انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال : چطوری از اینترنت گوشی اندرویدی به وسیله کابل بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟  (دفعات بازدید: 760 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
سلام و درود
بزرگان بنده به یک مشکلی برخوردم !
 چطوری از اینترنت گوشی اندرویدی به وسیله کابل بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟

در ویندوز یک برنامه ایی به اسم Pdanet هست که بر روی ویندوز نصب می کنی و بعد گوشی رو متصل می کنی و یک برنامه هم بر روی گوشی نصب میشه که وقتی اجرایش می کنی اینترنت موبایل به کامپیوتر متصل می شود حال تو اوبونتو باید چه کرد ؟
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • מוטורולה
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با USB Thetering (درست نوشتم؟) و یا ویژگی hotspot اندروید می‌تونی از گلکسی به کامپیوتر اینترنت به اشتراک بذاری. روی هردوتاشون با بلوتوث هم می‌شه اینترنت به اشتراک گذاشت گمونم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
با USB Thetering (درست نوشتم؟) و یا ویژگی hotspot اندروید می‌تونی از گلکسی به کامپیوتر اینترنت به اشتراک بذاری. روی هردوتاشون با بلوتوث هم می‌شه اینترنت به اشتراک گذاشت گمونم
َUSB OTG
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • מוטורולה
این قابلیت ها برای گوشی های جدید هست گوشی من قابلیت USB OTG نداره !

در یکی از انجمن های خارجی بهم دو روش معرفی کردن ولی من هیچی نمی دونم چی هست !

دوستانی که انگلیسیشون خوبه ممنون میشم یک نگاه بندازن

نقل‌قول
I've used wvdial successfully in the past to use my phone as a modem in Slackware. You have to create/edit the configuration file (they provide an example). At least one of those changes (number to dial) will be carrier specific.

نقل‌قول
THIS PAGE could be a good starting point.
You did not specify what internet enabled mobile phone and what Linux distro, so have to keep the reply in a more general description rather then a more detailed (if possible) guide.
Here is a video of using bluetooth to connect an internet enabled phone to a linux laptop.

مخصوصا اینجا رو http://www.makeuseof.com/tag/how-to-tether-your-smartphone-in-linux/