انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نظر سنجی سازمان ملل در مورد درج نوروز در تقویم بین المللی به عنوان یک روز جهانی  (دفعات بازدید: 5290 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پارمیس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
  • من کنیزدخترفاطمه ام...
اگرنمیگید من متقلبم
میتونید چندین بارباادرس ایمیل های متعدد این فرم روامضاکنید
154656
« آخرین ویرایش: 13 دی 1387، 07:42 ب‌ظ توسط پارمیس »
خدایا
دوست بدارآنهایی را که دوستم دارند ونمیدانم،
وسلامت بدارآنهایی را که دوستشان دارم ونمیدانند ...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
اگرنمیگید من متقلبم
میتونید چندین بارباادرس ایمیل های متعدد این فرم روامضاکنید
154656
مصلحتی هستش .. مشکلی نداره  ;)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران
من امضا کردم شد : 17414
متاسفانه این موارد را افراد کم متوجه میشن تا مشارکت کنن
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
پاسخ به: نظر سنجی سازمان ملل در مورد درج نورو
« پاسخ #19 : 16 بهمن 1387، 12:22 ب‌ظ »
امضا شد266074.   تا حالا شد اینقدر امضا 130881 درسته این قضیه به لینوکس مربوط نبود ولی به ایرونی بودنمون چرا

تشکر که مطرح کردین لطفا همه امضا کنید دوستان
    23******++++++++
خدا  یزدان  هو

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
1چیز باحال دیگه هم هست دلم نیومد نگذارم اینجا
چرا اسم خیابان ظفر را به "خلیج پارس" عوض نمیکنند تا امارات مجبور بشه برای آدرس سفارتش از این اسم استفاده کنه ؟ در ضمن یه بخشنامه هم به پست  بدهند که هر نامه ای به این آدرس بود اگر اسم خلیج پارس را ننوشته بود با ذکر علت به فرستنده  ارجاع بدهند

منبعش نمیدونم کیه ولی حرف من هم نیشت ولی خیلی باحاله
اون موقع اونام اسم خیابان سفارت ایران رو عوض می کنن میذارن خلیج منحوس عربی >:( و همین سیاست رو در قبال ایران پیش می گرن بعد شما باز می گید چرا ایران برای ارسال مرسولاتش به سفارتهایش در کشورهای عربی از این اسم استفاده می کنه. تازه بدتر از این اونه که عربها اونو تو بوقو کرنا کنن که خود ایرانیها این اسمو قبول دارنو ازش استفاده می کنن. حالا خر بیار و باقالی بار کن. :(  :-X
باید قبول کنیم که دنیای سیاست خیلی بی پدرو مادر و به این سادگی ها نمیشه در مقابل بعضی چیزا موضع گرفت دفاع چرا و حمله با سیاست باید پیش بره.
این پیشنهاد شما یه نوع حمله محسوب میشه.

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
عزیزم  من اینو در یکی از سایت های دانلود کتاب دیده بودم  که هم گفته بودن اینو هر جا میرید بگید تا مسعولابن با غیرت ما اگه وتنستن یک کاری بکنن..بد رفتاری فرودگاه دبی با ایرانیان..بد رفتاری   نمیدونم امارت بود یا قطر با ایرانیان...اینا هرچی میخورن از ما میخورن ها لا هم اینجوری  با ما رفتار میکنن  عرب عای.....ما از قوم بزر گ اریایم...خدا ببین ما به کجا رسیدیم که اینها  زمانی  که ما راحتر به کشورشون سفر کنیم خط  اهن کشیدن.تا  توریست هاشون بیشتر بشه ودر امد یشتری داشته با شن....همین حجاج های عزیز ما  بابا ملت خودش به این پول ها نیاز داره شما میرید میدید خورد عرب ها  اونم عربستان  ..یارو 2.  1   .6   ...خدا تومن پول برمیداره میره به جای اینکه زیارت  میره بازار گردی همون جنس ساخت چین   چند برابر قیمت در ایران رو در عربستان میخره ایا  مانخواهیم  فهمید  بببا تا حالا کدوم  عربستانی امده کشور ما برای سیاحت زیارت.ای کاش حسن  صباح بود    ...زمانی  خیلی دور ماکشوری ازاد  دوستانه با دیگرا نبودیم حالا  کشور ما  گربه  است  ایبی نداره تیکه پاره فرهنگ ما هنوز مونده اونو نگه داریم  تا به جهانیا ن بگیم ما کی هستیم تا امدی  یا غیر امدی  یا نا اگاهانه با ما اینجوری رفتار نکنن  تقسیر خود ما هم هست  کهههههههههههههههههه  اععصبم  داره خورد میشه  به اینها رو دادیم   همون اول باید سفارت یک برخورد جدی بکنه
خدا  یزدان  هو

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #22 : 16 بهمن 1387، 02:29 ب‌ظ »
عزیزم  من اینو در یکی از سایت های دانلود کتاب دیده بودم  که هم گفته بودن اینو هر جا میرید بگید تا مسعولابن با غیرت ما اگه وتنستن یک کاری بکنن..بد رفتاری فرودگاه دبی با ایرانیان..بد رفتاری   نمیدونم امارت بود یا قطر با ایرانیان...اینا هرچی میخورن از ما میخورن ها لا هم اینجوری  با ما رفتار میکنن  عرب عای.....ما از قوم بزر گ اریایم...خدا ببین ما به کجا رسیدیم که اینها  زمانی  که ما راحتر به کشورشون سفر کنیم خط  اهن کشیدن.تا  توریست هاشون بیشتر بشه ودر امد یشتری داشته با شن....همین حجاج های عزیز ما  بابا ملت خودش به این پول ها نیاز داره شما میرید میدید خورد عرب ها  اونم عربستان  ..یارو 2.  1   .6   ...خدا تومن پول برمیداره میره به جای اینکه زیارت  میره بازار گردی همون جنس ساخت چین   چند برابر قیمت در ایران رو در عربستان میخره ایا  مانخواهیم  فهمید  بببا تا حالا کدوم  عربستانی امده کشور ما برای سیاحت زیارت.ای کاش حسن  صباح بود    ...زمانی  خیلی دور ماکشوری ازاد  دوستانه با دیگرا نبودیم حالا  کشور ما  گربه  است  ایبی نداره تیکه پاره فرهنگ ما هنوز مونده اونو نگه داریم  تا به جهانیا ن بگیم ما کی هستیم تا امدی  یا غیر امدی  یا نا اگاهانه با ما اینجوری رفتار نکنن  تقسیر خود ما هم هست  کهههههههههههههههههه  اععصبم  داره خورد میشه  به اینها رو دادیم   همون اول باید سفارت یک برخورد جدی بکنه
قبل از اینه که موضع بگیری اطلاعاتت رو در اون زمینه گسترش بده.
1. ایران ارباب نیست و نبوده و هیچ موقع هم ادعای چنین چیزی رو نداشته و این تفکر بر گرفته از تمدن و فرهنگ اصیل و غنی ایران داره. مهمترین سند در این زمینه منشور کوروش کبیر است.
2.عربها هم به ایران میان هم برای تفریح و هم برای زیارت اگه وقت کردی به شهر های مشهد و قم مواقع فصل زیارت یک سر بزن.
3. در مورد خرید اجناس چینی هم مشکل از خودمونه چه ربطی به اعراب داره.
4.در ضمن این رو همدر نظر بگیر که در فرهنگ ایرانی هیچ گاه توهین و تحقیر غیر پسندیده نبوده حتی به دشمن.
5. و بهتره بدونی که شماری از هموطنان ما درخوزستان هم عرب هستند.
6.اگر هم از عربها دل خوشی نداری از بابت اینکه مثلا تمدن ایران رو در یک برهه ای از تاریخ به ظاهر مورد تهاجم نظامی قرار دادن.من در عجبم که چرا همین موضع رو در مورد اسکندر و اروپاییان نمی گیرید که زمانی که اسکندر و قتی به تخت جمشید رسید با وجودی که رییس نگبانان پاسارگاد شهر رو بدون خونریزی تسلیم اسکندر و سربازانش کرده بود باز همتخت جمشید رو به اتش می کشه به خاطر نفرتی که از ایران و تمدن ایران داشته و جالبه که بدونی ان شب تمام دو شیزگان ایرانی مقیم قصر بقیه اشو ولش اعصابم خرد میشه.و اگه از همین اروپاییان بپرسی که شخصیت تاریخی افتخار امیزشان را نام ببرند اکثریت از کسی به نام الکساندر نام می برند که همون اسکندر مقدونی می باشه.
7.بگذریم اگه بازم شبهه ای در این باره برات موند میتونی با پیغام خصوصی بیان کنی این تاپیک جای این بحث ها نیست.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1387، 02:45 ب‌ظ توسط tux313 »

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #23 : 16 بهمن 1387، 02:59 ب‌ظ »
ممنون  از گوش زدت:1  ایران هیچ وقت ارباب نبوده و نیست  من نمیگم ایران اربابه   من میگم باتوجه به این  قدمت وتاریخ  همسایگی ....اینجوری رفتار نکن...2من اینو  میدونستم اما اونجوری که ما میریم اونا نمیان..من خودم چند با مشهد قم رفتم و چند تایی هم عرب دیدم و باهاشونم دوست شدم 3ربتش اینه که این محصول همون کشور کمونیستیه  اما فقط در عربستانه  و  ما هم میخریم  و صد البته مشکل از خودمونم هست..و دو برابر قیمت همو محصول در کشور خودمون..خودت  حصاب کن  اگه  مثل پدر بزرگ من 3 ملیون  پول مردم با خودشون ببرن کربلا..بعد چادر کره ای که تو ایران پره به چند برابر قیمت بخره  بیاره  یرا ن فقط به صرف اینکه  تبرک مال کربلاست  دیگه که نمی دونه مال کره هست  که  کمونیستیه4  دوست  عزیز من  هرگز حاضر نخواهم شد به یک انسان توهین کنم حالا میخواد هر نژادی باشه..خودمم میگم در مشهد صحنی که زیر زمینه خوب یادم نیست قبر امام رضا اونجاست یک عرب خوزستان دیدم  و باعث خوشحالی من بود که من یک نفر از شما کشور یک نفر از جنوب کشور رو دیدم باهاش اشنا شدم5  عزیز من من  عشقم خوزستانه به چند دلیل  زمان جنگ غیرت دلیری اونها  مهمهان نوازی و خون گرم بودن انها  من هیچ وقت قصد توهین نداشته ام.. من  یکی از هدف هام گشتن دور ایرانه  عین اینالود تا همه جا رو بشناسم    نکه با ملتی الکی دشمن باشم ...6من خیلی وقت پیش  داستان اسکندر رو خوندم  یکی از وحشیان تاریخه مثل موغول....7با تشکر دوست عزیز من  باش...دوست من   لحضه ای فکر نکنی من چون این حرف ها رو زدم نا ذبلاه   نژاد پرستم از دید من...عرب   پارس   افریقایی  سرخ پوستی  یکین  ارزش ادم ها به نظر من نسبت رفتار انها با دیگران است...به نظر من مرزی نیست این ماییم که مرز قاعل شدیم  باید همه مردم دنیا از چین تا امریکا باهم اشنا باشن ودست همم باشن..در قران امده یکی از  هدف های  به وجود اوردن انسان شناخت انها بادکدیگر هست...در ضمن عرب ها  در دوبرهه  تاریخی به ایرا ن حمله کردند قبل اسلام و بعد اسلامام مكان جنگ اعراب غیر مسلمان با ایرانیان در اوخر دوره ساسانی ذوقار صحیح است. چون این اولین پیروزی یك قبیله عرب تابع ایران ( بكربن وائل) بر لشكر دولت ساسانی بوده كه در اثر بی تدبیری خسرو پرویز اتفاق افتاد و در میان اعراب بسیار مشهور شد و به آن افتخار نموده و شعرای عرب در اهمیت آن اشعار حماسی متعددی سروده اند و آن را آغاز جبران حقارت های خود توسط ساسانیان دانسته و به ایام العرب معروف شده و از نظر انتساب به آن ذی قار گفته می شود . بنابراین ذوقار نام مكان است و ذی قار منسوب به آن حادثه.
اكثر كتب تاریخ زمان وقوع این جنگ مرزی كه به داخل خاك ایران نیز كشیده شد را بعد از غزوه بدر ئدانسته اند و می دانیم كه غزوه بدر در سال دوم هجری اتفاق افتاده است . واقعه ذوقار حدود 19-18 سال با جنگ نهاوند یا فتح الفتوح كه شكست بسیار مهم یا قطعی ساسانیان محسوب شده است فاصله دارد.  من بهت شخصا میگم افرین         تاریختم خوبه  ....دوست من   
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1387، 01:39 ق‌ظ توسط abolfazlx »
خدا  یزدان  هو