انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پریدن یونیتی بعد از نصب CompizConfig Settings Manager  (دفعات بازدید: 4112 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
سلام دوستان. محیط یونیتی من بعد از نصب CompizConfig Settings Manager و استفاده از تنظیماتش یهو پریده! البته توی اکانت مهمانم یونیتی هستش! نزدیک به نصف روزه دارم بهش ور میرم که درست بشه و تمام تاپیک های این فروم و فرومهای خارجی رو خوندم و بهشون عمل کردم اما فایده ای نداشته! چیکار کنم؟
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi
پاسخ : پریدن یونیتی بعد از نصب CompizConfig Settings Manager
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1392، 08:59 ب‌ظ »
سلام دوستان. محیط یونیتی من بعد از نصب CompizConfig Settings Manager و استفاده از تنظیماتش یهو پریده! البته توی اکانت مهمانم یونیتی هستش! نزدیک به نصف روزه دارم بهش ور میرم که درست بشه و تمام تاپیک های این فروم و فرومهای خارجی رو خوندم و بهشون عمل کردم اما فایده ای نداشته! چیکار کنم؟
درود ...
اگر تنظیماتی مثل اسلاید هارو فعال می کنین و یونیتی می پره و هیچ چیزی جز صفحه خالی دستاپ تو دید نیست بنده فکر می کنم مشکل از نصب نبودن درایور کارت گرافیک باشه من این مشکل رو روی یک لپتاپ داشتم پس از نصب کارت گرافیک اصلاح شد
یا حق

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1392، 10:54 ق‌ظ »
تنظیماتی که توش اعمال کردی را پاک کن احتمالا درست میشه.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1392، 12:57 ب‌ظ »
هرجا مشکل داشتی که با CTRL+ALT+T و نوشتن CCSM میاریش و با TTYها میپری بیرون ولی ...
همونطور که دوستان گفتن یه بار همه‌ی تیک‌ها را بردار و بعد  ubuntu unity plugin را بذار و بعد ریستارت کن . اگه جواب نداد compiz --replace را هم بزن توی ترمینال. راستی در سؤالاتی که میاد enable , solve configuration و ... بزن

مطمئن باش اگه قدم به قدم ور بری حتما حل میشه مگه اینکه درایور گرافیکت مشکل دار باشه
:) :)

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 شهریور 1392، 02:39 ب‌ظ »
هرجا مشکل داشتی که با CTRL+ALT+T و نوشتن CCSM میاریش و با TTYها میپری بیرون ولی ...
همونطور که دوستان گفتن یه بار همه‌ی تیک‌ها را بردار و بعد  ubuntu unity plugin را بذار و بعد ریستارت کن . اگه جواب نداد compiz --replace را هم بزن توی ترمینال. راستی در سؤالاتی که میاد enable , solve configuration و ... بزن

مطمئن باش اگه قدم به قدم ور بری حتما حل میشه مگه اینکه درایور گرافیکت مشکل دار باشه
همه اینایی که میگید رو امتحان کردم. دست آخر هم چون چند وقتی بود که می خواستم به 13.04 آپگرید کنم بی خیال شدم و 13.04 نصب کردم. بازم ممنون از بذل توجهتون. ضمنا من از محیط های مینیمال (ساده و شیک) بیشتر خوشم میاد. شلوغ بازی رو دوست ندارم. این compizconfig هم که آخر جنگولک بازیه! :)

آفلاین saeedha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با نوشتن دستورهای زیر میتونید محیط unity رو بازگردانی کنید
/dconf reset -f /org/compiz
unity --reset-icons & disown
اگر دستورات بالا عمل نکرد هر سه فایل درون شاخه  /org/compiz/ را باید ریست کنید با دستورات
/dconf reset -f org/compiz/current-profile   
/dconf reset -f/org/compiz/profiles
/dconf reset -f /org/compiz/existing-profiles 
و در آخر هم از دستور
استفاده کن من خودم همین مشکل رو داشتم اینجوری برطرفش کردم \\:D/ امیدوارم برای شما هم کار کنه توی تمام سایت ها دستور اول بود که برای من کار نکرد

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
با نوشتن دستورهای زیر میتونید محیط unity رو بازگردانی کنید
/dconf reset -f /org/compiz
اگر دستورات بالا عمل نکرد هر سه فایل درون شاخه  /org/compiz/ را باید ریست کنید با دستورات
/dconf reset -f org/compiz/current-profile   
/dconf reset -f/org/compiz/profiles
/dconf reset -f /org/compiz/existing-profiles 
و در آخر هم از دستور
استفاده کن من خودم همین مشکل رو داشتم اینجوری برطرفش کردم \\:D/ امیدوارم برای شما هم کار کنه توی تمام سایت ها دستور اول بود که برای من کار نکرد
مرسی عزیز.