پیشنهاد من به کاربرایی که دوره تازه واردی به لینوکس رو گذروندند توزیع قدرتمند و با سابقه فدوراست.به این دلایل:
اگه نگیم فدورا بهترین پشتیبانی رو در بین توزیع های لینوکس داره مطمئنا صاحب یکی از بهترین هاست. علاوه بر جامعه کاربری بسیار گسترده و پویا، شرکت بزرگ ردهت از تمام جهات فدورا رو حمایت میکنه.
فدورا جزء پایبند ترین توزیع ها به اصول آزادی نرم افزاره، و پکیج های third party هیچ جایی در مخازن رسمی این توزیع ندارن و تا حالا هیچ کس به جاسوسی متهمش نکرده.
به جرات میشه گفت فدورا نوآور ترین توزیع گنو لینوکس و خیلی از تکنولوژی های مدرن اول در جامعه کاربری فدورا متولد و تست شدن و بعد به سایر توزیع ها سرایت کردن(پروژه هایی مثل SElinux systemd btrfsَ، توسعه بخش های بزرگی از گنوم و گنوم شل،اکلیپس و ده ها پروژه دیگه) و این از نظر من در مقایسه با اوبونتویی که اکثر قریب به اتفاق نوآوری هاش مختص خودشه، مزیت بزرگی برای فدورا به حساب میاد.
فدورا جدا پشتیبانی بسیار خوبی از سخت افزار های متداول داره و میتونین این نتیجه رو از خوندن نظراتی که درباره فدورا داده شده بدست بیارید . (به عنوان مثال تنها توزیعی که بدون اشکال روی نِت بوک من نصب شد همین فدورا بود).
کابر فدورا به هیچ وجه مصرف کننده صرف نیست و حداقل جزئی از چرخه تست و اشکالیابی نرم افزار ها و تکنولوژی های جدید که بعد ها در توزیع های دیگر استفاده میشن، خواهد بود.
کار کردن با فدورا باعث میشه که دست آدم با سیستم های آر پی امی که سهم بزرگی از سرور های دنیا رو در اختیار دارن گرم بشه و کلی چیز جدید یاد بگیره.
و دلیلی که در آخر میگم که البته چندان مزیت به حساب نمیاد اما دونستنش خالی از لطف نیست اینه که بسیاری از توسعه دهنده های مطرح لینوکس از جمله خود لینوس توروالدز از فدورا به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده میکنن و حتما دلیل خوبی برای اینکار دارن دیگه(!)
اینا چیزایی که بود که الان به ذهنم رسید اگر باز از این مزایا پیدا کردم باهاتون به اشتراک میذارم.
در مورد سیستم عامل ریچار استالمن هم باید بگم افرادی مثل ایشون کمتر با سیستم عامل سر و کله میزنن و بیشتر روزشون رو به خوندن و جواب دادن ایمیل میگذرونن برای همین الان دیگه چندان فرق نمی کنه از چه محیطی استفاده میکنن. حالا اگه یه توزیع صد در صد آزادم باشه که گنوایمکسو رو بالا بیاره چه بهتر*.
*استالمن در مصاحبه ایی که با لینوکس ریویو کرد گفت که بیشتر رایانشش از طریق ایمکس انجام میشه.
دلیلش اینه :
در سال ۲۰۰۸ لینوس توروالدز ,نویسنده هسته لینوکس , اعلام داشت
که به جهت پشتبانی مناسب فدورا از معماری ریز پردازندههای پاور پیسی , که مورد علاقه وی میباشد , از فدورا استفاده میکند .
اگر لطف کنید از مزایا و معایب فدورا بیشتر بنویسید ممنون میشوم،اگر این تاپیک را مناسب نمیبینید لطفا یک تاپیک دراین باره بزنید.
من از kde و unity خوشم میاد، آخه شنیدم fedora و opensuse با kde خیلی ترکیب خوبی میشن؟! 
گجت منظورم گوشی و تبلت بود 
راستش opensuse رو به fedora ترجیح میدم ولی اگه بخوام به توزیع حرفه ای تر مهاجرت کنم debian یا Arch رو امتحان میکنم 
opensuse هم مانند fedora پایه برای یک توزیع تجاری هستش ،توزیعی به نام suse , اگر به اینخاطر opensuse را بر fedora ترجیح میدهید بهتره یک تجدید نظر بکنید.