تو نسخه های جدیدش multi segment رو برای همه باز گذاشته یا فقط تو نسخه پولی هستش ؟
هنوزم add-onsش پولیه ؟
فارسی رو پاس بدارید این مولتی چی اگر منظورتان قابلیت دانلود چندتایی هست که مشکلی نداره بازه در مورد فایرفاکس من از اوپرا استفاده می کنم
هر فایلی رو که می خواهم رو دانلود کنم خودش با برنامه flareGet باز می کنه
یکی دیگه از حسن های برنامه پشتیبانی از زبان فارسی هست
استفاده از سیستم عامل با زبان هیبرید ! یه برنامه انگلیسی هست و یکی فارسی و ... سردرد آور و سردر گم کننده هست
فکر نمیکنم نیاز باشه منو های یه برنامه رو فارسی داشته باشیم کلمات ساده انگلیسی مثل close فارسی باشه یا نه اصلا اهمیت نداره و فکر نمیکنم به غیر از افراد خیلی جوان و یا پیر کسی باشه نیاز داشته باشه من که حس اسباب بازی بهم دست میده اینجوری
سگمیت دانلود یعنی فایل رو چند قسمت بکنه و دانلود کنه که بله فلیر گت این کار رو میکنه ولی توی نسخه رایگان 4 تا بیشتر نمیزاره که سرعتش خیلی بالا نمیشه
در حالی که موقع دانلود یه فایل 3-4 گیگی ممکنه بخواید 16 قسمت هم بکنید که نهایت پهنای باند رو مصرف کنید
ولی همزمان 4 تا فایل رو هر کدوم با چهار تا سیگمت بگیرید مثئله حله
ولی در کل فلیر گت خیلی گرونه مخصوصا برای ما تو ایران تازه دردسر پرداخت کردنش هم بماند آزاد هم نیست
همین اینترنت دانلود منیجر رو برای گنو/لینوکس منتشر کنن خریدش بهتره تا فلیر گت ! ارزون تر هم میشه