انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استارت آپ ویکند چیست؟  (دفعات بازدید: 3892 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
استارت آپ ویکند چیست؟
« : 26 شهریور 1392، 01:33 ب‌ظ »
سلام دوستان هر کسی در مورد استارت آپ ویکند اطلاعاتی داره مطرح کنه. سوال نکن اگه میدونی چیه بیا تاپیک بزن. خواهشا تایپک رو به بیراهه نکشونید

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : استارت آپ ویکند چیست؟
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1392، 01:43 ب‌ظ »
سلام دوستان هر کسی در مورد استارت آپ ویکند اطلاعاتی داره مطرح کنه. سوال نکن اگه میدونی چیه بیا تاپیک بزن. خواهشا تایپک رو به بیراهه نکشونید

من ميخواستم ثبت نام كنم مثله اين كه ظرفيتشون تموم شده بود هزينشم كه واقعاً زياده از بچه ها هم اصلاً تعريف خوبى نشنيدم ازش تو زنجان .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 26 شهریور 1392، 02:35 ب‌ظ »
این چیزیه که من می‌دونم. در ضمن تا حالا شرکت نکرده‌ام برای همین مسلما نواقصی داره صحبت‌هام.
استارت‌آپ ویکند که معمولا باید حول یه محور خاصی بگرده. مثلا لینوکس. منتها استارت‌آپهایی که توی ایران برگزار می‌شه کاملا کاتوره‌ای است! حالا توش چیکار می‌کنن؟ یه سری جمع می‌شن دور هم (معمولا پنج‌شنبه‌ها) و چند ساعت بهشون وقت داده می‌شه. اینها هر طور دلشون بخواد با هم دیگه تشکیل گروه می‌دن و می‌شینن درباره‌ی یه موضوعی طرح می‌دن و خلاقیت به خرج می‌دن. حالا می‌تونن تا فرداش روی اون موضوع کار کنن؛ می‌تونن بگیرن بخوابن :|. خلاصه وقت تموم می‌شه و ایده‌ها ارائه می‌شه و داورا بررسی می‌کنن و یه سری طرح‌ها برنده می‌شن. دیگه از اینجا به بعدش می‌تونه به یه تقدیرنامه و اهدای جایزه ختم بشه؛ می‌تونه وارد صنعت بشه و به مرحله‌ی تولید برسه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #3 : 26 شهریور 1392، 02:43 ب‌ظ »
این جا توضیح داده :
http://startupweekend.ir/

دوستم خیلی بهم گفت بیا بریم . من گفتم حوصله ندارم  :P :P. اخه جایزه انچنانی هم که نمیدن ادم بره 3 روز وقت بزاره چی بشه اخه . ;D

البته جدیدا یکم متمرکز شده مثلا ماله تهران با تمرکز بر نرم افزار های موبالی بودش . مال مشهدم که قراره بر گذار بشه نمیدونم تمرکزش چی هست ولی از دوستام که دارن میرن , هرچی فکر میکنم اینا میخان برن اون جا چه کار کنن نمی فهمم . اخه هیچی بارشون نیست فقط درسای دانشگاه رو بلدن , نه برنامه نویسی بلدن نه چیزه خاص دیگه ای. ](*,) ](*,)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 26 شهریور 1392، 05:22 ب‌ظ »
اون لینکی که دادید رو من قبلا دیدم و گفتن که چی به چیه تقریبا ولی خیلی از چیزهایی که کسایی که شرکت کردن و از نزدیک دیدن رو نگفتن مثلا یه سری سوالا میتونه اینا باشه هزینه چقدر میگیرن. ایده چطور به محصول تبدیل میشه و آیا واقعا شرکتهایی هستن که ایده رو تبدیل به محصول بکنند؟  تو تلوزیون که دیدم ایده ها همونطور میموند و جایزه میگرفتن همین.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #5 : 26 شهریور 1392، 05:28 ب‌ظ »
اون لینکی که دادید رو من قبلا دیدم و گفتن که چی به چیه تقریبا ولی خیلی از چیزهایی که کسایی که شرکت کردن و از نزدیک دیدن رو نگفتن مثلا یه سری سوالا میتونه اینا باشه هزینه چقدر میگیرن. ایده چطور به محصول تبدیل میشه و آیا واقعا شرکتهایی هستن که ایده رو تبدیل به محصول بکنند؟  تو تلوزیون که دیدم ایده ها همونطور میموند و جایزه میگرفتن همین.

من هم از بچه ها شنيدم ايده ها اكثراً به سرانجام نميرسند مگر توى همين چند روز . برو توى قسمت وبلاگينا مصاحبه ها و گزارشاشونو بخون . هزينشو هم ميتونى تو بخش ثبت نام ببينى . ( گويا واسه ثبت نام رزومه ميخواست مگر اين كه به عنوان شلغم ( تماشاگر ) ثبت نام كنى :| )

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 26 شهریور 1392، 11:51 ب‌ظ »
فقط حواست باشه با دقّت بری سمتش، چون مد جدیده! بعد از هک یاهو، خواننده شدن، مدلینگ، سئو و… این بار نوبت استارت‌آپه که همه برای نشون دادن باکلاسی‌شون می‌رن سمتش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #7 : 27 شهریور 1392، 01:47 ق‌ظ »
فقط حواست باشه با دقّت بری سمتش، چون مد جدیده! بعد از هک یاهو، خواننده شدن، مدلینگ، سئو و… این بار نوبت استارت‌آپه که همه برای نشون دادن باکلاسی‌شون می‌رن سمتش
;D والااااااااا
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #8 : 27 شهریور 1392، 07:18 ق‌ظ »
خیلی دیگه واقعا که :|
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1392، 07:35 ب‌ظ توسط Mr.XmH »
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #9 : 27 شهریور 1392، 11:10 ق‌ظ »
دمت گرم خیلی باحال گفتی! مخصوصا مثالات عمق مطلب رو رسوندن!

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
« پاسخ #10 : 27 شهریور 1392، 12:43 ب‌ظ »

اونوقت دکمه تشکر انجمنو حذف میکنین!!!

خوب جای تشکر داره دیگه!

دم شما گرم آقای بهزادی که عمق مطلبو رسوندی!!!

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #11 : 27 شهریور 1392، 01:01 ب‌ظ »

درست نيست هر چيزى رو با مثال هاى كاملاً بى ربط زير سؤال ببريم ( سعى كن نرى سمت مدير انقلابى خودشو مثله *** ** ميگيره واسه بقيه … )
هك ياهو ، سئو و … الآن ديگه تقريباً هيچ سودى واسه كسى نداره اما توى يه همچين جايى اگه به اندازه كافى قوى باشى ، روى ايدت كار كرده باشى و البته هم گروهى هاى اهل تلاشى داشته باشى ميتونى موفق باشى خوب واقعاً ! ميتونى ايدتو پياده سازى كنى و اگر پياده سازيه خوبى باشه حتماً به موفقيت هم ميرسى آقاى معين يك حرفى به من زدند كه واقعاً حرف با ارزشى بود اونم اين كه مهم تر از ايده پياده سازيه اونه . و يه همچين جايى هست كه آدم فرصت پياده سسازى ايده هاش رو پيدا ميكنه . اين كه افراد زياد با سطح علمى هاى متفاوت حضور پيدا ميكنند دليل بر مسخره كردنش نيست و نميتونه باشه اتفاقاً بنظرم باعث ميشه رقابت بيشترى در كار باشه كه در نهايت نتيجش اينه كه كسايى به نتيجه ميرسند كه تلاش كرده باشند .

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 27 شهریور 1392، 05:27 ب‌ظ »
ما یه گروه کوچک هستیم که در زمینه ی موبایل و بخصوص اندروید فعالیت می کنیم، این دوره یکی از همکاران تو استارتآپ ویکند تهران شرکت کرد.
هدف کلی این هست که در دو روز پروژه رو از ایده تا پیاده سازی ببریم جلو.
کسایی که ایده داشته باشن میرن ایده رو ارائه میدن که به گفته ی دوستم نحوه ی ارائه خیلی مهمه
از بین ایده ها یه سری ایده انتخاب میشن و باید تشکیل گروه داده بشه، که معمولاً توسعه دهنده ها خودشون میرن سمت یه گروه یا از بقیه دعوت می کنن
در نهایت تو این دوروز باید برنامه پیاده سازی بشه و قابلیت ارائه داشته باشه.

آیا استارتآپ ویکند فایده ای داره ؟ از دید من خیلی مفید هست، شما تو یه گروه فعالیت می کنید که هرکدوم تخصصی دارید، مربی هایی به شما مشاوره میدن که تخصص بالایی دارن و درکل دیدتون نسبت به کار گروهی و پرداخت ایده ها وسیع تر میشه (مثلاً منی که برنامه نویسم دیدم نسبت به UI/UX وسیع تر میشه)
برای فعالیت های بعدی میتونید رو گروه خودتون حساب کنید و یا با توسعه دهنده های دیگه ارتباط برقرار کنید.
اونجا اگر بتونید ایده ی خودتون رو درست مطرح کنید، کلی شرکت هستن که این رویدادها رو تحت نظر دارن، حتی اگه یه توسعه دهنده ی مستقل هستید هم میتونید پیشنهاد کار پیدا کنید (تو همون روز اول سه تا پیشنهاد پروژه به دوست من شده بود)

اما مسئله ی مهم اینه، این رویداد برنامه ریزی نشده که شما رو از این رو به اون رو کنه، شما خودتون باید آگاهانه از تمام فرصت ها استفاده کنید. با توصیف هایی که من از ایده ها شنیدم، خیلی ایده های بهتری برای اول تا سوم شدن وجود داشت (و بنظرم ایده ی اول خیلی خام بود و اول شدن حقش نبود)، شما هیچوقت نباید بخاطر اول شدن ایده تون برید اونجا، اگر جایزه ای هم داره بخاطر جایزه هم نباید برید تو این رویداد شرکت کنید.

به هرحال اگر قصد داشته باشید یک استارتآپ راه اندازی کنید این رویداد بیشتر از ۲۰۰ هزار تومن هزینه ای که میکنید براتون سود خواهد داشت