انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین نسخه سیستم‌عامل همراه «اوبونتو تاچ» بیست و پنجم مهر از راه می‌رسد  (دفعات بازدید: 2677 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
دی‌ماه سال گذشته کمپانی کنونیکال از سیستم‌عامل اوبونتوی لمسی برای گوشی‌های هوشمند پرده برداشت. از آن موقع تا به حال این سیستم‌عامل در حالت آزمایشی قرار داشت تا این‌که بالاخره ۲۵ مهرماه به عنوان تاریخ عرضه رسمی آن اعلام شده است.

طبق اعلام کمپانی کنونیکال اولین نسخه از Ubuntu Touch برای گوشی‌ها از ۱۷ اکتبر یعنی ۲۵ مهرماه به صورت رسمی عرضه خواهد شد. نسخه ۱٫۰ این سیستم‌عامل فعلاً تنها برای گوشی‌ها و تبلت‌های نکسوسی عرضه خواهد شد و اگر یک گلکسی نکسوس، نکسوس ۴، نکسوس ۷ و یا نکسوس ۱۰ دارید می‌توانید مهرماه طعم اوبونتو را روی گوشی خود بچشید. کنونیکال فعلاً مشغول نهایی‌سازی و رفع همه اشکالات باقی مانده است.

برخلاف Jolla با سیستم‌عامل Sailfish و یا سیستم‌عامل موبایلی فایرفاکس، اوبونتو در ابتدای ورود همراه با گوشی خاصی به بازار عرضه نخواهد شد. در واقع کمپانی کنونیکال پروژه‌ای را با نام Ubuntu Edge در Kickstarter کلید زد که یک گوشی هوشمند فوق‌العاده قدرتمند با قابلیت اجرای نسخه دسکتاپ اوبونتو بود اما از آن‌جایی که هدفش را بسیار بالا تعیین کرده بود هیچگاه بودجه لازم برای شروع پروژه جمع‌آوری نشد.

به هر حال اگر یک گوشی یا تبلت نکسوسی ندارید بهتر است تا شروع سال ۲۰۱۴ میلادی منتظر بمانید چرا که احتمالاً اولین گوشی‌های اوبونتویی از آن زمان به بازار عرضه خواهد شد. برای آگاهی از ویژگی‌های اوبونتوی لمسی می‌توانید به این مطلب مراجعه کنید.

منبع
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi
دی‌ماه سال گذشته کمپانی کنونیکال از سیستم‌عامل اوبونتوی لمسی برای گوشی‌های هوشمند پرده برداشت. از آن موقع تا به حال این سیستم‌عامل در حالت آزمایشی قرار داشت تا این‌که بالاخره ۲۵ مهرماه به عنوان تاریخ عرضه رسمی آن اعلام شده است.

آقا خوش خبر باشی :دی اولین smartphone که با اوبونتو رسما بیاد تو بازار رو می خرم‌!‌ قول !!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم

آقا خوش خبر باشی :دی اولین smartphone که با اوبونتو رسما بیاد تو بازار رو می خرم‌!‌ قول !!
البته می تونید روی گوشی هوشمندی که اندروید داره هم نصبش کنید(البته سخت افزار نسبتا خوبی می خواد)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi

البته می تونید روی گوشی هوشمندی که اندروید داره هم نصبش کنید(البته سخت افزار نسبتا خوبی می خواد)
روی HTC DHD نصب کردم سرعتش جالب نبود به علت ضعف سخت افزاری . روی one x نصب کردم خوب بود اما مشکل تماس و صدا رو داشت :)

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
من اینو روی نکسوس هفت نصب میکنم. فقط سوالی که هست اینه که میشه اوبونتو رو کنار اندروید داشت؟ ( مثلا روی نکسوس ) و از اون مهمتر ! اوبونتو تاچ تا جایی که من تو سایتش دیدم ۴ گیگ رم میخواد ! غیر از نکسوس ۴ که ۲ گیگ رم داره بقیه محصولات نکسوس ( مثلا نکسوس ۷ ) یک گیگ یا کمتر رم دارن. واقعا با این تفاوت میزان رم اوبونتو اجرا میشه روی نکسوس؟

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
من نکسوس ۷ دارم ولی هرچی گشتم چیزی تو سایت ubuntu.com پیدا نکردم ، دوستانی که نصب کردن لطفا راهنمایی کنن ، بعدشم اگه میشه یه آموزش کامل نصب تو انجمن قرار بدن . خیلی ممنون .
میشه یه کاری کرد برنامه ها و عکس ها و فیلم ها رو یه جوری ازش بک آپ گرفت ؟! که اگه برگشتیم تو آندروزد مشکلی پیش نیاد :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
من اینو روی نکسوس هفت نصب میکنم. فقط سوالی که هست اینه که میشه اوبونتو رو کنار اندروید داشت؟ ( مثلا روی نکسوس ) و از اون مهمتر ! اوبونتو تاچ تا جایی که من تو سایتش دیدم ۴ گیگ رم میخواد ! غیر از نکسوس ۴ که ۲ گیگ رم داره بقیه محصولات نکسوس ( مثلا نکسوس ۷ ) یک گیگ یا کمتر رم دارن. واقعا با این تفاوت میزان رم اوبونتو اجرا میشه روی نکسوس؟
بله میشه ، برو به لینک زیر یه اموزش گذاشتم براش
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300008
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.