انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237329 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...
« پاسخ #150 : 27 اردیبهشت 1389، 02:09 ق‌ظ »
سلام به شما
پسورد رو که تایپ می کنی و چیزی تایپ نمی شه بعدش وارد محیطی که می خواهی می شی یا نه؟
من مثلا برای وارد شدن به محیط روت (دستور sudo ) پسورد رو می دم ولی نشون داده نمی شه اما اجرا می شه ;)
به جمع کاربران آزادی دوست باز متن خوش اومدی \\:D/
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #151 : 27 اردیبهشت 1389، 11:21 ق‌ظ »
منظورش از پسورد همون پسوردیه که برای ورود به سیستم استفاده می کنیم؟
من برای نصب تنها پسوردی که تعیین کردم همین بود!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #152 : 27 اردیبهشت 1389، 02:15 ب‌ظ »
دقیقا منظور همونه
همونطور که دوست عزیزم hadi3457 گفت شما توی محیط ترمینال وقتی پسورد رو تایپ می کنی چیزی جلوش نوشته نمیشه ولی اعمال میشه ، اگه پیغام خطا میده و میگه پسورد صحیح نیست شاید به دلایل زیر باشه
1: از دکمه های عدید ناری استفاده میکنی و Num Lock شما خاموشه
2 : شاید Caps Lock  روشن باشه
3: شاید زبان روی زبانی غیر از انگلیسی باشه

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
« پاسخ #153 : 28 اردیبهشت 1389، 12:34 ق‌ظ »
دقیقا منظور همونه
همونطور که دوست عزیزم hadi3457 گفت شما توی محیط ترمینال وقتی پسورد رو تایپ می کنی چیزی جلوش نوشته نمیشه ولی اعمال میشه ، اگه پیغام خطا میده و میگه پسورد صحیح نیست شاید به دلایل زیر باشه
1: از دکمه های عدید ناری استفاده میکنی و Num Lock شما خاموشه
2 : شاید Caps Lock  روشن باشه
3: شاید زبان روی زبانی غیر از انگلیسی باشه

همه ی اینا رو چک کردم
ولی می گه : log in incorrect !
چی کار کنم؟

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #154 : 28 اردیبهشت 1389، 01:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
همه ی اینا رو چک کردم
ولی می گه : log in incorrect !
چی کار کنم؟

دوست من اگه میتونی از اون لحظه ای که این پیغام رو میده یه عکس بگیر بگذار

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #155 : 28 اردیبهشت 1389، 01:59 ق‌ظ »
ظاهرا پسورد رو دریافت می کنه و در موقع بررسی اون اعلام می کنه با پسورد اصلی تفاوت داره. شما توی محیط ترمینال این مشکل رو ندارید؟ از پست اول شما اینطور بر میاد که توی ترمینال می تونید از پسورد استفاده کنید.
من شخصا تا بحال با چنین مشکلی روبرو نشدم. اگر هم در محیط ترمینال و هم در کنسول ها پسورد رو که وارد می کنید همین پیغام رو دارید بررسی کنید که موقع نصب از ووبی استفاده کرده اید(ووبی همون محیط پنجره ائی هست که با استفاده از اون از داخل ویندوز اوبونتو رو نصب می کنیم)؟ اگر اینطوره ممکن هست که موقع نصب کیبورد شما روی زبان دیگری غیر از انگلیسی بوده (مثلا فارسی) و اصلا پسورد اولی که دادید با یونیکدی غیر از زبان نگلیسی بوده. برای کنترل این مسئله زبان فارسی (یا همون زبان غیر از انگلیسی ) رو به اوبونتو تان اضافه کنید و با تغییر کیبورد به آن زبان بار دیگر پسورد رو وارد کنید و نتیجه رو ببینید.
اگر ممکنه دقیقا بگید که این مشکل رو فقط در کنسول دارید یا در ترمینال هم همین مشکل رو دارید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
« پاسخ #156 : 28 اردیبهشت 1389، 08:39 ب‌ظ »
 نه تو ترمینال این مشکل رو ندارم ، یعنی تو ترمینال هم مشکلاتی دارم ولی معمولن دستورات اجرا می شن، تو محیط متنی هیچ دستوری اجرا نمی شه، آخه من با همین پسورد وارد سیستم می شم، اگه عددا اشتباه باشه که اصلن وارد سیستم نمی تونم بشم!
هر دستوری رو که می نویسم اینو می گه:
log in incorrect
zahra-desktop hog in:
log in timed out after 60 seconds
ubuntu 9.10 zahra-desktop tty2

برای همه همین جوابو می ده!

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
« پاسخ #157 : 28 اردیبهشت 1389، 08:46 ب‌ظ »
یه چیز دیگه
از طریق ترمینال می خام یه کاربر جدید ایجاد کنم این ارور رو می ده:

can not lock / etc / passwd;
try again later

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #158 : 28 اردیبهشت 1389، 11:45 ب‌ظ »
یا حرفه ای تر ها یه امداد رسانی کنن یا اینکه روشی که من اگه به جات بودم استفاده می کردم رو امتحان کن
من اگه بودم از روی بوت سی دی یه نسخه fresh  نصب میکردم  ُ یعنی یه بار دیگه بنصب اونم از خود Bootable CD

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #159 : 29 اردیبهشت 1389، 01:51 ق‌ظ »
سلام به شما
درباره ایراد سیستم شما با دوستی صحبت می کردم ایشان هم نظر صحبت های eMan عزیز رو تایید کردند. منتها ایشان می گفتند بهتر هست که اول در قسمت broken سیناپتیک بررسی کنید پکیجی وجود نداشته باشد (وجود داشتن پکیج در این قسمت به این معناست که بعضی پکیج ها بطور ناقص نصب شده اند ) اما اگر اینترنت کم سرعت دارید یا محدودیت دانلود (مثل من) ابتدا md5 فایل آیزو تون رو چک کنید تا از صحت اون مطمئن بشید. این کار بسیار سادست: اول با کمک ترمینال وارد دایرکتوری بشید که فایل آیزوی شما اونجاست و دستور زیر را تایپ کنید (توی این مثال فایل آیزو ubuntu-10.4-desktop-i386.iso نام داره:
md5sum ubuntu-10.4-desktop-i386.iso
خوب یه مدتی وابسته به رم سیستم شما طول می کشه تا یه عددی به شما باز گردونده بشه. مثلا:
d044a2a0c8103fc3e5b7e18b0f7de1c8  ubuntu-10.4-desktop-i386.iso
این عدد رو با عددی که در صفحه زیر برای نسخه های مختلف در نظر گرفته (اون نسخه ائی که مربوط به شماست) مقایسه کنید. این دو عدد باید دقیقا یکی باشند. اگر یکی از اعداد یا حروف اونها متفاوت باشه یعنی فایل دانلودی شما ناقص دانلود شده (که باید با استفاده از تورنت کاملش کنید):
https://help.ubuntu.com/community/UbuntuHashes
خوب وقتی به عدد کامل رسیدید و از صحت فایلتون مطمئن شدید می تونید اونو دوباره با یه سرعت پایین روی یه سی دی رایت کنید (من همیشه با ۱۶x رایت می کنم).
بعد از اون اگر برنامه ائی رو روی سیستمتون نصب کردید به آدرس
/var/cache/apt/archieves
برید و همه فایل های اونجا رو کپی کنید توی یکی از درایوهای دیگه تون که در موقع نصب پاک نمی شن  (با کاربر روت یا ناتیلوس)و بعد از اون مجددا از روی سی دی جدید  اوبونتو رو نصب کنید.
احتمال قریب به یقین مشکل حل می شه
یه سری هم به این صفحه بزنید:
https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements
و مطمئن بشید که سیستم شما قابلیت نصب اوبونتو رو داشته باشه. در غیر اینصورت بهتره از زوبونتو یا لوبونتو استفاده کنید.
این ایرادات سیستم شما باگ نیستند چون در سیستم های کمینه کاملا اجرا می شن
اضافات فدوی: با استفاده از نسخه لایو نصب کن. یعنی اول لایو بالا بیارش و بعد از توی نسخه لایو نصبش کن تا اگر موقع نصب اروری داری متوجه بشی (یه چیز خوشگل موقع ارورها اون بالا پیدا می شه!).
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1389، 01:57 ق‌ظ توسط hadi3457 »
----

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #160 : 29 اردیبهشت 1389، 02:08 ق‌ظ »
اگر حل نشد جواب دستور زیر رو برامون بذار اینجا:
lshw -C display,cpu,memory
حالتم از بابت این مسائل گرفته نشه! به محیط که مسلط شدی (که زیاد وقتی طول نمی کشه) خودت براحتی عیب یابی میکنی و واقعا ازش لذت می بری
به قول دوستمون دانیال بهزادی (گویا به نقل از استالمن):
این کار به تصمیمی نیاز دارد که می‌گوید آزادی مهم است و باید گسترش داده شود حتی اگر مشکل باشد
----

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #161 : 02 خرداد 1389، 12:13 ق‌ظ »
سلام
ببخشید من فعلن به اون سیستم دست رسی ندارم، هر وقت دست رسی پیدا کردم کار هایی که گفتید رو انجام می دم
الان می خام اوبونتو 10.4 رو نصب کنم ( یه سیستم دیگه) همون اولاش این ارور رو می ده:
can not open wubi-10.04-rev189.log
the process can not access the file because it is being used by another process

یه چیز دیگه؛ کوبونتو در کنار ویندوز نصب نمی شه؟ این DVD که من دارم این گزینه رو نداره!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
سلام
ببخشید من فعلن به اون سیستم دست رسی ندارم، هر وقت دست رسی پیدا کردم کار هایی که گفتید رو انجام می دم
الان می خام اوبونتو 10.4 رو نصب کنم ( یه سیستم دیگه) همون اولاش این ارور رو می ده:
can not open wubi-10.04-rev189.log
the process can not access the file because it is being used by another process

یه چیز دیگه؛ کوبونتو در کنار ویندوز نصب نمی شه؟ این DVD که من دارم این گزینه رو نداره!

شما چرا از روی boot cd  نصب نمی کنی ؟
کوبونتو و اوبونتو و زوبونتو نداره ، همه کنار ویندوز نصب میشن  ;)

آفلاین sami62

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
سلام
 ایا میشه فونتهایی که در ویندوز استفاده میکردم رو در اوبونتو هم داشته باشم؟ نحوه نصب فونت به چه صورت هست؟
من چندتا برنامه گرفتم واسه لینوکس ، چطور باید اونها رو نصب کنم؟ طریقه نصب برنامه در اوبونتو 10.04 رو میخوام.

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
بله . توی فولدر home  یک پوشه به نام fonts. بساز هر فونتی می خوای اونتو بریز بعد یه بار logout شو . حله.
درمورد نصب برنامه ها اگه deb. هستش باکلیک روش نصب میشه و اگر سورسه باید کامپایلش کنی . (make install)
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »