنهادی داشتید و نه نه انتقاد جامعی.
شما اشکالاتی که به قوانین وارد هست رو بیان کنید، اصلاحیتون رو بدید و بعد این اصلاحیه رو به نظر سنجی بگذارید. اینجوری خیلی راحت‌تر میشه به نتیجه رسید.
در ضمن تیم ناظران و راهبران تنها و تنها از تیم کاربران ایرانی اوبونتو انتخاب میشن که در این انجمن مفصلا در مورد طریقه عضویت توش صحبت شده.

شک نکنید که اعضای تیم راهبران هیچ نگرانی‌ای از تیز بودن انتقادات شما ندارند چون ایمان داریم که بهرحال ایراد وجود داره. انتقادات تیز و بُرنده‌ی شما وقتی برای ما تلخ میشه که هیچ راه‌حلی پشتش نداشته باشید :)

موفق باشید.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]