انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پرسش درباره‌ی اندروید  (دفعات بازدید: 2358 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Am!r.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پرسش درباره‌ی اندروید
« : 20 شهریور 1392، 09:58 ب‌ظ »
با سلام..
خواستم بدونم که:برنامه های آندروید روی اوبونتو اجرا میشه؟با توجه به اینکه هر دو متن باز هستن و اینکه:آیا روی گوشی های آندروید قابل نصب هست با نه؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : پرسش درباره‌ی اندروید
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1392، 08:49 ق‌ظ »
با سلام..
خواستم بدونم که:برنامه های آندروید روی اوبونتو اجرا میشه؟با توجه به اینکه هر دو متن باز هستن و اینکه:آیا روی گوشی های آندروید قابل نصب هست با نه؟
??? اندروید که متن باز نیست.ولی نرم‌افزاراش را میشه با ترفند توی ویندوز و لینوکس نصب کرد.
نرم افزار های اوبونتو را نمیشه توی اندروید نصب کرد ولی چون معمولا متن باز هستند سورسش برای اندروید هم کامپایل میشه(بعضی هاشون مثل golden dict)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 21 شهریور 1392، 10:57 ق‌ظ »
با سلام..
??? اندروید که متن باز نیست.ولی نرم‌افزاراش را میشه با ترفند توی ویندوز و لینوکس نصب کرد.
نرم افزار های اوبونتو را نمیشه توی اندروید نصب کرد ولی چون معمولا متن باز هستند سورسش برای اندروید هم کامپایل میشه(بعضی هاشون مثل golden dict)
اندروید متن بازه و مجوزشم آپاچیه، فقط گوگل دیر سورسش رو منتشر می کنه که من دلیلش رو نمی دونم.
دقیقا بر عکس گفتی! اکثرا کد بستن! اوناییم که سورسشون بازه که مستقیما نمیشه کامپایلشون کرد، باید پورت بشن که مثلا با مدیر پنجره ی ایکس کار کنند.
برنامه های اندروید رو میشه با دانلود کامل SDK اندروید اجرا کرد. روشش رو دقیق نمی دونم سرچ کنید می فهمید (حتی روش ویندوزی رو ببینید تو گنو/لینوکس می تونید انجام بدید)

آفلاین Am!r.

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 21 شهریور 1392، 11:08 ق‌ظ »
با سلام..
اندروید متن بازه و مجوزشم آپاچیه، فقط گوگل دیر سورسش رو منتشر می کنه که من دلیلش رو نمی دونم.
دقیقا بر عکس گفتی! اکثرا کد بستن! اوناییم که سورسشون بازه که مستقیما نمیشه کامپایلشون کرد، باید پورت بشن که مثلا با مدیر پنجره ی ایکس کار کنند.
برنامه های اندروید رو میشه با دانلود کامل SDK اندروید اجرا کرد. روشش رو دقیق نمی دونم سرچ کنید می فهمید (حتی روش ویندوزی رو ببینید تو گنو/لینوکس می تونید انجام بدید)
سلام و مرسی از شما...
از حرف دوستمون تعجب میکنم که اینطور گفتن با اینکه لینوکسی هستن!!ولی خب ایشون یه اشتباه لپی کردن ;)
من خودم کاربر آندروید هستم و اطلاعات زیادی دارم...آیا برنامه های اجتماعی آندروید برای اوبونتو هست؟(line,we chat)

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 21 شهریور 1392، 11:28 ق‌ظ »
با سلام..
سلام و مرسی از شما...
از حرف دوستمون تعجب میکنم که اینطور گفتن با اینکه لینوکسی هستن!!ولی خب ایشون یه اشتباه لپی کردن ;)
من خودم کاربر آندروید هستم و اطلاعات زیادی دارم...آیا برنامه های اجتماعی آندروید برای اوبونتو هست؟(line,we chat)

wechat رو نميدونم ولى viber جديداً اومده .

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #5 : 21 شهریور 1392، 11:38 ق‌ظ »
جدی ؟
http://www.viber.com/products/windows/
کو؟

آفلاین Am!r.

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 21 شهریور 1392، 11:49 ق‌ظ »
جدی ؟
http://www.viber.com/products/windows/
کو؟
اگه بیاد که عالیه...
دوستان شما از آنتی ویروس استفاده میکنید؟
(الان میگید:لینوکس که ویروس نمیگیره!!در مورد آندروید هم اینطور میگفتن ولی الان بدترین ویروس ها در زمینه ی آندروید هست)

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

آفلاین Am!r.

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 21 شهریور 1392، 11:56 ق‌ظ »
داداش لطفا سوالات رو در تاپیک مربوطه بپرسید(البته اگه با سرچ جواب نگرفتید)
خواستم با اوبونتو آشنا بشم...شرمنده

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 21 شهریور 1392، 03:56 ب‌ظ »
خیر، برنامه های اندروید رو مستقیماً نمیتونید روی اوبونتو اجرا کنید و برای اینکار باید از شبیه ساز استفاده کنید.
من شبیه ساز GenyMotion رو توصیه می کنم.

آفلاین Am!r.

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 21 شهریور 1392، 04:47 ب‌ظ »
خیر، برنامه های اندروید رو مستقیماً نمیتونید روی اوبونتو اجرا کنید و برای اینکار باید از شبیه ساز استفاده کنید.
من شبیه ساز GenyMotion رو توصیه می کنم.
سلام..مرسی از \یشنهادتون.
این شبیه ساز به صورت تمام صفحه هست؟آخه من از دوتا شبیه ساز استفاده کردم(اسمشون رو یادم نیست)تمام صفحه نبودن.
این برنامه تو این انجمن هست؟میتونم از فروشگاه اوبونتو بگیرم؟

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 22 شهریور 1392، 02:46 ق‌ظ »
بله، امکانات بسیار خوبی داره و بسیار سریع هم هست، اما رم زیادی مصرف می کنه (کلاً همه ی شبیه سازها حافظه ی زیادی مصرف می کنن)
از cloud.genymobile.com دانلودش کنید

آفلاین gilanema

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
« پاسخ #12 : 15 آبان 1392، 03:00 ب‌ظ »
Tux Math رو میشه برای آندروید پچ کرد؟ آگه کسی از دوستان بتونه جواب بده ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1392، 10:22 ق‌ظ توسط gilanema »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #13 : 15 آبان 1392، 07:50 ب‌ظ »
سلام
البته اندروید بصورت کامل اوپن سورس نیست
همچنین میتونید از ویرچوال باکس استفاده کنید :
http://fedorafans.com/1391/06/27/1730/

اینم وایبر:
http://fedorafans.com/1392/06/11/2591/

البته واسه فدورا هستن ولی اصل نیته ::)

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #14 : 15 آبان 1392، 08:19 ب‌ظ »
سلام
البته اندروید بصورت کامل اوپن سورس نیست
همچنین میتونید از ویرچوال باکس استفاده کنید :
http://fedorafans.com/1391/06/27/1730/

اینم وایبر:
http://fedorafans.com/1392/06/11/2591/

البته واسه فدورا هستن ولی اصل نیته ::)
با توزیع های دیگه هم میشه انجام داد، وایبر که اجراییه ربطی به توزیع نداره، ویرچوال باکس هم که همه توزیع ها دارند.