انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برخی اشکالات زبان فارسی  (دفعات بازدید: 1111 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saleh_chz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
    • آی آر میکرو
برخی اشکالات زبان فارسی
« : 24 شهریور 1392، 06:01 ب‌ظ »
سلام
من داشتم واسه ی دوستم که از خودم اوضاعش خرابتره (!) توضیح می دادم که می تونه از قسمت تنظیمات زبان ، منوهای سیستمش رو فارسی کنه و همزمان هم خودم داشتم روی لپ تاپ اینکار رو می کردم.
بعد از اینکه کل سیستم فارسی شد ، می خواستم منو های سیستم به همون حالت انگلیسی در بیاد ، پس از توی تنظیمات زبان انگلیسی رو آوردم بالای زبان فارسی و سیستم رو ریست کردم.
الان متاسفانه ساب تایتل ها و برخی نوشتار ها مشکل پیدا کرده . البته توی gedit فارسی رو دارم.
وقتی هم که دوباره کل سیستم رو فارسی می کنم ساب تایتل ها درست میشه ولی من نمی خوام کل سیستمم فارسی باشه . اصلا این طوری عادت ندارم.
کدینگ یه ساب تایتل رو با لایبرآفیس ویندوزعربی کردم و ذخیره کردم و درست شد. توی پلیر هم درست نشون داد ولی نمی خوام همه ی ساب تایتل ها رو اینطوری کنم!
میشه راهنمایی کنید چطور میشه هم منو های سیستم انگلیسی باشه و هم ساب تایتل هام فارسی بمونه؟
ممنون
چگونه می توان قطعات فلز را هوشمند نمود اما خویشتن را نه؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : برخی اشکالات زبان فارسی
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1392، 11:59 ب‌ظ »
زیرنویس ربطی به زبان سیستم نداره. از تنظیمات پخش‌کننده‌ی ویدئویی باید تغییرش بدی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saleh_chz

• Jr. Member
  • *
    • آی آر میکرو
« پاسخ #2 : 18 مهر 1392، 11:06 ب‌ظ »
سلام
ممنون.
راستش اون کار رو هم کرده بودم. از طریق ادیتور هم که بازش می کردم باز هم حشره نشون می داد ولی وقتی کدینگ رو عربی می کردم درست میشد.
ینی نمی تونست به صورت پیشفرض روی کدینگ عربی باشه. البته از طریق پلیر هم وقتی کدینگ رو عربی می ذاشتم نمی تونست نشون بده مگر وقتی که قبلا با ادیتور کدینگش رو عربی می کردم.
در هر صورت الان منوی سیستمم انگلیسی هست و ساب تایتل هم درست شده!! این اتفاق وقتی افتاد که سیستم رو آپ دیت کردم. خودش درست شد و نمی دونم چطوری. البته اولش خودم هم نمی فهمیدم کی درست شده!!
ای آقا تا من بخوام این سیستم عامل رو دست و پا شکسته یاد بگیرم دندون هام سیاه میشه! (شرمنده مو به سرم نمونده که سفید بشه!  ??? )

به هر حال خیلی ممنون
زنده باد

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 19 مهر 1392، 07:51 ب‌ظ »
انکدینگ فایلهات رو می تونی به utf-8 تغییر بدی: http://subtitlefixer.ir

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین saleh_chz

• Jr. Member
  • *
    • آی آر میکرو
« پاسخ #5 : 22 مهر 1392، 10:07 ق‌ظ »
سلام
دستتون درد نکنه. خیلی مفید بود.
زنده باد