سلام خدمت دوستان
یه چندتا سوال بی جواب دارم خوشحال می شم بتونید کمکم کنید
سوال اول : تو ویندوز معمولا خود ویندوز رو در درایو c نصب می کنیم و درایو های دیگر رو برای دیتا مون اختصاص می دهیم ولی تو اوبونتو یک درایو داریم به اسم home اگر این اوبونتو محترم بپره تکلیف چی میشه ؟ یا مثلا بخواهیم اوبونتو جدیدی نصب کنیم کلا دیتابون که از بین می ره ! راه حل چیه ؟
سوال دوم : من تعدادی برنامه از اوبونتو سرور و یا از طریق ترمینال نصب کرده ام ، نمیشه این برنامه ها رو بک آپ گرفت و در نسخه ی جدیدی که نصب می کنم استفاده کنم ؟ چون اینترنت من حجمی هست و برایم مقدور نیست هر سری بعد از نصب نسخه جدیدی حدود 2 گیگ برنامه دانلود کنم
سوال سوم : من اوبونتو رو به صورت اتوماتیک و تکی نص کردم امروز در انجمن xda دیدم نوشته نیاز به swap داره !
از کجا می تونم بفهمم swap رو سیستمم فعاله یا نه ؟ آیا واقعا نیاز هست وقتی اوبونتو رو تکی نصب می کنیم swap هم بسازیم ؟
سوال چهارم : از طریق wine چه برنامه هایی رو میشه نصب کرد ؟ میشه یاهو مسنجر رو نصب کرد ؟
سوال پنجم : عنبردست یا همان گردوشکن برای اوبونتو وجود داره ؟ اگر بله چطوری نصبش کنم و ...
سوال ششم : در مینت فایل منیجرش خیلی برای من کاربردی تر از برای اوبونتو هست امکانش هست از این فایل منیجر در اوبونتو استفاده کنم ؟
ممنون از تک تک دوستان