انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو X64 13.2 (سیاه شدن صفحه)  (دفعات بازدید: 2040 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kitcat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام به همه دوستان،
خیلی وقت بود دوست داشتم لینوکس رو شروع کنم اما تنبلیم می گرفت با اینکه می دونستم چقدر مزایا داره اما امان از تنبلی  ;D
الان قصد دارم روی سیستمی با این مشخصات اوبونتو 13 X64 رو که از همینجا هم رفتم تو سایت اوبونتو و دانلودش کردم رو سیستمم نصب کنم
AMD FX-4100 Quad Core 3.6GHz Bulldozer Processor
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5
Ram 8GB DDR3 Bus 1600
اول اومدم فلشم رو Bootable کردم و بعد وصلش کردم به سیستم و خواستم دمو رو ببینم دیدم صفحه سیاه اومد. رو بقیه گزینه ها هم همین مشکلو دارم.
جالب اینه که با همین فلش تو اداره 2 تا سیستم رو لینوکس کردم و شد  ;D
البته اونا مثل سیستم خودم نبودن و اینتل بودن
حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟
راستی این نسخه رو CD که جا نمیشه رایتش کنم درسته؟؟؟
بعد از همینجا به بچه محلمون آقای محمدرضا بوذری سلام عرض می کنم.
با تشکر از دوستان
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1392، 12:03 ب‌ظ توسط kitcat »

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
سلام به همه دوستان،
خیلی وقت بود دوست داشتم لینوکس رو شروع کنم اما تنبلیم می گرفت با اینکه می دونستم چقدر مزایا داره اما امان از تنبلی  ;D
الان قصد دارم روی سیستمی با این مشخصات اوبونتو 13 X64 رو که از همینجا هم رفتم تو سایت اوبونتو و دانلودش کردم رو سیستمم نصب کنم
AMD FX-4100 Quad Core 3.6GHz Bulldozer Processor
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5
Ram 8GB DDR3 Bus 1600
اول اومدم فلشم رو Bootable کردم و بعد وصلش کردم به سیستم و خواستم دمو رو ببینم دیدم صفحه سیاه اومد. رو بقیه گزینه ها هم همین مشکلو دارم.
جالب اینه که با همین فلش تو اداره 2 تا سیستم رو لینوکس کردم و شد  ;D
البته اونا مثل سیستم خودم نبودن و اینتل بودن
حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟
راستی این نسخه رو CD که جا نمیشه رایتش کنم درسته؟؟؟
بعد از همینجا به بچه محلمون آقای محمدرضا بوذری سلام عرض می کنم.
با تشکر از دوستان
با کانفیگی که گذاشتین خیلی بعیده مشکل داشته باشین. می تونین روی dvd بصورت بوتیبل رایت کنین.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
مسئله احتمالا مربوط به کارت گرافیکت میشه عزیز
اولا که اوبونتو 13.2 کجا بوده دیگه؟(اشتباه نمیکنی؟ ???)
بریم سر اصل مطلب
دوحالت داره!اول وارد مراحل نصب بشو و نور صفحه رو زیاد کن ببین درست میشه یا نه
اگه درست نشد تو قسمتی که وارد نصب میشی یه قسمت هست که نوشته
try ubuntu with out installing
 و ...
شما قبل از انتخاب هر گزینه کلید F6 رو بزنید که other option انتخاب بشه
یه قسمتی باید داشته باشه تو مایه های no modest (دقیقا یادم نیست) اینو انتخاب کن تا با کارت گرافیکت نیاد بالا!
بعد فرآیند نصب رو انجام بده
بعد که نصب کردی در موقع بوت که گراب میاد بالا باید کار کنی که بازم سیستم با کارت گرافیک نیاد بالا تا بتونی وارد بشی و کارت گرافیکت رو نصب کنی و همه چی درست بشه
طبق این راهنما عمل کن درست میشه انشالله و وارد بشو و درایور کارت گرافیکت رو نصب کن
http://askubuntu.com/questions/38780/how-do-i-set-nomodeset-after-ive-already-installed-ubuntu
سوالی بود در خدمتم

آفلاین kitcat

• Newbie
  • *
سلام دوستان با تشکر از پاسخ هاتون
شرمنده که یه کم دیر جواب دادم تازه ریکاوری درایو هامو و نصب ویندووز 8 رو تموم کردم!
بله درست شنیدین!
موقع نصب تلفات سنگینی دادم!
البته اشکالی نداره ایشالا میشه تجربم!
آقا من توضیحات شما رو خوندم فعلا که به نتیجه نرسیدم
F6 رو که میزنم کاری انجام نمیده
کلید e رو که میزنم خط فرمان رو باز میکنه اما این دستور nomodeset رو هم که میزنم میگه که دستور رو نمیشناسه
یه کم دیگه روش کار می کنم نتیجه رو میگم خدمتتون
راستی نسخه هم حق با شماست 13.04 هست
با تشکر
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1392، 12:03 ب‌ظ توسط kitcat »

آفلاین kitcat

• Newbie
  • *
سلام دوستان
تو صفحه Boot کلید  e رو زدم و بعد -- quiet splash  رو با دستور quiet splash radeon.modeset=0 جا به جا کردم و بعدم کلید F10 رو زدم و آوردمش بالا  ;D
حالا سوال بعدیم اینه من اومدم اوبونتو رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم درایو هامو مجبور شدم فرمت کنم. کنار ویندوز 8 هم اومدم نصب کنم بوتش رو بالا نیاورد و فقط ویندوز 8 بالا میاد.
حالا سوالم اینه که اوبونتو فقط در کنار XP می تونه نصب بشه و یا در کنار ویندوز 7 و یا 8 هم میشه آوردش بالا؟؟؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام دوستان
تو صفحه Boot کلید  e رو زدم و بعد -- quiet splash  رو با دستور quiet splash radeon.modeset=0 جا به جا کردم و بعدم کلید F10 رو زدم و آوردمش بالا  ;D
حالا سوال بعدیم اینه من اومدم اوبونتو رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم درایو هامو مجبور شدم فرمت کنم. کنار ویندوز 8 هم اومدم نصب کنم بوتش رو بالا نیاورد و فقط ویندوز 8 بالا میاد.
حالا سوالم اینه که اوبونتو فقط در کنار XP می تونه نصب بشه و یا در کنار ویندوز 7 و یا 8 هم میشه آوردش بالا؟؟؟
سلام
یه نکته کوچولو همیشه برای موضوع جدید تاپیک جدا باز کن تا هم جواب سریع بگیری هم سرچ کردن برای آیندگان راحت تر باشه! :)

ببین وقتی اوبونتو رو نصب داری بعد ویندوز نصب میکنی ویندوز یه مقدار احمق تشریف داره! سیستم عامل کنارش رو شناسایی نمیکنه و برای بوت اون یکی اقدامی نمیکنه و منوی گراب دچار مشکل میشه
باید با فلش یا دی وی دی اوبونتو لایو بیای بالا و نرم افزار boot-repair نصب کنی یا از آموزش های تعمیر گراب استفاده کنی و دوباره منوی گراب رو برگردونی

آفلاین Mr_Mo$tafa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
  • We Stand Up To The End
منم همین مشکل رو داشتم که حل شد این بخش رو بخون
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,74047.0.html
تمام نیاز من در یک کلمه (دبیان)