انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اما و اگرهایی برای مهاجرت به لینوکس  (دفعات بازدید: 5331 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
    • باشگاه تخصصی دانشجویان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
برای مدتیه که به فکر مهاجرت از ویندور به لینوکس هستم اما اینجا مشکلی دارم. من به دو برنامه AutoCAD و 3DS MAX نیاز شدیدی دارم. حالا سوالاتی برام پیش اومده.
سوال اول اینکه آیا میشه این دو برنامه رو روی لینوکس اجرا کرد؟ در واقع کدوم لینکوس می تونه این کار رو انجام بده؟
اگر اجرا بشن از قدرتشون کم نمیشه؟ نیازی داره که مثلا اتوکد نسخه لینوکس رو تهیه کنم یا خود اتوکد اینکار رو انجام میده؟
و اگر لینوکسی نباشه که بتونه این دو تا رو پشتیبانی کنه چه برنامه هایی در حد این دو برنامه هستن؟ یعنی برنامه ای که مثل کد دستورات دو بعدی بسیار قوی داشته باشه و برنامه ای که مثل مکس سه بعدی قوی داشته باشه؟
نکته مهم اینکه زمینه کاری من معماری هست و روی متریال و نور باید حساب ویژه ای باز کنم.
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1387، 06:41 ب‌ظ توسط Mostafa66 »
باشگاه تخصصی دانشجویان، محلی برای تبادل افکار، عقاید و دانش ها!

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: اما و اگرهایی برای مهاجرت به لینوکس
« پاسخ #1 : 27 آذر 1387، 06:59 ب‌ظ »
برنامه Blender هست که مشابه برنامه 3max هستش و از سایت blender.org می تونید خود برنامه و نمونه کارهاش رو ببینید و از سایت blender.ir می تونید راهنمای فارسیش رو بگیرید

فکر می کنم معادل برنامه autocad توی لینوکس Home3D باشه ( البته اگه اشتباه نکنم ! مطمئن نیستم )

یه شبیه سازی هم داریم توی لینوکس به اسم Wine که کار اجرای برنامه های ویندوزی رو روی لینوکس براتون انجام می ده . البته برای بعضی از نرم افزارها به خوبی عمل نمی کنه باید امتحان کنید
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #2 : 28 آذر 1387، 01:46 ب‌ظ »
معادل اتوکد تو لینوکس نرم‌افزارهایی مثل VariCAD و غیره هست که البته اینها پولی‌اند. معادل نرم‌افزار آزادش Qcad هست که در حد اتوکد ۱۴ عمل میکنه و الان هم روی سیستمم نصبه. با فایلهای dwg نمیتونه کار کنه! ولی با فایلهای dxf (مال AutoCAD 2000) میتونه کار کنه. میشه فایلهایی که با اتوکد ۲۰۰۹ هم کشیده شده رو بصورت dxf برای اتوکد ۲۰۰۰ ذخیره کرد و ازش در Qcad استفاده کرد ولی متاسفانه بعضی از امکانات مثل نمایش dimension برای منحنی‌ها رو نداره. نرم‌افزارهای آزاد دیگری هم هستند مثل lx-viewer که من امتحانش نکردم ولی میگن چند وقتیه که به روز رسانی نشده.

متاسفانه فکر نمیکنم بشه اتوکد رو با wine اجرا کرد، من اتوکد ۲۰۰۹ و ۲۰۰۶ را امتحان کردمُ نشد.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #3 : 28 آذر 1387، 02:47 ب‌ظ »
متاسفانه فکر نمیکنم بشه اتوکد رو با wine اجرا کرد، من اتوکد ۲۰۰۹ و ۲۰۰۶ را امتحان کردمُ نشد.

2004 که بدون مشکل گفتن کار میکنه 2006 هم مثی که به کمک wine کار میکنه
Humanity to others...

آفلاین Mostafa66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
    • باشگاه تخصصی دانشجویان
« پاسخ #4 : 28 آذر 1387، 10:00 ب‌ظ »
خیلی ممنون از توضیحاتتون. یه سوال دیگه. کدوم توزیع از لینکوس برای کارای مهندسی و گرافیکی مناسبتره؟

نقل‌قول
2004 که بدون مشکل گفتن کار میکنه
یعنی بدون Wien کار می کنه؟
باشگاه تخصصی دانشجویان، محلی برای تبادل افکار، عقاید و دانش ها!

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #5 : 29 آذر 1387، 10:56 ق‌ظ »
نه، با Wine.
شما خودتون به لینکش برید، می بینید که سایت Wine باز می شه.
:)