0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ممنون بابت معرفی. برنامهنویسی کدوم بخش کار شما بوده دوست عزیز؟
سلام خدمت دوستان عزیز میدونید ارون چیه ؟ (اِرون )یه توزیع مبتنی بر دبیان هست که هدف اصلیش فقط امنیت بوده و صرفا برای سرور طراحی شده . ولی قابلیت نصب دسکتاپ رو هم دارهمن فقط برنامه نویس این پروژه هستم و هیچی دربارش نمیدونم فقط این اجازه رو گرفتم که بهتون این توزیع رو معرفی کنم ادرس سایت : Aeron.ir
اگه سروره، چرا رابط گرافیکی داره؟ اگه گنومه چرا عکسش کیدیایه؟
نقلقول از: دانیال بهزادی در 31 شهریور 1392، 10:23 بظاگه سروره، چرا رابط گرافیکی داره؟ اگه گنومه چرا عکسش کیدیایه؟اینارو من مطلع نیستم که چی تو سایت ها زدند ولی میدونم نسخه لاکچور از توزیع ارون که دست منه یه چیزی میشه مثل کالی لینوکس با دسکتاپ سینامونسایت هم بهشون اطلاع دادم تصحیح بکنند
نقلقول از: Mr.XmH در 31 شهریور 1392، 10:33 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 31 شهریور 1392، 10:23 بظاگه سروره، چرا رابط گرافیکی داره؟ اگه گنومه چرا عکسش کیدیایه؟اینارو من مطلع نیستم که چی تو سایت ها زدند ولی میدونم نسخه لاکچور از توزیع ارون که دست منه یه چیزی میشه مثل کالی لینوکس با دسکتاپ سینامونسایت هم بهشون اطلاع دادم تصحیح بکنند خوب كالى بدرد سرور ميخوره اون وقت ؟
نقلقول از: אוּרִיאֵל در 31 شهریور 1392، 10:35 بظنقلقول از: Mr.XmH در 31 شهریور 1392، 10:33 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 31 شهریور 1392، 10:23 بظاگه سروره، چرا رابط گرافیکی داره؟ اگه گنومه چرا عکسش کیدیایه؟اینارو من مطلع نیستم که چی تو سایت ها زدند ولی میدونم نسخه لاکچور از توزیع ارون که دست منه یه چیزی میشه مثل کالی لینوکس با دسکتاپ سینامونسایت هم بهشون اطلاع دادم تصحیح بکنند خوب كالى بدرد سرور ميخوره اون وقت ؟خوبی ؟ میگم لاکچور یه توزیع مبتنی بر توزیع ارون هست که مثل کالی برای کارای امنیتیه نه اینکه خود ارون باشه که خود ارون امنیتش خیلی خوبه که من گفتم بدرد سرور میخوره چون انتی دیداس و از این قبیل برنامه ها داره
نقلقول از: Mr.XmH در 31 شهریور 1392، 11:04 بظنقلقول از: אוּרִיאֵל در 31 شهریور 1392، 10:35 بظنقلقول از: Mr.XmH در 31 شهریور 1392، 10:33 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 31 شهریور 1392، 10:23 بظاگه سروره، چرا رابط گرافیکی داره؟ اگه گنومه چرا عکسش کیدیایه؟اینارو من مطلع نیستم که چی تو سایت ها زدند ولی میدونم نسخه لاکچور از توزیع ارون که دست منه یه چیزی میشه مثل کالی لینوکس با دسکتاپ سینامونسایت هم بهشون اطلاع دادم تصحیح بکنند خوب كالى بدرد سرور ميخوره اون وقت ؟خوبی ؟ میگم لاکچور یه توزیع مبتنی بر توزیع ارون هست که مثل کالی برای کارای امنیتیه نه اینکه خود ارون باشه که خود ارون امنیتش خیلی خوبه که من گفتم بدرد سرور میخوره چون انتی دیداس و از این قبیل برنامه ها دارههیچکدوم اشتباه لوپی یه نفری بود که سایت رو دادیم دستشما کلا یه تیم ۱۸ نفری هستیم . منم یه عضو از این ۱۸ نفر هیچی خبر ندارم فقط اجازه گرفتم اینجا که عضو شدم خبرشو بدمگنوم ماله كدومشونه اون وقت ؟