شما واقعا فکر می کنی با وجود اون همه توسعه دهنده و شرکت پشت ویندوز و دارا بودن بازار ۹۸٪ای کد مخرب و جاسوسی وجود داره؟ چطور تو ویندوز واسه ان اس ای بک دور هست؟ چرا واسه لینوکس که این همه سرور پشتشه نباشه؟ شک من فقط با پاسخ این سوال که آیا لینوس بازبینی می کنه یا نه برطرف میشه.
سالارجان فکر کنم فقط تو هستی که انقدر توهم توطئه داری و فکر میکنی همه صف بستن برای هک کردنت! مگه توی سیستمت چی داری که انقدر نگرانی؟ بلأخره به یه نقطه ای باید اعتماد کرد دیگه، اینجور که تو میخوای عمل کنی، هیچ سیستم عاملی رو نباید استفاده کنی چون هر کدوم یه چیزیش هست، یکی کدِ بسته داره، اونیکی کدِ بسته نداره ولی کارایی نداره، این توهماتو بنداز دور پسرجان، اکثر مراکز امنیتی و سرورهای حساس جهان دارن از همین لینوکس استفاده میکنن و راضین، اونوقت تو شدی کاسۀ داغتر از آش! ول کن بابا، انقدر خودتو عذاب نده، بخدا حیفه که جوونیتو به کام خودت تلخ کنی با این تخیلات.
نه من چیز خاصی تو سیستمم دارم و نه شما، دلیل این حرف من یه چیز دیگست.نباید نسبت به بعضی مسائل بی تفاوت بود، اینترنت آزاده و هر شخصی با هر شخصیتی می تونه توش آزاد باشه، جایی که به جز کپی رایت که اونم کسی بهش اهمیت نمیده محدودیت و قانون خاصی وجود نداره ... اگر نسبت به مسائلی مثل پریزم و ... بی تفاوت باشیم اون ها خیلی راحت می تونن تغییراتی که در نهایت بر علیه ماست رو ایجاد کنند. نمونش همین DRM، تو حتی تو
این هم امضا ندادی اما پسفردا که عملی شد کل دنیارو فهش می کشی که چرا اینجوری شد، اگر فردا روزی توی وبلاگت چیزی بنویسی بگیرنت کل دنیا رو فهش می دی که چرا جلوش رو نگرف
ند در صورتی که حتی خود تو هم درش شرکت نکردی، اطلاع رسانی نکردی و ... این جور چیزا تا سرت نیاد نمی فهمی. اگر روزی ما جلوی فیلترینگ وای میسادیم الان وضعمون این نبود. مطمعن باش من و تو تو لپ تاپمون چیز خاصی نیست ولی باید از فردا روزی ترسید که این اتفاقات سرمون بیاد. به این فکر کردی که اگر لینوکس که یه کرنله و قسمت اصلی یه سیستم عامله آلوده بشه چقدر به نفعشونه؟ همونطور که کلی آدم رو با همون ویندوز پیدا می کنند؟
سالار مقدم @
شما واقعا خیال میکنی تو گنو لینوکس با این همه کاربر و توسعه دهندگان حرفه ای و شرکتهای معظمی که پشتشه کد مخرب و جاسوسی وجود داره؟! :| :|
شما واقعا فکر می کنی با وجود اون همه توسعه دهنده و شرکت پشت ویندوز و دارا بودن بازار ۹۸٪ای کد مخرب و جاسوسی وجود داره؟ چطور تو ویندوز واسه ان اس ای بک دور هست؟ چرا واسه لینوکس که این همه سرور پشتشه نباشه؟ شک من فقط با پاسخ این سوال که آیا لینوس بازبینی می کنه یا نه برطرف میشه.
میشه بگی کجا خوندی که در ویندوز کد مخرب وجود داره؟ :| لینکشو بده ما هم بخونیم.اون چیزیکه من شنیدم در مورد سرویسهای ایمیل و چت و جستجوی آنلاین بود که اطلاعات رد و بدل شده اون هم فکر کنم نه در همه کشورها زیر نظر بوده،شاید الان هم همینطور باشه و این دیگه ربط به سیستم عامل نداره.و من تا حالا نشنیدم در خود ویندوز کد و ابزاری برای جاسوسی باشه!
قبلا هم گفتم اگه خیلی نگرانی و میترسی از لینوس لیبره استفاده کن.
http://www.wnd.com/2013/06/nsa-has-total-access-via-microsoft-windows/یادمه کلی مطلب و لینک بود تا منتشر شد جهان رو ترکوند! تازه یه پیج ویکیپدیا هم بود که الان پیداش نمی کنم. (ویدیو رو هم تماشا کنی بد نیست)