انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237653 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
البته اون قانون نقض یکی دیگه هم داره!
قانون علیرضا :D
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
    • www.MyTraining.ir
سلام به همه ...
دوستان من یکی از تازه کارترین کاربرای لینوکس(اوبونتو) هستم !!!(دیروز نصبش کردم !)
یه مشکلی با خط فرمان داشتم ، وقتی دستور sudo رو میزنم بعد میگه پسوردتو وارد کن !! اما وقتی این دستور میآد دیگه هیچ کاراکتری از کیبورد نمیگیره ... ](*,)
میشه لطفا راهنماییم کنید .
با تشکر
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است /* امام صادق (ع) */

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
مدلش اینجوریه!
تو پاسورد رو بزن بعد دگمه Enter. اگه پاسورد رو صحیح وارد کرده باشی، دستور اجرا میشه

آفلاین Ali8580

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام آقایون.

والا هر چی فک کردم دیدم پاک کردن ابونتو هم یکی از مسائلی که یک تازه کار میتونه داشته باشه.

خوب راستش من از اوبونتو در کنار ویندوز استفاده میکردمم ... ولی خوب بعد مدتی فهمیدم که الان وقت کافی برای خوندن مطالب  مورد نیاز در مورد اوبونتو رو ندارم....پس تصمیم گرفتم که فعلاً پاکش کنم که بعدن در یک وقت مناسب برم سروقتش.

خوب فکر کردم که اگه درایوهاش رو پاک کنم و بعد فضای خالی رو با فمت های ویندوز فرمت کنم درست میشه... بعد از این کار  از دوباره کامپیترم رو راه ادازی کردم که دیدم نمیره داخل ویندوز (یعنی از همون اول یه صفجه سیاه میاد که نوشته:             :grub xxx که یادم نمیاد  جای xxx چی نوشته بود)  ... فهمیدم که چون از بوت grub استفاده میکردم (حالا هم که کلاً همه چیزش پاک شده) این مشکل به وجود اومده.

یه راه دیگه هم به ذهنم رسید اونم این بود که یه ویندوز نسب کنم که به بوت ویندوز برگرده ولی ویندوزه نصب نمیشد (هنوز به قسمت انتخاب پارتیشن نرسیده بودم ارور میداد).

خلاصه از دوباره ابونتو رو نصب کردم..... همه چی به حالت اول برگشت .... ولی من هنوز موندم که چه جوری پاکش کنم که این مشکل به وجود نیاد.

اومدم  اینجا تا ازتون بخوام که به من بگین:

آیا راه خواصی برای پاک کردن ابونتو وجود داره که بشه بعدش به ویندوزِرِ کنارش وارد شد؟

اگه راه خواصی وجود نداره ، بعد از پاک کردنش چه چوری بوت سیستمم رو برگردونم به حالتی که ویندوزم بالا بیاد؟

خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنین.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
شما ویندوز چی داری ؟
کافیه بوت لودر اون رو فیکس کنی بعد از داخلش پارتیشن های اوبونتو رو پاک کنی
البته اگه اوبونتو روی پارتیشن اکتیو شما نصب نشده باشه و بعد از ویندوز روی پارتیشن ها قرار گرفته شده باشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Ali8580

• Newbie
  • *
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #350 : 16 آبان 1389، 03:56 ب‌ظ »
من ویندوز ویستا دارم.

وقتی سیستمم رو روشن میکنم یه صفحه باز میشه که روش چند گزینه برای ابونتو (فکر کنم 3  یا 4 تا) و دو گزیبه مربوط به ویندوز میاد.

همه گزینه های مربوط به ابونتو رو نگاه نکردم ولی اولین گزینه میره داخلش .... در مورد گزینه های مربوط به ویندوز یکی برای ریکاوری کردن ویتدوز یا سیستمه و دومی میره داخل ویندوز.

« آخرین ویرایش: 16 آبان 1389، 03:59 ب‌ظ توسط Ali8580 »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Ali8580

• Newbie
  • *
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #352 : 17 آبان 1389، 01:01 ق‌ظ »
آقا خیلی ممنون واقعاً دستت درد نکنه.

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
دوستان سوال ! من از CompizConfig Settings manage توی قسمت  Effect تیک blur و  Water و میزنم اما هیچ نتیجه ای نداره و کار نمی کنه ! چه کنم مشکل کجاست ؟
کارت گرافیکم HD4850 هست پس مشکلی از نظر گرافیکی نیست

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
دوستان سوال ! من از CompizConfig Settings manage توی قسمت  Effect تیک blur و  Water و میزنم اما هیچ نتیجه ای نداره و کار نمی کنه ! چه کنم مشکل کجاست ؟
کارت گرافیکم HD4850 هست پس مشکلی از نظر گرافیکی نیست

water رو که فعال کردین برای دیدن افکت  Super + Ctrl رو زدین؟
super همون کلیدیه که بهش میگن ویندوز کنار alt و fn یا Ctrl سمت چپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کارت های گرافیکی ATI از این مسخره بازی ها زیاد دارن و ای هم به دلیل ضعف درایور ATI برای اونهاست. اگه برای اون هم مثل Nvidia درایور آزاد بنویسن مشکل حل خواهد شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
نقل‌قول
water رو که فعال کردین برای دیدن افکت  Super + Ctrl رو زدین؟
super همون کلیدیه که بهش میگن ویندوز کنار alt و fn یا Ctrl سمت چپ

بله اونها هم زدم، فقط صفحه یه لحظه تیره میشه، هیچ اتفاقی نمیوفته، دوباره درست میشه !

نقل‌قول
کارت های گرافیکی ATI از این مسخره بازی ها زیاد دارن و ای هم به دلیل ضعف درایور ATI برای اونهاست. اگه برای اون هم مثل Nvidia درایور آزاد بنویسن مشکل حل خواهد شد

یعنی نمیشه ؟!! مگه میشه نشه !

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
    • www.MyTraining.ir
سلام به همه ی دوستان لینوکسر !!
دوستان من یه مشکلی داشتم با فونت فارسی صفحات وب !
من تعداد زیادی فونت فارسی روی اوبونتوم نصب کردم (به کمک اسکریپتی که تو امضای یکی از دوستان بود) اما الان که یه صفحه ی فارسی رو با فایرفاکس باز میکنم قسمتهای فارسیش خیلی ریزه !!
چون قسمتهای انگلیسی درسته برای همون فهمیدم که نباید مشکل از فایرفاکس باشه و احتمالا مشکل از اوبونتو هست ...

ممنون میشم کمکم کنید . ??? :)
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است /* امام صادق (ع) */

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برید به system -> administration -> language support و زبان فارسی رو به همراه فونت‌های لازم نصب کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
مشکلی که من اخیرا پیدا کردم اینه که وقتی یک یا چند پنجره باز رو Minimize میکنم تو نوار پایینی هیچ اثری ازشون نیست . انگار که پنجره ها Close شده اند در صورتیکه اینطوری نیست و با کلیدهای ترکیبی Alt+Tab یا Super+Tab پنجره ها نمایش داده میشه.
راه حل این مشکل چیه ؟