انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از Korn shell  (دفعات بازدید: 873 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
استفاده از Korn shell
« : 26 شهریور 1392، 09:55 ب‌ظ »
سلام دوستان. این Korn shell در مقایسه با bash خودمون چه تفاوتها یا مزایایی داره؟ اصلا می صرفه برم سراغش؟ اگه توصیه می کنید اونوقت چجوری نصبش کنم؟
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : استفاده از Korn shell
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1392، 10:00 ب‌ظ »
سلام دوستان. این Korn shell در مقایسه با bash خودمون چه تفاوتها یا مزایایی داره؟ اصلا می صرفه برم سراغش؟ اگه توصیه می کنید اونوقت چجوری نصبش کنم؟

چه فرقى برات داره ؟ من ميگم zsh نصب كن لذتشو ببر اينا همشون تو استفاده يكيند  ولى zsh امكانات خيلى زياد و خوبى داره مگه اين كه بخواى خودت شل بنويسى كه بستگى داره بهت با سينكس كدوم راحت تر باشى كه من بازم بش رو بخاطر عمومى بودنش توصيه ميكنم .

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
« پاسخ #2 : 26 شهریور 1392، 10:08 ب‌ظ »

چه فرقى برات داره ؟ من ميگم zsh نصب كن لذتشو ببر اينا همشون تو استفاده يكيند  ولى zsh امكانات خيلى زياد و خوبى داره مگه اين كه بخواى خودت شل بنويسى كه بستگى داره بهت با سينكس كدوم راحت تر باشى كه من بازم بش رو بخاطر عمومى بودنش توصيه ميكنم .
اتفاقا خودم هم به این نتیجه رسیدم که zsh نصب کنم اما الان که نصب کردم و دستور chsh  رو وارد می کنم نمی دونم بعدش چی بزنم که به zsh منتقل بشم. میشه بگید چه بکنم؟
ضمنا چقدر با bash تفاوت داره؟
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #3 : 26 شهریور 1392، 10:27 ب‌ظ »
حالا که قراره ترمینال دیگری رو هم تست کنید، fish رو هم امتحان کنید. بعد oh-my-fish رو هم تنظیم کن و بعد تفاوت رو ببین.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 26 شهریور 1392، 10:35 ب‌ظ »

اتفاقا خودم هم به این نتیجه رسیدم که zsh نصب کنم اما الان که نصب کردم و دستور chsh  رو وارد می کنم نمی دونم بعدش چی بزنم که به zsh منتقل بشم. میشه بگید چه بکنم؟
ضمنا چقدر با bash تفاوت داره؟

chsh -s /bin/zsh