انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تعویض لینوکس با ویندوز و صرفه‌جوئی یک میلیون پوندی!  (دفعات بازدید: 3055 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
یک شرکت انگلیسی اعلام کرد با جایگزینی سیستم‌عامل لینوکس با ویندوز به صرفه‌جوئی یک میلیون پوندی دست پیدا کرده است.

مطابق این تحقیق که نتایج آن از سوی مایکروسافت منتشر گردیده است شرکت انگلیسی Speedy Hire سیستم‌عامل لینوکس و سیستم‌های مبتنی بر نرم‌افزار OpenOffice از روی کلیه رایانه‌های این شرکت جمع‌آوری و به جای آن ویندوز و بسته نرم‌افزاری آفیس جایگزین شدند.

دلیل این کار صرفه‌جوئی یک میلیون پوندی اعلام گردید که در طی یک دوره زمانی پنج ساله عاید این شرکت خواهد شد.
البته شاید دویست هزار پوند در سال مبلغ قابل توجهی بنظر نرسد اما همین امر که جایگزینی یک سیستم‌عامل رایگان با سیستم‌عاملی مانند ویندوز منجر به کسب سود بیشتر و کاهش هزینه‌ها می‌شود خود مطلبی است که احتمالاً پس از این بطور دقیق‌تر از سوی موسسات و سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت.

James Fleming مدیر بخش زیرساخت‌های این شرکت می‌گوید: «ما دریافتیم که برای اجرای سیستم‌عامل ویندوز می‌توان از دستگاه‌های قدیمی‌تر مانند Wyse V50 Winterm و Citrix استفاده نمود که هزینه آن بسیار کمتر از پی‌سی‌های معمولی می‌باشد.»

البته نتیجه مقایسه مابین یک thin client و یک پی‌سی دسکتاپ جدید امری واضح و مشخص است اما در اینجا صحبت در انتخاب بین Wyse 50 با قیمت پائین‌تر و Wyse 90 است که قیمت بالاتری داشته و لینوکس بر روی آن اجرا می‌شود.

به گزارش مایکروسافت این فاکتور سخت‌افزاری بتنهایی توانست مبلغ یک میلیون پوند را عاید شرکت Speedy Hire بنماید.
آنچه مشخص می‌باشد این حقیقت است که عوامل کوچک و بزرگ دیگری نیز در این میان دخیل هستند که تاثیر برخی از آنان گاه بسیار پررنگ‌تر و بیشتر از تاثیر سخت‌افزار خواهد بود.
عواملی مانند آموزش، پشتیبانی، مسائل مرتبط با عادات و فرهنگ کارمندان و موارد دیگر چیزهایی هستند که می‌توانند تاثیری بمراتب بیشتر بر روی چنین تصمیم‌گیری‌هایی داشته باشند.

Fleming در ادامه خاطر نشان می‌کند که نبود پشتیبانی خوب موجب شده بود تا در زمان بروز مشکل هزینه‌های بسیار زیادی به این شرکت تحمیل گردد.

سرویس اخبار خارجی ایتنا

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
یک شرکت انگلیسی اعلام کرد با جایگزینی سیستم‌عامل لینوکس با ویندوز به صرفه‌جوئی یک میلیون پوندی دست پیدا کرده است.

مطابق این تحقیق که نتایج آن از سوی مایکروسافت منتشر گردیده است شرکت انگلیسی Speedy Hire سیستم‌عامل لینوکس و سیستم‌های مبتنی بر نرم‌افزار OpenOffice از روی کلیه رایانه‌های این شرکت جمع‌آوری و به جای آن ویندوز و بسته نرم‌افزاری آفیس جایگزین شدند.

درود

:o من که هرچی این دوتا جمله‌ی اول رو می‌خونم هر مخکم خطا می‌ده یکی بیاد ترجمه کنه!

ممنون...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
بدجوري تو فكر انداختم
ويندوز ويستا روي سي پي يو هاي cyrix‌ از اون حرفها ميزنه مايركروسافت
شايدم ويندوز 98 نصب كردن اما نمي دونم چطوري از ويندوز بدون پشتيباني استفاده كردند.
بجوري رفتم تو فكر براي بار دوم.
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
ما نفهمیدیم لینوکس با ویندوز جایگزین شد یا ویندوز با لینوکس

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
نکته همینجاست وقتی ویستا داشت عرضه میشد در بخش سازگاری اون بسیاری از چیپهای اینتل رو صرفا به خاطر یک ارتبط پنهانی که الان فاش شد و در موردش داره دادگاهی میشه مایکروسافت ساز گار اعلام کرده بود و اینک این ادعای عجیب که دوست داشتم خوتون ببنید
خبر جالبی هم دیروز دیدم مبنی بر اینکه ویندوز سون اونقدر امن خواهد بود که براش پچ تکمیلی هیچگاه عرضه نخواهد شد در حالیکه پس از کنفرانس PDC دقیقا 48 ساعت بعد نسخه ازمایشی سون به کل هک شد
جایی که نمیدونم کجا بود تو این انجمن میدیدم در باب مایکروسافت صحبت میکردند  یه حالت بحث داشت و برخی میفرمودند خیلی قانونی پیشرفت کرده در حالی که میبینید اونا با چه عملیات روانی متوسل میشن برای توسعه مثل این مورد و مثل مورد معرف برچسب سازگاری با ویستا که تو بسیاری از سخت افزار های اعطا شد در حالیکه سازگار نبودند دروغ و رشوه وانواع روشهای جنگ روانی راز توسعه مایکروسافت بوده تاکنون همین و حالا این خبر که دیدمش انچنان خندم گرفته بود که نتونتستم تحمل کنم و گذاشتم تا شما هم ببینید
پس از بحران مالی که دچار دنیا شده اخیرا بسیاری از شرکتها تو دنیا در حال کوچ به لینوکس هستند به خاطر صرفه جویی مالی و حالا اینا دارن با گسترش یه سری اخبار عجیب اینگونه مثلا خودشون رو نجات میدن تا بازار شرکتها رو که داره از دست مایکروسافت خارج میشه نجات بدن اینو من به عنوان خبر عجیب نقل کردم :D

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
ااااااااااااااا
پسر چه خوبه این ویندوز!

رفتم تو کارش :D
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
ااااااااااااااا
پسر چه خوبه این ویندوز!

رفتم تو کارش :D

:( بابام گفت پول ندارم، برو با همون لینوکست بازی کن :'(
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
معلوم نیست مایکروسافت چقدر پول بهشون داده تا این دروغ رو ببافن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
معلوم نیست مایکروسافت چقدر پول بهشون داده تا این دروغ رو ببافن!
سلام
همه اينها هم دروغ نيست.
سياسته.
آدم توش مي مونه.
بزار بهت بگم به نظر من چيكار كردن.
مثلا روي سيستم هاي قديمي اينها يه سيستم عامل مثل ويندوز 98 نصب كردن.فلان قدر پول گرفتن.
توي اين يك سال هم آفيس تركمون 96 يا 95 رو براشون نصب كردن.
هر دوتاي اينها تاريخ مصرفش ذشته و پشتيباني نداره.
يه سال مايكروسافت بهشون خدمات داده  در صورتي كه به بقيه نمي ده.
بعد از يك سال اومده گفته هزينه هاتون كم شد اجازه بدين نتيجشو منتشر كنيم.
يه ماه بعد هم كلا پشتيباني قطع مي شه احتمالا تا همين الان شركته ورشكست شده.
موفق باش

Linux is not a word,It's a SPRITE