انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظراتی برای اصلاح قوانین انجمن  (دفعات بازدید: 3075 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
نظراتی برای اصلاح قوانین انجمن
« : 11 مهر 1392، 11:10 ق‌ظ »
طبق قانون انجمن تبلیغ و ترویج نرم افزارهای غیر آزاد ممنوع است !
نقل‌قول
انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد مایل نماید معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش چنین ارسال‌هایی را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمی‌شود.
طبق این نقطه نظر ترویج کرنل لینوکس ممنوع است چون بخشی از آن آزاد نیست ، همچنین بسیاری از کدک های صوتی و تصویری آزاد نیستند از جمله Adobe Flash Player و ... از این دیدگاه ترویج ubuntu software Center نیز ممنوع است چون نرم افزارهای غیر آزاد را ترویج می کند ! همچنین ترویج unity نیز چون به طور کاملا متن باز ارائه نمی شود ممنوع است و در نتیجه ترویج اوبونتو نیز ممنوع است و اساسا خود این انجمن نیز ممنوع است ، این تناقض بسیار جالبی است که بنده بهش برخوردم ! اما سوال چرا باید ترویج این نرم افزارها ((ممنوع)) باشد آیا این با ((آزادی)) در تناقض نیست !‌ اگر نرم افزارهای آزاد اینقدر خوب هستند چرا از ترویج نرم افزارهای غیر آزاد می ترسیم ! و به قول ضرب المثلی ((مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید))
از ناظران انجمن خواهشمند است که این تایپک را مسدود نفرمایند چون این کار خلاف قانون صریح انجمن است و همچنین ناظرین محترم توجه داشته باشند که موضوع و سوال کاملا واضح است و هیچ گونه ابهامی ندارد که باعث گردد از این لحاظ نیز سبب مسدود شدن گردد ، سعی هم شده که توهینی به شخصی نباشد پس تنها چیزی که باید در جواب مطرح شود ، جواب همین سوال است نه پرداختن به این بحث که آیا این تایپک خلاف قوانین انجمن هست یا خیر ؟!
نقل‌قول
شما توافق می‌کنید که حتی الامکان از ارسال سوالات بصورت پیغام خصوصی برای ناظرین خودداری نموده و آنرا در انجمن‌ها مطرح خواهید نمود تا برای دیگران نیز سودمند باشد.
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1392، 01:34 ب‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
نقل‌قول
انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد مایل نماید معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش چنین ارسال‌هایی را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمی‌شود.
طبق این نقطه نظر ترویج کرنل لینوکس ممنوع است چون بخشی از آن آزاد نیست ، همچنین بسیاری از کدک های صوتی و تصویری آزاد نیستند از جمله Adobe Flash Player و ... از این دیدگاه ترویج ubuntu software Center نیز ممنوع است چون نرم افزارهای غیر آزاد را ترویج می کند ! همچنین ترویج unity نیز چون به طور کاملا متن باز ارائه نمی شود ممنوع است و در نتیجه ترویج اوبونتو نیز ممنوع است و اساسا خود این انجمن نیز ممنوع است ، این تناقض بسیار جالبی است که بنده بهش برخوردم.
این فقط یه استفاده(در واقع سو استفاده)از باگ های قوانین انجمن هست و یه کار بیهوده.البته میشه گفت ما ترویج بخش آزاد لینوکس رو انجام میدیم ;) و فکر میکنم مفهوم اصلی این قانون ترویج نرم افزار های انحصاریی مثل ویندوز و مک و ... هست که هر عقل سلیمی قبولش میکنه.

[/quote]
اما سوال چرا باید ترویج این نرم افزارها ((ممنوع)) باشد آیا این با ((آزادی)) در تناقض نیست !‌ اگر نرم افزارهای آزاد اینقدر خوب هستند چرا از ترویج نرم افزارهای غیر آزاد می ترسیم ! و به قول ضرب المثلی ((مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید))
مشک میتونه بره تو انجمن های ویندوزی ببوید نه آنکه اینجا ببوید.

پ.ن:حجت آقا اگه جملات بهتری برای قوانین سراغ دارید،لطفا بامدیر ها در میان بزارید که در صورت تایید اونا قوانین اصلاح بشه(یا به همه پرسی گذاشته بشه) :)
پ.ن2:من به شخصه هیچ اشکالی در قفل شدن این تاپیک نمیبینم.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
این فقط یه استفاده(در واقع سو استفاده)از باگ های قوانین انجمن هست و یه کار بیهوده.البته میشه گفت ما ترویج بخش آزاد لینوکس رو انجام میدیم ;) و فکر میکنم مفهوم اصلی این قانون ترویج نرم افزار های انحصاریی مثل ویندوز و مک و ... هست که هر عقل سلیمی قبولش میکنه.
تایپک World Of Goo به خاطر همین بند قفل شد ، پس شما هم قبول دارید که این یک اشکال و باگ است.  ;)
نقل‌قول
نرم افزارهای صرفا لینوکسی غیر آزاد کم نیستند.
نقل‌قول
پ.ن:حجت آقا اگه جملات بهتری برای قوانین سراغ دارید،لطفا بامدیر ها در میان بزارید که در صورت تایید اونا قوانین اصلاح بشه(یا به همه پرسی گذاشته بشه)
این بند حذف بشه ! به همین راحتی کاربرهای خودشون قدرت تشخیص دارن و می تونن انتخاب کنن !
نقل‌قول
پ.ن2:من به شخصه هیچ اشکالی در قفل شدن این تاپیک نمیبینم.
این تایپک با کدوم بند از قوانین انجمن در تناقضه اگر گفتید خودم درخواست قفل شدنش رو می دم.
همونظور که در بالا گفتم
نقل‌قول
شما توافق می‌کنید که حتی الامکان از ارسال سوالات بصورت پیغام خصوصی برای ناظرین خودداری نموده و آنرا در انجمن‌ها مطرح خواهید نمود تا برای دیگران نیز سودمند باشد.
این هم جز قوانین انجمن هست ! راستی دلیل اینکارهای شما رو نمی فهمم آقا احسان ؟!
پ.ن : ممکنه بنده چند ساعتی نباشم پس عدم حضورم به معنی نداشتن جواب نیست.
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1392، 11:50 ق‌ظ توسط H.m »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
نقل‌قول
تایپک World Of Goo به خاطر همین بند قفل شد ، پس شما هم قبول دارید که این یک اشکال و باگ است.  ;)
بله این یه باگه ولی باگ لفظی.و به راحتی میشه تشخیص داد که چه مدل نرم افزار غیر آزاد منظورشونه.اون تاپیکی که گفتید هم فکر نمیکنم نیاز به جواب دادن داشته باشه.

نقل‌قول
بالا جواب دادم
نقل‌قول
این بند حذف بشه ! به همین راحتی کاربرهای خودشون قدرت تشخیص دارن و می تونن انتخاب کنن !
از این به بعد همینمون مونده اینجا آموزش نصب ویندوز بزارن

نقل‌قول
این تایپک با کدوم بند از قوانین انجمن در تناقضه اگر گفتید خودم درخواست قفل شدنش رو می دم.
باعث ایجاد تشنج در انجمن میشه و هیچگونه فایده ای هم نداره.گفتم که اگه جملات بهتری سراغ دارید میتونید با ناظر ها در میان بزارید
نقل‌قول
همونظور که در بالا گفتم
نقل‌قول
[/quote]
مگه این سود منده؟
نقل‌قول
این هم جز قوانین انجمن هست ! راستی دلیل اینکارهای شما رو نمی فهمم آقا احسان ؟!
کدوم کار؟این که من تو بعضی موارد با شما موافقم دلیل بر این نمیشه که هرچی میگید رو تایید کنم(موافق باشم)
شما نظرتون رو دادید منم نظرم رو.همین

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
بله این یه باگه ولی باگ لفظی.و به راحتی میشه تشخیص داد که چه مدل نرم افزار غیر آزاد منظورشونه.اون تاپیکی که گفتید هم فکر نمیکنم نیاز به جواب دادن داشته باشه.
نرم افزار آزاد دیگه مدل نداره که ؟!
نقل‌قول
اونا ویندوزی بودن
نقل‌قول
از این به بعد همینمون مونده اینجا آموزش نصب ویندوز بزارن
دارید سفسطه می کنید نرم افزارهای غیر آزاد مربوط به لینوکس
نقل‌قول
باعث ایجاد تشنج در انجمن میشه و هیچگونه فایده ای هم نداره.گفتم که اگه جملات بهتری سراغ دارید میتونید با ناظر ها در میان بزارید
کدوم تشنج من که توهینی نکردم ! خود قانون ناظرها گفتن پ.خ ندید !
نقل‌قول
مگه این سود منده؟
((تا)) یعنی به امید اینکه سودمند باشه شما همه تایپک های انجمن رو مگه سودمند می بینه مضاف بر اینکه این بحث واقعا سودمنه ! می تونیم این مشکل رو به صورت دوستانه و بدون توهین حل کنیم شما با حل مشکلها ، مشکل داری انگار ، دوس داری با کینه با هم برخورد کنیم.
نقل‌قول
کدوم کار؟این که من تو بعضی موارد با شما موافقم دلیل بر این نمیشه که هرچی میگید رو تایید کنم(موافق باشم)
شما نظرتون رو دادید منم نظرم رو.همین
دلیل اینکه قانون های انجمن رو انگاری بی نقص می دونی و همش داری توجیه می کنی
پ.ن قبلی

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
من چیزی رو توجیه نکردم.و قبول دارم که قوانین مشکل داره.
کینه ای هم از کسی به دل ندارم اگه اینطوری به نظر اومده مال اینه که داریم متنی با هم صحبت میکنیم و این نمیتونه لحنو احساسات رو منتقل کنه همین.:)اگه طوری حرف زدم که باعث شد فکر کنید از شما کینه دارم معذرت میخوام.:)
حالا به نظر من اگه تاپیک رو به "نظرات برای اصلاح قوانین انجمن"(یا هر چیزی تو ان مایه ها) ویرایش کنید خیلی بهتر و سودمند تر میشه.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
پاسخ : نظراتی برای اصلاح قوانین انجمن
« پاسخ #6 : 11 مهر 1392، 01:36 ب‌ظ »
اسم تایپک ویرایش شد.
آقا احسان منظورم شما نبودی منظورم این بود که انگاری ما دوست داریم مشکلات کوچیک تبدیل به کینه بشن ! همین
آقای Mr Nobody خواهش می کنم لحن خودتون رو یه کم مهربون تر کنید تا مشکلی پیش نیاد  :)
بنده سعیم اینه که بحث فقط در چهارچوب استدلال و منطق پیش بره و مشاجره ، جدل و تشنجی هم ایجاد نشه ، این یک نظر هست برای اصلاح نه یک شورش یا تشنج.
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1392، 01:39 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #7 : 11 مهر 1392، 03:45 ب‌ظ »
سلام
قصد شرکت در این تاپیک رُ نداشتم اما مسائلی رُ دیدم که با خودم گفتم باید به یه سری شُبه‌ها پاسخ بدم
نقل‌قول
طبق این نقطه نظر ترویج کرنل لینوکس ممنوع است چون بخشی از آن آزاد نیست ، همچنین بسیاری از کدک های صوتی و تصویری آزاد نیستند از جمله Adobe Flash Player و ... از این دیدگاه ترویج ubuntu software Center نیز ممنوع است چون نرم افزارهای غیر آزاد را ترویج می کند ! همچنین ترویج unity نیز چون به طور کاملا متن باز ارائه نمی شود ممنوع است و در نتیجه ترویج اوبونتو نیز ممنوع است و اساسا خود این انجمن نیز ممنوع است ، این تناقض بسیار جالبی است که بنده بهش برخوردم ! اما سوال چرا باید ترویج این نرم افزارها ((ممنوع)) باشد آیا این با ((آزادی)) در تناقض نیست !‌ اگر نرم افزارهای آزاد اینقدر خوب هستند چرا از ترویج نرم افزارهای غیر آزاد می ترسیم ! و به قول ضرب المثلی ((مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید))
از ناظران انجمن خواهشمند است که این تایپک را مسدود نفرمایند چون این کار خلاف قانون صریح انجمن است و همچنین ناظرین محترم توجه داشته باشند که موضوع و سوال کاملا واضح است و هیچ گونه ابهامی ندارد که باعث گردد از این لحاظ نیز سبب مسدود شدن گردد ، سعی هم شده که توهینی به شخصی نباشد پس تنها چیزی که باید در جواب مطرح شود ، جواب همین سوال است نه پرداختن به این بحث که آیا این تایپک خلاف قوانین انجمن هست یا خیر ؟!
نقل‌قول

کرنل لینوکس کجاش استفاده ازش ممنوعه؟
آیا شما می‌دونی اون بخش‌هاش کجاست؟
من تاحالا تاپیکی من‌باب استفاده از اون بخش‌های غیر آزاد ندیدم
تازه تا اونجایی که من فکر می‌کنم منظور اون قسمت قوانین نرم‌افزار‌های پولی هست که کرک می‌شن و ... مثل world of goo
و اینم بگم که نرم‌افزار غیرآزاد رایگان داریم و غیر آزاد پولی که کلاً کرک کردن و منتشر کردنش توی این انجمن کلاً خلافه چون این انجمن توسط سرور‌هایی در کشور آلمان پشتیبانی میشه که طبق قوانین کشور آلمان ، نقض قوانین کپی رایت ممنوعه
مرکز نرم‌افزاری اوبونتو هم که کاملا آزاده هم لایسنسش هست و هم سورسش پس چرا استفاده ازش ممنوعه؟
اگه منظورتون معرفی کردن نرم‌افزار‌های غیر پولیه که خیلی راحت می‌تونین بخرینش یا اگه نمی‌تونین میشه ازشون صرف نظر کرد ( که اکثراً بازی ها این‌گونه هستند)
یونیتی آزاد نیست؟
پس یا ویکی‌پدیا و لانچ‌پد یونیتی دارن مزخرف میگن یا چی؟
طبق ویکی‌پدیا
License : GPL v3, LGPL v3
اینم لینکش
http://en.wikipedia.org/wiki/Unity_%28user_interface%29
و اینم لانچ‌پد پروژه
Licences: GNU GPL v3, GNU LGPL v3  ()https://launchpad.net/unityاگه منظورتون لنز‌های غیر آزاده که اونا رُ همشو خود اوبونتو توسعه نمی‌ده پس هیچ حقی گردن کانونیکال مبنی بر توسعه لنز‌ها  و محتوا و مجوز‌ها توسط شخص ثالث نیست
نقل‌قول
نقل‌قول
دربالا گفتم پس باید حق بدین که اون تاپیک پاک و بسته بشه

نقل‌قول
نقل‌قول
و نرم‌افزار های غیر گنو/لینوکس آزاد هم کم نیستند

نقل‌قول
نقل‌قول
این هم جز قوانین انجمن هست !

تجربه ثابت کرده که کاربرا فکر می‌کنن که اگه به مدیرا پیام بدن سریع‌تر به جواب می‌رسن
آخه اون بنده خدا مدیر چی‌کار کرده که هرروز باید یه عالمه اسپم رُ تحمل کنه
به من که یه کاربر جزء هستم هر چند وقت یک‌بار یه پیام میاد که فلان مشکل ر ُ دارم و طرف یا ایمیل میده یا شماره که زنگ بزنم و مشکلشو حل کنم
یه دفعه یکی پیام داده بود که
نقل‌قول
می‌خوام هک کنم کسیو کمکم می‌کنی
یا یه دفعه یکی پیغام داده بود که
نقل‌قول
درایو c پر نیست اما موقع نصب visual C++ میگه که پره چیکار کنم.
بعد یه شماره گداشته بود
خداوکیلی باید حق داد که چنین بندی توی قوانین باشه

نقل‌قول
نقل‌قول
کدوم تشنج من که توهینی نکردم ! خود قانون ناظرها گفتن پ.خ ندید !
خود ناظر‌ها کی و چگونه گفتن که پیام خصوصی ندین؟
من هر چند هفته دارم به ناظم‌ها و مدیر‌ها پیغام میدم و  هیچ مشکلی هم نیست
مگه سوال تخصصی پرسیدم ازشون ؟
مگه ازشون خواستم که فلان مشکلمو با فلان اپلیکیشن حل کنند؟

ای بابا برادر تو هم حوصله داری با این زامبی گنولینوکسی ها میخوای بحث راه بندازی!

اگر در مورد نرم افزارهایی که اینجا یه عده قبولش ندارن مشکل داری برو به انجمن های دیگه، خیلی راحت جوابتو میگیری، این همه دردسر هم نداره

خودشونو کشتن با این استالمن و آزادیش!

واسه همین کارهاست که اینجا اینطور شده! یه نگاه به لیست کاربران عضوش بنداز

نمیدونم این انجمن و افراد داخلش هدفشون حل مشکلات کاربران اوبونتو یا چُسی ازادی اومدنه واسه بقیه و تبدیل شدن به یه زامبی گنو!
زامبی گنو/لینوکسی‌ها؟
خودمونو کشتیم با استالمن؟
با اینکه شما رُ نمی‌شناسم اما حدس می‌زنم با مباحث نرم‌افزار‌های آزاد یا آشنایی ندارین و با چی؟نمی‌دونم
دوستان شما که کاملاً مخالف آزادی نرم‌افزار هستن تو این انجمن و تعدادشون زیاد هم هست و از نحجوه پست دادن و به گند کشیدن انجمن به خاطر پست‌های گمراه‌کنندشون
این انجمن انجمن حل مشکلات اوبونتو هست که اوبونتو خود یه نرم‌افزار آزاده
زامبی گنو بودن بهتر است از اپل زامبی بودن که کور کورانه چشماشونو می‌بندن و تقلید می‌کنن
احتمالا شما هم جزو اپل زامبی‌ها هستین
@ H.m

چشم، مهربون هم میشم! ولی جواب من به شما و خودم و دیگران در این مواقع اینه که به جای مطرح کردن مشکل با کسی که مشکل اصلا براش مهم نیست بهتره دنبال یه راه حل دیگه باشیم، در این مورد بهترین راه حل مهاجرته! بریم یه انجمن دیگه، به همین راحتی، اینقدر به این انجمن بها دادیم اینطور شد!

حکایت اون مردمی رو نشنیدی که هر سال شاه سرزمینشونو عوض میکردن! اولین نفری که بعد از اتمام حکومت شاه قبلی وارد شهر  میشد رو به عنوان شاه انتخاب میردن، چون میدونستن حکومت بلند مدت خودکامگی و استبداد میاره! الان مدت زیادی میشه ما این فروم رو مرجع کردیم و ازش پیروی میکنیم، دیگه وقتشه به یه جای جدید بریم، مثل فروم تکنوتاکس که یه روزی مرجع بود الان دیگه نیست

یه مدت هم اینجا یه جو مهاجرت به انجمن جدید بود
اون موقع اوضاع خیلی بدتر از الان بود
یه انجمن ساختن به نام fsforums
که خورد زمین به دلایلی

سعی کردم بی‌احترامی نکنم اما اگه کسی ناراحت شد ازش عذرمیخوام

موفق باشید

یا علی

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 11 مهر 1392، 03:55 ب‌ظ »
دوستان، اول سعی کنید تاپیک رو منحرف نکنید و توهین‌آمیز هم صحبت نکنید.
همچنین ممنون که موضوع تاپیک تصحیح شد.

ما یک هدفی داریم و ترویج نرم‌افزارهای غیرآزاد مخالف اون هستش. البته در مورد نرم‌افزارهای غیرآزادی که معادل اون وجود نداره خیلی سخت نمی‌گیریم، ولی دلیل هم نمی‌شه که اون‌ها رو ترویج کنیم.

کرنل لینوکس و یونیتی هم طبق مجوز اون‌ها آزاد هستند و ترویجشون مشکلی نداره.

تاپیک World of Goo به دلیل عدم رعایت حق ناشر قفل شد. اونجا هم سخت نگرفتیم، گذاشتیم صحبت‌ها بشه و در آخر بعد از چندین روز من پست رو قفل کردم، در حالی که همون روز اول دیدمش.

در کل، این قسمت از قوانین کاملا وابسته به هدف ما هستش و تغییر اون یعنی تغییر هدفی که ما داریم و رای من برای تغییرش منفی هستش.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 مهر 1392، 05:27 ب‌ظ »
تا حالا چیزی در مورد لینوکس لیبره شنیدی !؟
نقل‌قول
لینوکس-لیبره (به انگلیسی: Linux-libre)‏ نام پروژه‌ای از بنیاد نرم‌افزار آزاد آمریکای لاتین است که به نگهداری و نشر توزیع‌های ۱۰۰٪ آزاد لینوکس می‌پردازد. بدین منظور کلیه‌ی نرم‌افزارهایی که بدون ((کد متن)) در لینوکس به کار رفته‌اند یا کد متنشان تا حدودی گیج‌کننده یا پنهان است، یا از پروانه‌های ناآزادی استفاده می‌کنند که اجازه‌ی تغییر در نرم‌افزار را نمی‌دهد، یا به نوعی لازم می‌دارند که از نرم‌افزارهای ناآزاد دیگر استفاده شود، کنار گذاشته می‌شود.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87
در مورد یونیتی هم باید بگم بخشی از کدش هنوز بسته هست ! و قصد این قضیه هنوز شناخته نشده !  اصلا چرا باید از برنامه ای که بخشی از اون همون بسته هست رو ما آزاد به حساب بیاریم !
قضیه ریچارد استالمن و ذخیره شدن اطلاعات دش هم که شهره عام و خاصه !
نقل‌قول
مرکز نرم‌افزاری اوبونتو هم که کاملا آزاده هم لایسنسش هست و هم سورسش پس چرا استفاده ازش ممنوعه؟
مثل اینکه شما اصلا مطلب من رو نخوندید گفتم برنامه های غیر آزاد (مثل نرم افزارها ، بازی ها و ...) داره توش ترویج می شه پس ترویج مرکز نرم افزاری اوبونتو ترویج نرم افزار غیر آزاد هم هست .
نقل‌قول
بعد یه شماره گداشته بود
این حرف شما به نظرم صحیح نیست اونها نا مربوط هستن ربطی به آزاد و غیر آزاد بودن نرم افزارها ندارن.
نقل‌قول
زامبی گنو/لینوکسی‌ها؟
با اینکه شما رُ نمی‌شناسم اما حدس می‌زنم با مباحث نرم‌افزار‌های آزاد یا آشنایی ندارین و با چی؟نمی‌دونم
دوستان شما که کاملاً مخالف آزادی نرم‌افزار هستن تو این انجمن و تعدادشون زیاد هم هست و از نحجوه پست دادن و به گند کشیدن انجمن به خاطر پست‌های گمراه‌کنندشون
زامبی گنو بودن بهتر است از اپل زامبی بودن که کور کورانه چشماشونو می‌بندن و تقلید می‌کنن
دوستان مهربون باشیم با هم  :) نه گنو زامبی بودن خوبه نه گنو اپلی بودن ! اصلا ((زامبی)) چیز خوبی نیست.

« آخرین ویرایش: 11 مهر 1392، 05:33 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #10 : 11 مهر 1392، 05:33 ب‌ظ »

نقل‌قول
تا حالا چیزی در مورد لینوکس لیبره شنیدی !؟
نقل‌قول
لینوکس-لیبره (به انگلیسی: Linux-libre)‏ نام پروژه‌ای از بنیاد نرم‌افزار آزاد آمریکای لاتین است که به نگهداری و نشر توزیع‌های ۱۰۰٪ آزاد لینوکس می‌پردازد. بدین منظور کلیه‌ی نرم‌افزارهایی که بدون ((کد متن)) در لینوکس به کار رفته‌اند یا کد متنشان تا حدودی گیج‌کننده یا پنهان است، یا از پروانه‌های ناآزادی استفاده می‌کنند که اجازه‌ی تغییر در نرم‌افزار را نمی‌دهد، یا به نوعی لازم می‌دارند که از نرم‌افزارهای ناآزاد دیگر استفاده شود، کنار گذاشته می‌شود.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87
خودم از کاربراشم

نقل‌قول
در مورد یونیتی هم باید بگم بخشی از کدش هنوز بسته هست ! و قصد این قضیه هنوز شناخته نشده !  اصلا چرا باید از برنامه ای که بخشی از اون همون بسته هست رو ما آزاد به حساب بیاریم !
میشه منبعی برای حرفتون بیارید

نقل‌قول
قضیه ریچارد استالمن و ذخیره شدن اطلاعات دش هم که شهره عام و خاصه !
این رُ قبول دارم و به خاطر مسائل پرایوسی از یونیتی و اوبنتو استفاده نمی‌کنم
نقل‌قول
نقل‌قول
مثل اینکه شما اصلا مطلب من رو نخوندید گفتم برنامه های غیر آزاد (مثل نرم افزارها ، بازی ها و ...) داره توش ترویج می شه پس ترویج مرکز نرم افزاری اوبونتو ترویج نرم افزار غیر آزاد هم هست .
از یه طرف حرفتونو قبول ندارم و از طرفی قبول دارم :دی
اره توش نرم‌افزار‌های غیر آزاد هستن اما فقط معرفی می‌کنه برای فروش

نقل‌قول
نقل‌قول
بعد یه شماره گداشته بود
این حرف شما به نظرم صحیح نیست اونها نا مربوط هستن ربطی به آزاد و غیر آزاد بودن نرم افزارها ندارن.
سر این بند قوانین حرف‌ها دارم
خب شما توجه کن کاربری که حال و حوصله نداره که پست بده و  صبر کنه تا جواب بگیره میره و پیغام میده به مدیر که فلان چیز خرابه و فلان  و یه ایمیل میده که ...
ایمیل به مدیرا به نظرم فقط و فقط مربوط میشه به مسائل شخصی و مسائل مربوط به انجمن
نقل‌قول
نقل‌قول
زامبی گنو/لینوکسی‌ها؟
دوستان مهربون باشیم با هم  :)
بحث حرف زدن بدون اگاهی‌است وگرنه همه دوستیم با هم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #11 : 11 مهر 1392، 05:52 ب‌ظ »
دوستان، این چیزهایی که بحث می‌کنید مرتبط با این تاپیک نیستند.

اگر می‌خواید بحث کنید که آیا کرنل لینوکس آزاد هست یا نه، این یک موضوع دیگه هستش که می‌تونید توی یک تاپیک دیگه بررسی کنید. از نظر انجمن، هر نرم‌افزاری که یک مجوز آزاد داشته باشه، آزاد محسوب می‌شه و کرنل لینوکس و یونیتی و مرکز نرم‌افزاری اوبونتو همه مجوز آزاد دارند.