سلام دوستان ، من تازه این تایپک رو خوندم ! حق با شماست آقای ava یکی از عزیزانم تو تایپک بود یا تو سایت های دیگه دقیق نمی دونم! ای کاش اینجا بود!!! یه طرحی بود که به ما پیشنهاد کرده بود!
این بود:
اول یه نفری از برنامه نویسان برنامه ای بنویسه فقط استفاده اش رایگانه نه انتشار کد هاش!!!!
بعد اگه نفر دومی از سازنده اون نرم افزار سورس کد هاش رو بخواد باید بهش اون پولی رو که سازنده می خواد
بهش بده!بعد از دسترسی کد ها توسط نفر دوم و ویرایش کد های داخل نرم افزار یا اضافه کردن کد به آن ، به ارزش کد های تازه اضافه شده توسط نفر دوم بعلاوه کمی بیشتر از نصف هزینه ای که نفر دوم به سازنده ی نرم افزار داده بود از نفر سوم بگیره و که های برنامه رو به نفر سوم بده تا نفر سوم کار نفر دوم را تکرار کند!!!!
این نظریه باعث میشه که تمام اپن سورس کاران از این گنو/لینوکس سود ببرند و هیچ ضرری به مصرف کننده نرم افزار وارد نشه ! اگه متوجه نشدین مطلب رو دوباره بخونین 1000 دفعه بخونین این نظریه رو من درست نکردم !، سازنده این نظیه ای کاش اینجا بود از همین جا به اموات سازنده این نظریه که در این دنیا نیستن الفاتحه الصوات!
مثال میزنم تا ساده تر نظریه رو بگیرین:
امید سازنده نرم افزار است به طوری که استفاده از نرم افزار ها رایگان است اما اگر کسی سورس کد هاش رو بخواد باید هزینه ای به امید(سازنده نرم افزار بده)،علی نفر دومی است که سورس نرم افزار رو می خواد پس 5000 به امید می ده و سورسش رو میگیره!!!علی تغییراتی به این نرم افزار میده و به کسی که سورس نرم افزار رو بخواد به واسطه ی تغییراتی که توسط علی به این نرم افزار داده بود هزینه ای ناچیز (البته بستگی به تغییراتی داره که توسط علی ایجاد شده ) دریافت می کنه علاوه بر این ها علی کمی بیشتر از نصف پولی که به امید(سازنده نرم افزار)داده بود از نفر سوم یعنی حسین میگیره و نفر سوم حسین این کار ها رو ادامه می ده!!!نفر چهارم به همین ترتیب!!!!!!
البته ممکن است اشکالاتی به وجود آید اما این بهترین پیشنهادی بود که من شنیده بودم!!! ممکنه این تاپیک تاریخش گذشته باشه و هیچ کس به این تاپیک نیاد پس من تاپیک جداگانه ای ایجاد می کنم و این پیشنهاد توش منتشر می کنم تا عزیزانم ببینند و نظر بدن!!!!
(البته از گفتن عزیزانم به شما منظوری نداشتم فقط می خواستم بدونی چقدر برام مهمی عزیز
)