خب مگه کارت هدیه بانک ملی رو گرفتن
نیاز به کارت ملی و شناسنامه نداره
ولی تعجب میکنم ؟
مگه چکار میکنی جز ثبت نام تو انجمن ها ...
فکر میکنی اگه کسی بخواد بفهمه تو چکار میکنی نمیتونه بفهمه
همون خوندن اطلاعات با آی پی وقتی از دیواره امنیتی میگذره ...
الان میگی اس اس ال : اونم که سال پیش وزارت اطلاعات هک کرد به اسم یک بچه 19 ساله تموم کرد که کارشو لاپوشونی کنه ... آخه ما گاگول نیستیم . پسر 19 ساله خیلی آره باشه بتونه پنتاگونو هک کنه . نه یک سیستم امنیتی برای جهان ... این کار حتما وزارت اطلاعات به هویت پسر 19 ساله
اگه با وی وی ان استفاده کنی بدتر
خدا رو فراموش کردی
خدا پشتیبان و حافظ ماست و منافع ما - بقیه رو بی خی
بشرطی که استه بری استه بیای که گربه شاخت نزنه
خدا هم خشمش نگیره
کارت هدیه نگرفتم تا الان
میری بانک 50 تومن میدی میگی یه کارت هدیه بده دمت گرم اونم بدون این که اسمتو بپرسه و .. همینجوری میده ؟ اینجوری باشه خوبه
وی پی ان و اس اس ال چیه
) با اینا آدم دو سوته دستگیر میشه
من میدونم چیکار کنم که حتی nsa هم نفهمه کیم چه برسه به بقیه
ما ؟ یعنی بقیه نه ؟ شاید حافظ منافع بقیه هست نه ما ؟ کی گفته ما ؟ تازه همون ما اصل کاریه دیگران که کاری ندارن به ما
در ضمن چرا فکر میکنی اطلاعات ما برای اونا مهمه ؟ تو مثلا کل اطلاعات یکی اهل ونزوئلا رو داری میخوای چیکار کنی
در ضمن من یه بار که رفته بودم اداره پلیس دیدم بارو یه چاقال (120 کیلویی بود) نشسته پشت پی سی و فیس بوک باز بود جولوش خیلی هم چپ چپ منو نگاه میکرد گفتم که در جریان باشید
جولوی روی بنده هم داشتن در مورد تغیر گزارش یه در گیری که دو تا از مامورانشون گند زده بودن با هم حرف میزدن و مهم هم نبود که من اونجام
گوشی رو هم دم در واسه همین میگیرن که راحت هر کاری بکنن اون تو حتی بهت فحش هم بدن نمیتونی ثابت کنی همه اداره هم شاهد برای اون ور
کلا به جای درست کردن جهان و استکبار جهانی فعلا به فکر چیزای دیگه باش