انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کانفیگ vps  (دفعات بازدید: 2162 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
کانفیگ vps
« : 07 مهر 1392، 05:33 ب‌ظ »
من یک سایت برای جایی دارم طراحی می کنم. منتها دارم با جاوا می نویسم. از آنطرف هاست جاوا در ایران یکی بیشتر پیدا نکردم و اون هم قیمت بالایی داره. من تا یک ماه آینده باید یک سایت را  با جاوا راه بندازم و دو سایت دیگر را هم تا آخر سال. حساب کردم دیگه اگر بخوام براشون هاست جاوا بخرم دو برابر یک vps باید هزینه کنم
مشکل اینجاست که من هیچ اطلاعاتی در مورد نگهداری سرور ندارم. توی لینوکس هم فقط فدورا کار کردم اونهم در حدی  که کارهای عادی خودم را راه بندازم. و در مورد کارهایی که باید برای امنیت vps انجام داد اطلاعی ندارم.
با این تفاسیر به نظرتان عاقلانه هست که vps بخرم؟
دو تا کتاب در بازار هست با این عناوین :
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1485810
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486166
آیا مطالعه این دوتا می تونه کمکم کنه؟ و کافی هست؟
ممنونم.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : کانفیگ vps
« پاسخ #1 : 07 مهر 1392، 06:53 ب‌ظ »
کتاب اولی که مال 87 هست بدرد نمیخوره قدیمی هستش .
دومی باز بهتره .
اگر اشنایی ندارین میتونین کنترل پنل نصب کنین . از جایی که برای سایت میخاین شاید cpanel بهتر باشه براتون ولی نمیدونم cpanel جاوا داره یا نه .
کنترل پنل های دیگم هستش که فقط برای کانفیگ خود سیستم هستن و برای هاستینگ نیستن مثل zentyl یا isp config یا webmin .

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #2 : 07 مهر 1392، 07:22 ب‌ظ »
خوب سی پنل که هزینه داره. و هزینه اش کم هم نیست. ضمن اینکه من نمی خوام به کس دیگری هاست بفروشم برای کار خودم می خوام نهایتش این هست که با دو سه تا از دوستان به جای اینه از هاست های مختلف استفاده کنیم به صورت مشترک یک وی پی اس بگیریم.
و یک مورد اینکه کتاب دوم مباحث مربوط به امنیت را پوشش میده؟

سایتی که قراره روش سوار بشه از لحاظ امنیت یک کمی حساس هست ولی از نظر بازدید کننده خیلی محدود هست یعنی یکسری افراد خاص در حدود 2-3 هزار نفر نهایت عضو داشته باشه. و یک سایت عمومی نیست. با توجه به صفر بودن من آیا ارزش ریسک داره؟ یا مشکل خاصی پیش نمیاد.
از این جهت میگم که خیلی از کارها از دور که نگاه می کنی خیلی عجیب و گنگ هست برات ولی وقتی واردش میشی می فهمی چیز خاصی نبود. این هم از اون دست کارها هست؟
ببخشید مورد آخر اینکه در مورد این شرکت اطلاعی دارین؟ http://aivivid.com/ و آیا VPS PLAN A آن کفاف کار را میده یا از نظر رم کم میاره؟
ممنون
ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 07 مهر 1392، 08:10 ب‌ظ »
خوب اداره یک سرور یا سرور مجازی چیزی نیست که با یک کتاب خوندن یاد بگیرید. نیاز به زمان داره، نیاز به تجربه داره، ولی خوب اولین قدم اینه که اطلاعات پایه‌ای در مورد گنو-لینوکس داشته باشید، بعد هم اطلاعات پایه‌ای در مورد سرویسی که می‌خواید راه بندازید. بعضی اطلاعات هم نیاز به تجربه داره و تا وقتی براتون پیش نیاد، یاد نمی‌گیریدش.

به نظر من ارزش ریسک نداره و می‌تونه باعث این بشه که مشتری‌تون رو از دست بدید.
البته با این وجود براتون یک پیشنهاد توی پیغام خصوصی فرستادم.