انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرآخوان تشکیل گروه کاربران اوپن سورس در تبریز  (دفعات بازدید: 34706 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
به نام خدا

سلام
نامه ای برای تمام آذری زبان ها

اول مهر سال ۱۳۸۵ تاپیکی تو سایت تکنو تاکس باز کردم  http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=121346#121346 با نام جلسات گنو/لینوکس در تبریز یادش بخیر خوب تازه کار محض بودم البته تو لینوکس حتی نمی دونستم که واقعا چنین چیزی تو سایر شهرا انجام دادن و من اولین کس و تبریز اولین جایی نیست که این کار رو می خوام توش انجام بدم تو دلم می گفتم خدا اگر بشه چی می شه جالب شد بعد از چند ساعت دیدم دوستان ریختن تو تاپیک هر کسی از دید خودش حرفی زد برنامه ای ریخت صحبتی کرد که خوب در نوع خودشون برام اون موقع جالب بود تا که کار به جایی رسید که اصلا باورم نمی شد ما اولین جلسه رو با چند تن از دوستان که خوب در این ضمینه اطلاعات خوبی داشتند تشکیل دادیم یادش بخیر تو ساختمون چتر آبی تبریز بعد ها یادم میاد با تلاشهای آقای صابری و سایر دوستان جایی رو تو خیابان عباسی تبریز پیدا کردیم خدا چقدر خوب پیش می رفت من باورم نمی شد که منی که اصلا رشته ام کامپیوتر نیست تونستم جرقه ای باشم تا این چنین اتفاق مهمی تو تبریز بیافته جلسات خوب پیش می رفت تا اینکه زمان اون رسید که باید می رفتم خدمت سربازی هر روز دعا می کردم که لااقل بیافتم تو آذر بایجان شاید بتونم چند مدت یک بار سری به جلسات بزنم که با خواست خدا اوفتادم مسجد سلیمان طرفهای اهواز بگزریم من هر ۴ یا ۵ ماه تبریز می اومدم ولی هر بار که می رسیدم خونه یک ساعت بعد می افتادم دنبال اینکه جلسات چطوره بچه ها چه کارهایی انجام دادن و لا غیر تا اینکه یه روزی دیدم همه چیز از هم پاشیده کاری به چراش نداشتم چون هیچ دلیلی منو قانع نمی کرد ولی واقعا افسوس خوردم ولی چه   فایده
بگذریم الان هم این تاپیک رو فعال نکردم که دلایل رو بپرسم این تاپیک رو فعال کردم که دوباره شروع کنیم دوباره جمع بشیم دوباره تلاش کنیم ولی خداییش این بار محکمتر از گذشته این بار با گامی استوار این بار برای همیشه

یا علی
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1387، 08:37 ق‌ظ توسط heidari »

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
موفق باشی...
امیدوارم همشهری هات بهت کمک کنن.... در واقع به خودشون....

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!

موفق باشید
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
از دوستان ممنونم ولی خوب همونطوری که مشاهده می کنید واقعا استقبال کمه این هم به دلیل این که بچه های تبریز می دونن که مسپولین شهرشون هیچ جایی رو براشون در اختیار قرار نمی دن

من الان ‍ی گیر تالار معلم تبریزم که اونم متاسفانه الان در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته ولی دارم روش کار می کنم ببینم نتیجه چی می شه از کلیه بچه های تبریز هم تقاضا دارم روی یه مکان خوب کار کنند لااقل مکانی رو معرفی کنند تا من روش کار کنم

ممنون

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
از دوستان ممنونم ولی خوب همونطوری که مشاهده می کنید واقعا استقبال کمه این هم به دلیل این که بچه های تبریز می دونن که مسپولین شهرشون هیچ جایی رو براشون در اختیار قرار نمی دن

من الان ‍ی گیر تالار معلم تبریزم که اونم متاسفانه الان در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته ولی دارم روش کار می کنم ببینم نتیجه چی می شه از کلیه بچه های تبریز هم تقاضا دارم روی یه مکان خوب کار کنند لااقل مکانی رو معرفی کنند تا من روش کار کنم

ممنون

اگه به امید همکاری هستید به هیچ جا نمیرسید  ;)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
دقیقا همینطور هست که می فرمایید :'(

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
آقای حیدری من اهل مراغه هستم.
رو من حساب کن .. من همه‌جوره هستم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
آقای حیدری من اهل مراغه هستم.
رو من حساب کن .. من همه‌جوره هستم.

مخلصيم داداش اگر تو نستم جايي رو رديف كنم همينجا خبرتون مي كنم اگر هم نه باز همچنين

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
آقای حیدری من مخلصتم، خودتم می دونی.
حتی اگه لازم بشه تو تدارکات اصلا کارگری برای شما و اوبونتو هم حاضرم ...
خبر سیزدَن.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
امروز ما در اهواز اولین جلسه لاگ رو برگزار کردیم و عالی بود...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
نقل‌قول
آآآی حیدری هارداسان .. دالیَ گالدیخ.
ترجمه به فارسی آقای حیدری کجایی .. عقب موندیم.

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
با سلام ببينيد پيدا كردن يك محل درست و حسابي مثلا يه تالار كار راحتي نيست مجاب كردن مسئولان هم همينطور ولي....

با صحبتهايي كه با يك مسئول آموزش پرورش داشتم و بخاطر يك آشنايي ديرينه تونستم يه راه اوميدي رو باز كنم البته نه صد در صد و نياز به قانع كردن شخص مورد نظر داره ايشون گفته اند همكاري مي كنيم البته من بهشون اطمينان دارم ولي خواستن تا قانعشون كنيم موارد قانع كردن ايشون رو بررسي مي كنم وتا آخر هفته اينجا عرض مي كنم ولي من واقعا متاسفم چون هيچ كس حتي براي فقط ابراز وجود هم خودي نشان نمي ده كمكي نميكنه واقعا متاسفم ( به غير از دو سه نفر )

آفلاین آرش تبریزی - shara

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
  • apt-get update world with firefox
    • وب سایت تخصصی شهرهای الکترونیکی ایران
از اینکه میبینم بعد از این همه سال بازم شوق این کار ها رو دارید تحسین میکنم.
به هر حال اگر کاری انجام دادید خبر کنید تا یه جا جمع شیم.
به هر حال تا اونجایی هم که بتونم کمک میکنم .
از همه دوستان هم خواهش میکنم که کمی روی این موضوع جدی تر باشن. آخه تا کی باید منتظر بمونیم.

به حر حال بازم میگم : آفرین به این روحیه \\:D/
<?php
$Linux=Freedom;
echo $Linux;
?>

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
از اینکه میبینم بعد از این همه سال بازم شوق این کار ها رو دارید تحسین میکنم.
به هر حال اگر کاری انجام دادید خبر کنید تا یه جا جمع شیم.
به هر حال تا اونجایی هم که بتونم کمک میکنم .
از همه دوستان هم خواهش میکنم که کمی روی این موضوع جدی تر باشن. آخه تا کی باید منتظر بمونیم.

به حر حال بازم میگم : آفرین به این روحیه \\:D/

خيلي ممنون دوست من
در مورد تالار ويا مي شه گفت فرهنگ سرا ماند براي بهمن ماه تا اون موقع من جايي رو نمي شناسم اگر كسي ميشناسه بسم الله

آفلاین آرش تبریزی - shara

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
  • apt-get update world with firefox
    • وب سایت تخصصی شهرهای الکترونیکی ایران
با سلام
حیدری جان مشکل کلی ما الان پیدا کردن یه محل مناسب برای چی هست؟
برای اینکه دور هم جمع بشیم دیگه درست ؟
میشه هدف از این جمع شدن رو در کل توضیح بدی؟
چند نفر آماده هستن که الان یه جا جمع بشن؟

البته این سئوال ها برای اینه که میخوام یه کار هایی بکنم  ;)
من یه جاهایی برش دارم که میتونم حل کنم . فقط باید هم برای خودم و هم اونا توجیح کافی داشته باشم!!!

به من ایمیل بزن که شماره موبایلمو بهت بدم تا ببینیم چی کار مکنیم  \\:D/

« آخرین ویرایش: 22 آذر 1387، 09:16 ب‌ظ توسط آرش تبریزی - shara »
<?php
$Linux=Freedom;
echo $Linux;
?>