انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (سوال) توزیعی برای حرفه ای ها ؟  (دفعات بازدید: 9220 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : (سوال) توزیعی برای حرفه ای ها ؟
« پاسخ #15 : 11 مهر 1392، 11:05 ب‌ظ »
به شخصه خیلی دوست دارم مهاجرت کنم فدورا یه مشکل هایی دارم حل شه حتما می رم سمتش !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #16 : 11 مهر 1392، 11:41 ب‌ظ »
پیشنهاد من به کاربرایی که دوره تازه واردی به لینوکس رو گذروندند توزیع قدرتمند و با سابقه فدوراست.
محسن جان مرسی  :D من که هنوز تازه واردم ولی این توضیحات شما تا حدودی نظرمو در مورد fedora تغییر داد، البته هنوز این حقیقت که بوته ی آزمایش fedora ،redhat اِ دلچسبیشو از بین میبره!
یک دلیل دیگه ام که نمیتونم به fedora مهاجرت کنم اینه که سیستمم کشش دسکتاپ kde رو نداره و شنیدم fedora مزش به kde اِ  ;D
-------
به نظرم در حال حاضر ubuntu هم جذابیت زیادی داره، به این دلیل که داره وارد دنیای گجت ها میشه و همه منتظرن ببینن چیکار میکنه :D   
انشالله وضع بازار درست بشه تا منم بتونم تبلت بخرم و روش ubuntu touch رو بوت کنم  ;D

« آخرین ویرایش: 11 مهر 1392، 11:43 ب‌ظ توسط POo »
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #17 : 11 مهر 1392، 11:52 ب‌ظ »
فدورا با میزکارهای مختلفی عرضه می شه شما می تونی هر کدوم رو که خواستی بگیری ولی یونیتی هست که اون هم راه داره واسه نصبش
گجت چیز جدیدی نیست ؟! منظورتون چیه دقیقا ؟! فکر کنم چیزهایی که می گید رو فدورا هم باشه.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #18 : 12 مهر 1392، 12:02 ق‌ظ »
فدورا با میزکارهای مختلفی عرضه می شه شما می تونی هر کدوم رو که خواستی بگیری ولی یونیتی هست که اون هم راه داره واسه نصبش
گجت چیز جدیدی نیست ؟! منظورتون چیه دقیقا ؟! فکر کنم چیزهایی که می گید رو فدورا هم باشه.
من از kde و unity خوشم میاد، آخه شنیدم fedora و opensuse با kde خیلی ترکیب خوبی میشن؟!  :-k
گجت منظورم گوشی و تبلت بود  :D
راستش opensuse رو به fedora ترجیح میدم ولی اگه بخوام به توزیع حرفه ای تر مهاجرت کنم  debian یا Arch رو امتحان میکنم :D

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
« پاسخ #19 : 12 مهر 1392، 09:24 ق‌ظ »
یه سری بزن به :
distrowatch.com

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
« پاسخ #20 : 12 مهر 1392، 09:44 ق‌ظ »
نقل‌قول
یک دلیل دیگه ام که نمیتونم به fedora مهاجرت کنم اینه که سیستمم کشش دسکتاپ kde رو نداره و شنیدم fedora مزش به kde اِ  ;D

کسایی که کار کردن، از گنوم شل خیلی سنگین تره؟ چقدر رم میگیره ؟
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #21 : 12 مهر 1392، 02:08 ب‌ظ »
پیشنهاد من به کاربرایی که دوره تازه واردی به لینوکس رو گذروندند توزیع قدرتمند و با سابقه فدوراست.به این دلایل:

اگه نگیم فدورا بهترین پشتیبانی رو در بین توزیع های لینوکس داره مطمئنا صاحب یکی از بهترین هاست. علاوه بر جامعه کاربری بسیار گسترده و پویا، شرکت بزرگ ردهت از تمام جهات فدورا رو حمایت میکنه.

فدورا جزء پایبند ترین توزیع ها به اصول آزادی نرم افزاره، و پکیج های third party هیچ جایی در مخازن رسمی این توزیع ندارن و تا حالا هیچ کس به جاسوسی متهمش نکرده.

به جرات میشه گفت فدورا نوآور ترین توزیع گنو لینوکس و خیلی از تکنولوژی های مدرن اول در جامعه کاربری فدورا متولد و تست شدن و بعد به سایر توزیع ها سرایت کردن(پروژه هایی مثل SElinux systemd btrfsَ، توسعه بخش های بزرگی از گنوم و گنوم شل،اکلیپس و ده ها پروژه دیگه) و این از نظر من در مقایسه با اوبونتویی که اکثر قریب به اتفاق نوآوری هاش مختص خودشه، مزیت بزرگی برای فدورا به حساب میاد.

فدورا جدا پشتیبانی بسیار خوبی از سخت افزار های متداول داره و میتونین این نتیجه رو از خوندن نظراتی که درباره فدورا داده شده بدست بیارید . (‌به عنوان مثال تنها توزیعی که بدون اشکال روی نِت بوک من نصب شد همین فدورا بود).

کابر فدورا به هیچ وجه مصرف کننده صرف نیست و حداقل جزئی از چرخه تست و اشکالیابی نرم افزار ها و تکنولوژی های جدید که بعد ها در توزیع های دیگر استفاده میشن، خواهد بود.

کار کردن با فدورا باعث میشه که دست آدم با سیستم های آر پی امی که سهم بزرگی از سرور های دنیا رو در اختیار دارن گرم بشه و کلی چیز جدید یاد بگیره.

و دلیلی که در آخر میگم که البته چندان مزیت به حساب نمیاد اما دونستنش خالی از لطف نیست اینه که بسیاری از توسعه دهنده های مطرح لینوکس از جمله خود لینوس توروالدز از فدورا به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده میکنن و حتما دلیل خوبی برای اینکار دارن دیگه(!)

اینا چیزایی که بود که الان به ذهنم رسید اگر باز از این مزایا پیدا کردم باهاتون به اشتراک میذارم.

در مورد سیستم عامل ریچار استالمن هم باید بگم افرادی مثل ایشون کمتر با سیستم عامل سر و کله میزنن و بیشتر روزشون رو به خوندن و جواب دادن ایمیل میگذرونن برای همین الان دیگه چندان فرق نمی کنه از چه محیطی استفاده میکنن. حالا اگه یه توزیع صد در صد آزادم باشه که گنوایمکسو رو بالا بیاره چه بهتر*.

*استالمن در مصاحبه ایی که با لینوکس ریویو کرد گفت که بیشتر رایانشش از طریق ایمکس انجام میشه.
دلیلش اینه :

در سال ۲۰۰۸ لینوس توروالدز ,نویسنده هسته لینوکس , اعلام داشت که به جهت پشتبانی مناسب فدورا از معماری ریز پردازنده‌های پاور پی‌سی , که مورد علاقه وی می‌باشد , از فدورا استفاده می‌کند .

اگر لطف کنید از مزایا و معایب فدورا بیشتر بنویسید ممنون میشوم،اگر این تاپیک را مناسب نمیبینید لطفا یک تاپیک دراین باره بزنید.

من از kde و unity خوشم میاد، آخه شنیدم fedora و opensuse با kde خیلی ترکیب خوبی میشن؟!  :-k
گجت منظورم گوشی و تبلت بود  :D
راستش opensuse رو به fedora ترجیح میدم ولی اگه بخوام به توزیع حرفه ای تر مهاجرت کنم  debian یا Arch رو امتحان میکنم :D
opensuse هم مانند fedora پایه برای یک توزیع تجاری هستش ،توزیعی به نام suse , اگر به اینخاطر opensuse را بر fedora ترجیح میدهید بهتره یک تجدید نظر بکنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #22 : 12 مهر 1392، 03:10 ب‌ظ »
opensuse هم مانند fedora پایه برای یک توزیع تجاری هستش ،توزیعی به نام suse , اگر به اینخاطر opensuse را بر fedora ترجیح میدهید بهتره یک تجدید نظر بکنید.
بله میدونم منظورم این بود که اگه بخوام یک توزیع که بوته ی آزمایش یک توزیع تجاری هست رو انتخاب کنم، opensuse رو ترجیح میدم به fedora  :D
suse ام با kde محشره  ;D

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #23 : 12 مهر 1392، 08:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
این حقیقت که بوته ی آزمایش fedora ،redhat اِ دلچسبیشو از بین میبره!
چرا؟
چه عیبی داره کاربر علاوه بر انجام کار های معمولیش کمکی هم به پیشبرد لینوکس و نرم افزار های آزاد بکنه؟
مطمئن باشید اگر فدورا صرفا موش آزمایشگاهی ردهت و یا توزیع ناپایداری می بود هیچ وقت این همه کاربر نمی داشت و به اینجا نمی رسید.
نقل‌قول
یک دلیل دیگه ام که نمیتونم به fedora مهاجرت کنم اینه که سیستمم کشش دسکتاپ kde رو نداره و شنیدم fedora مزش به kde
اتفاقا بر عکس؛ فدورا میزکار پیشفرضش گنومه و سهم بزرگی در توسعه اون داره.
اگر واقعا به kde علاقه دارید Opensuse برای شما بهترینه چون اوپن سوزه هم مثل فدورایه توزیع با سابقه و پر فایده ست که یه تجربه دلچسب از kde بهتون میده.
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1392، 08:38 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #24 : 12 مهر 1392، 09:32 ب‌ظ »
منم پیشنهادم opensuse هست یه مزیتی که داره تو خود دی وی دی کلی نرم افرا هست که میتونی موقع نصب انتخاب بکنی
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #25 : 12 مهر 1392، 09:42 ب‌ظ »
منم پیشنهادم opensuse هست یه مزیتی که داره تو خود دی وی دی کلی نرم افرا هست که میتونی موقع نصب انتخاب بکنی

با دانلود نسخه دی وی دی فدورا هم همین امتیاز رو به دست میارید ;)

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #26 : 15 مهر 1392، 07:02 ب‌ظ »
البته هنوز این حقیقت که بوته ی آزمایش fedora ،redhat اِ دلچسبیشو از بین میبره!
-------
اولأ رابطۀ فدورا و ردهت اونطور که شما فکر میکنی نیست، این ویدئو رو ببین تا بفهمی:
http://www.redhat.com/resourcelibrary/articles/relationship-between-fedora-and-rhel
حتی اگه فدورا موش آزمایشگاهیِ ردهت باشه بازم از اوبونتو استیبلتر و پایدارتره! اینو تجربه نشون داده.
خیر، مزۀ فدورا به گنومه نه KDE.

آفلاین Ali.1x

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
« پاسخ #27 : 20 مهر 1392، 11:33 ق‌ظ »
سلام داداش
دقیقا میخواستم همین سوالو بپرسم که شما پرسیدی
راستش من میخوام همه توزیع های لینوکسو دانلود کنم و رایت کنم تو سی دی و داشته باشم
ولی نمیدونم از کجا و کدومو دانلود کنم
ببینین من الان رفتم و cd اوبونتو رو خریدم و نصب کردم
دقیقا میخوام عین این بزنم تو سی دی و بتونم هر وقت خواستم استفاده کنم.
منتظرتونم :)

لیست ۱۰ توزیع معروف لینوکس رو با تشریح مشخصاتشون می تونی از اینجا پیدا کنی.
http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major

این کار که همه اینارو دانلود و نصب کنی به نظرم کار بیهوده ای هست.
به نظر من همون Debian و Fedora رو نصب کنی کافیه.
البته اگه دقیقتر بخوای همون Debian‌کافیه. می تونی به راحتی ۳ دی وی دی اولش رو دانلود کنی و شروع به استفاده کنی.
اگر هم رم سیستمت کمتر از ۱ گیگ هست من لوبانتو رو توصیه می کنم.
برای اینکه یه لینوکس کار حرفه ای بشی نیاز نیست که با همه لینوکس ها ور بری.
لینوکس‌های من :
Lubuntu 13.04

آفلاین Ali.1x

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 20 مهر 1392، 11:38 ق‌ظ »
دوستان من دنبال توزیع های که با MIPS کار می کنن میگردم ، در ضمن کسی هست اطلاع داشته باشه یه MIPS رو چطور می شه خریداری کرد دوست دارم از معماری CPU های Intel , AMD مهاجرت کنم به یک معماری آزاد
پنج توزیع یونیکسی که از MIPS‌ پشتیبانی می کنن :
http://distrowatch.com/debian
http://distrowatch.com/freebsd
http://distrowatch.com/gentoo
http://distrowatch.com/openbsd
http://distrowatch.com/netbsd

از بین اینها هم Debian به خاطر اینکه پکیج هاش زیاد هستن رو توصیه می کنم.
تا جایی هم که اطلاع دارم Debian فقط پکیج های کدباز رو توی سیستم عامل قرار میده. این رو به جهت علاقه شما به کدباز بودن گفتم. (اون چهار نسخه رو اطلاع ندارم)
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1392، 02:03 ب‌ظ توسط Ali.1x »
لینوکس‌های من :
Lubuntu 13.04

آفلاین Ali.1x

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 20 مهر 1392، 11:55 ق‌ظ »
چرا من از Debian  و Lubuntu استفاده می کنم؟

قطعا یکی از راه های کشف لینوکس خوب این هست که لینوکس با سابقه باشه و تا الان توسعه اش ادامه پیدا کرده باشه و همچنین گروه یا سازمان قویی اداره کننده توسعه دهندگانش باشن (نه مثلا یه فرد) و همچنین پکیج های زیادی براش محیا باشن.
با این تفاسیر به لینوکس های خانواده Fedora ٬ خانواده Debian و خانواده Ubuntu بر می خوریم.
با توجه به اینکه خانواده Ubuntu بر گرفته از Debian هست و استفاده Ubuntu بیشتر از بقیه هست پس به نظر من الان Debian یکی از بهترین نسخه هاست.

در مورد استفاده استالمن هم باید بگم که مهم نیست استالمن از کدوم نسخه استفاده می کنه! مهم اینه که شما از نسخه ای از لینوکس استفاده کنید که اجازه نصب پکیج های غیر کدباز رو به شما نمیده. که تا جایی که اطلاع دارم Debian به این شکل هست.

ویژگی های مثبت Debian :
۱- سال هاست که به صورت مستمر داره توسعه پیدا می کنه.
۲- نسخه هایی که از پکیج های Deb استفاده می کنن در صدر پر استفاده ترین نسخه ها هستن. این مسئله باعث میشه که پکیج های بیشتری با قالب Deb برای Debian در دسترس باشن.
۳- در سه نسخه پایدار٬ تست و ناپابدار ارائه میشه که یه حق انتخاب برای کاربر ایجاد می کنه.
۴- بر روی اون پکیج های غیر کدباز قرار ندارن.
لینوکس‌های من :
Lubuntu 13.04