0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان. این Korn shell در مقایسه با bash خودمون چه تفاوتها یا مزایایی داره؟ اصلا می صرفه برم سراغش؟ اگه توصیه می کنید اونوقت چجوری نصبش کنم؟
نقلقول از: mohammadgolfami در 26 شهریور 1392، 09:55 بظسلام دوستان. این Korn shell در مقایسه با bash خودمون چه تفاوتها یا مزایایی داره؟ اصلا می صرفه برم سراغش؟ اگه توصیه می کنید اونوقت چجوری نصبش کنم؟چه فرقى برات داره ؟ من ميگم zsh نصب كن لذتشو ببر اينا همشون تو استفاده يكيند ولى zsh امكانات خيلى زياد و خوبى داره مگه اين كه بخواى خودت شل بنويسى كه بستگى داره بهت با سينكس كدوم راحت تر باشى كه من بازم بش رو بخاطر عمومى بودنش توصيه ميكنم .
نقلقول از: אוּרִיאֵל در 26 شهریور 1392، 10:00 بظنقلقول از: mohammadgolfami در 26 شهریور 1392، 09:55 بظسلام دوستان. این Korn shell در مقایسه با bash خودمون چه تفاوتها یا مزایایی داره؟ اصلا می صرفه برم سراغش؟ اگه توصیه می کنید اونوقت چجوری نصبش کنم؟چه فرقى برات داره ؟ من ميگم zsh نصب كن لذتشو ببر اينا همشون تو استفاده يكيند ولى zsh امكانات خيلى زياد و خوبى داره مگه اين كه بخواى خودت شل بنويسى كه بستگى داره بهت با سينكس كدوم راحت تر باشى كه من بازم بش رو بخاطر عمومى بودنش توصيه ميكنم .اتفاقا خودم هم به این نتیجه رسیدم که zsh نصب کنم اما الان که نصب کردم و دستور chsh رو وارد می کنم نمی دونم بعدش چی بزنم که به zsh منتقل بشم. میشه بگید چه بکنم؟ضمنا چقدر با bash تفاوت داره؟